trakatumka написа:Не сте ли забелязали,че в крайна сметка има огромна разлика от рак до рак,от телец до телец и т.н.?Твърде относително е всичко
Разбира се Ако тръгнеш да си правиш хороскоп трябва да отчетеш не само зодия и асцендент, ами и още 10 планети и 12-те дома, в които са разположени, както и аспектите, които правят помежду си, че и още неща, но хайде да не задълбавам
"Бе влюбен до смърт! Тя бе единственото, което искаше ... Виждаше я отново и отново... Далечна .... Лунно красива ... Ледена ... Недостъпна ... "
Лъв и стрелец е по-неудачно и от лъв и водолей.
Иначе лъв и лъв рулз.
И все пак всяка зодия е около 1/365 от човечеството.Но нали трябва да си мелим нещо тука... ;р
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
Norwegian Wood написа:Лъв и стрелец е по-неудачно и от лъв и водолей.
Иначе лъв и лъв рулз.
И все пак всяка зодия е около 1/365 от човечеството.Но нали трябва да си мелим нещо тука... ;р
За лъв и водолей съм съгласна, че не става. Лъв с друг лъв... ами от лъвовете които познавам, а те са много - 60%са ми най-най-най симпатичните, а другите 40% ме дразнят на макс. Нещо като комбинация на крайностите. Но тия с които се разбирам направо са върха. За стрелците не знам що така ги заклеймихте, мене много ме кефят, превръщат ми се в любимата зодия заради... съм гай Дано сте лоши пророци с тия приказки за лъв и стрелец Аз моя го обожавам
Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му!
Norwegian Wood написа:Лъв и стрелец е по-неудачно и от лъв и водолей.
За лъв и водолей съм съгласна, че не става.
Аз съм Водолей и обожавам Лъвовете, особено мъжете Просто трябва да им намериш цаката, дето се казва - по-лесно манипулируемо същество от Лъва няма /това в не толкова лош смисъл, колкото звучи /
"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)