Биология - КСК - 2007
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- aleksander
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
- aleksander
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
-
Za-Zaa-Zou
- В началото бе словото
-
Za-Zaa-Zou
- В началото бе словото
- simona_baby
- От дъжд на вятър
Според мен бала за мед. рехабилитация и ерготерапия ще е висок,тъй като са пуснали много малко бройки,за реализацията нищо не мога да кажа,тъи като не съм се интересувала много,някой ако знае да каже.Иначе тази специалност съм я писала на 3 място.Някой друг писал ли я е?
Не е лесно да успееш в живота,но кой е казал,че трябва да ти е лесно?
- simona_baby
- От дъжд на вятър
Някой знае ли какви теми са се падали минали години на изпита по биология?Аз знам само,че миналата година се падна тема от Екологията за Екосистемите и че темата от предварителния изпит се е падала преди 3 години,някой знае ли нещо повече?
Не е лесно да успееш в живота,но кой е казал,че трябва да ти е лесно?
О според мен ще е повече за медицина като са само 30 места и се носят редовните слухове, че тея места са за определени хора. Поне 34BB написа:Е , айде стига вече ''А тези кандидатстващи медицина забрави ли ги?'' направо се излагате, малко повече самочувствие, ако са толкова добри ще ги приемат в МУ и няма да объркат "сметките" на никого. Горе главата и повече самочувствие!!!
Относно бала за медицина в СУ предполагам 32.00-33.00
"Ензими + Палеонтологични доказателства за еволюцията" - 2000 година;simona_baby написа:Някой знае ли какви теми са се падали минали години на изпита по биология?Аз знам само,че миналата година се падна тема от Екологията за Екосистемите и че темата от предварителния изпит се е падала преди 3 години,някой знае ли нещо повече?
"Клетъчно делене-основа за размножаване и нарастване на организма"-2003година;
"Процеси и механизми за реализация на генетичната информация" - 2004 година;
"Двумембранни клетъчни органели и значението им за жизнените процеси в клетката"- 2005 година;
"Изменчивост и развитие на екосистемите"- 2006 година;
- simona_baby
- От дъжд на вятър
2003г беше "Клетъчното делене-основа за размножаването и развитието на организма". Влезнах с тая тема. Контролната тема беше: " Доказателства за еволюцията на човека- палеонтологични, сравнително-физиологични, сравнително-ембриологични".simona_baby написа:Някой знае ли какви теми са се падали минали години на изпита по биология?Аз знам само,че миналата година се падна тема от Екологията за Екосистемите и че темата от предварителния изпит се е падала преди 3 години,някой знае ли нещо повече?

Реших да си спестя еволюция и екология. Четох ги само като за теста. ^^ Разчитам на това, че ако се паднат те, оценките също ще паднат. =) Просто нямам нерви вече. На края на антропогенезата ми идеше да си пробия лицевия череп с химикалката.
Някво... Като историята и литературата на биологията... :/
Някво... Като историята и литературата на биологията... :/
And with a little pen-knife held in her hand
She plugged him through and through
And the wind did roar and the wind did moan
She plugged him through and through
And the wind did roar and the wind did moan