Журналисти 2009 ;)

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Mimmy
От дъжд на вятър

Re: Журналисти 2009 ;)

Мнение от Mimmy »

Eее,не се ли свърши с тази тема..разбрахме, че сте разбирачи :lol:
Я кажете, нещо по-сериозно... кога излизат разултатите (шегууувам сее) :lol: :geek: Таа наистина искам да питам някой има ли инфо колко точно ще са местата тази година за журналистиката, следствие увеличаването на местата за всички специалности :roll: :scratch:
Журналистика - oh yeah! :)
Аватар
NikTa
Да живей словото
Специалност: Журналистика
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от NikTa »

Oh my darling, oh my darling, оh my darling, Clementine!

"Предупредих те. Не можеш да се намесваш в живота на хората дори с едно махване на ръка. Понякога, без да искаш, се превръщаш в съдбата им."
(Г. Г.)
Аватар
Варненец
Пишеща машина
Специалност: журналистика
Курс: първи

Мнение от Варненец »

Eее,не се ли свърши с тази тема..разбрахме, че сте разбирачи :lol:
Разбирачи сме я :mrgreen: :lol: Я кажете вие женските във форума понеже преобладавате , къде в България са най-красивите мъже 8)
За жените разбрахме вече , ми дай да ви видим вие дали сте разбирачки :mrgreen: :lol:
Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......
Art[less]
Пишете, о, братя
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Art[less] »

Не се изморихте обаче:Д
Става въпрос за вкус, та няма да назовавам:Д
Аватар
tedolinka
В началото бе словото

Мнение от tedolinka »

Варненец, като ме поканиш във Варна тогава обещавам да кажа, че от Варненските момчета няма по-хубави :P :connie_mini_sailboat:
Като не пожела да порасне,реши да се надуе ... :р
Аватар
Варненец
Пишеща машина

Мнение от Варненец »

tedolinka написа:Варненец, като ме поканиш във Варна тогава обещавам да кажа, че от Варненските момчета няма по-хубави :P :connie_mini_sailboat:
Готово чуствай се поканена :alien: :mrgreen: Ще те разведа из дебрите на варненския живот :bounce: :lol:
Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......
Аватар
Антоний
Пишете, о, братя
Курс: кандидат-студент

Мнение от Антоний »

tedolinka, не знам от кой град си, ама в София има една много блага механица... "Бай-най" се казва, само класическо рокче и класическа ракийка. След третата чаша там се събират най-красивите мъже евър ;)
Поръчах веднага една бутилка "Селект" за мен, а за Евдокия една голяма ракия и започнахме да се забавляваме. Мятахме салфетки, носни кърпички, тоалетна хартия на всеки чалга хит!
Rama
В началото бе словото

Мнение от Rama »

Според мен в София няма кой знае колко хубави момчета,или поне аз не намирам за \"хубави\" тия с вкараните дунки,безбройните герданчета,шантавите прически,розовите тениски,русите кичури...и т.н. и т.н.
Иначе за гореспоменатите да кажем,че като добавят част от тези атрибути и се мислят за супер сваляши.Според мен идеалният мъж трябва да е възпитан,интелигентен,точен,да се държи мъжки...с 2 думи джентълмен :)
А иначе не знам защо си мисля,че по морето са най-хубави представителите на противоположния пол...
:viannen_70:
http://www.album.bg/rama/ -моят албум:)
Аватар
intention
В началото бе словото

Мнение от intention »

Т'ва напрежение във всеки от вас заради резултатите изби на - дай да търсим мъжко / женско че не може трябва с нещо да се занимаваме :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Хубави момичета / момчета ( мъже / жени) има навсякъде, просто може би не е дошло времето да ги срещнете...
а за тези които са ги срещнали и имат някой наистина сериозен до себе си - въпроса къде били "най-хубавите" е чисто семкаджийски :)
За Душата очите са като грахови зърна в постелята на принцеса - не й дават покой!
Аватар
Mimmy
От дъжд на вятър

Мнение от Mimmy »

intention написа:Т'ва напрежение във всеки от вас заради резултатите изби на - дай да търсим мъжко / женско че не може трябва с нещо да се занимаваме :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Хубави момичета / момчета ( мъже / жени) има навсякъде, просто може би не е дошло времето да ги срещнете...
а за тези които са ги срещнали и имат някой наистина сериозен до себе си - въпроса къде били "най-хубавите" е чисто семкаджийски :)
Е, аз съм от сериозно 'омъжените' :lol: , затова съм пас :) Иначе съм съгласна с описанието на Rama :)
А колкото до поста на NikTa , аз самата съм писала там, но така и не ми стана ясно (явно съм от по-трудно зацепващите :compress: ) . Исках нещо наистина по-конкретно, защото там имаше няколко хипотези с тези места. Явно ще си чакам официалната информация в сайта за специалностите, брой жени и мъже, редовно и задочно...
Аватар
NikTa
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от NikTa »

Заявените бройки за Журналистика и PR са 70 (за всяка сп., не общо). Това не е хипотеза. Казаха ни го на курса.

"Предупредих те. Не можеш да се намесваш в живота на хората дори с едно махване на ръка. Понякога, без да искаш, се превръщаш в съдбата им."
(Г. Г.)
Аватар
pepso
От дъжд на вятър
Специалност: кандидат-студент за ФЖМК

Мнение от pepso »

Еххх, мразя така, като не разбирам нещо (затъпяване) Тези 70 за момчета и момичета общо ли или 70 мъжки и 70 женски ? :P :? :( :(
C'uz when u try hard, is when u die hard! Kanye West

Изображение We'll keep flying our red flags high, c'uz Manchester United will NEVER die !
Аватар
NikTa
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от NikTa »

Общо.:) И Редовно.

(Г. Г.)
Аватар
Варненец
Пишеща машина

Мнение от Варненец »

Rama написа: А иначе не знам защо си мисля,че по морето са най-хубави представителите на противоположния пол...
Защото е абсолютната истина :lol: 8)
Иначе дискусията далеч не е семкаджийска в нея има дълбок смисъл :mrgreen: :clown: Какво ще дискутираме иначе при все,че резултатите ни ще излязат покрай нова година :salute: :rr:
Аватар
Mimmy
От дъжд на вятър

Мнение от Mimmy »

Мерси, NikTa, този път ми се проясни :)
А иначе стига с тези резултати, че вече втори сън сънувам на тази тема :roll: И то едни такива странни... така и не разбрах каква ще ми е оценката обаче :bounce: В първия отначало видях, че съм изкарала 3,33 :shock: , но после разбрах, че е грешка :lol: Но повярвайте ми, дори и на сън чувстото беше ужасно, затова искрено се надявам никой от нас да не попада в тази ситуация реално, защото тук все пак сме се събрали готини хора и заслужаваме готини оценки :wink:
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”