Отзиви за изпита по литература - 13.07.2007
Модератор: Boromir
- HaPuCyBaHa
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
както виждаш вече започнаха заден ход. намаляват им кандидатите. това си говори само за ситуацията.Дичоу написа:Няма значение кой какво бута...и кой за къде и кого...ПЛАТИЛ СЪМ СИ!!!
И като са казали 10 дена...ми 10 да са....
Като дават срокове да си ги спазват...като знаят че са непосилни да си спазят защо ги дават....ако бяха казали Сряда от началото още...всичко щеше да е ОК...нямаше да си губя по цел ден времето тука....тъйче не ми минавай с това "ти се буташ там".... с тая политика до никъде няма да го докарат тия...
"Светът, в който живееше, беше еснафски и ограничен, а тоя, за който мечтаеше - приказен..."
- Methuselah
- Легендарен флуудър
- HaPuCyBaHa
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
...което означава 27ми -> Изпита по журналистика....ЖЕЛЯЗНА ОРГАНИЗАЦИЯ...нямам думи...Светуващият написа:10 работни дена още не са минали.Дичоу написа:Няма значение кой какво бута...и кой за къде и кого...ПЛАТИЛ СЪМ СИ!!!
Като дават срокове да си ги спазват...като знаят че са непосилни да си спазят защо ги дават....ако бяха казали Сряда от началото още...всичко щеше да е ОК...нямаше да си губя по цел ден времето тука....тъйче не ми минавай с това "ти се буташ там".... с тая политика до никъде няма да го докарат тия...
- HaPuCyBaHa
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
-
AzoN
- От дъжд на вятър
- Специалност: Право
- Курс: втори
Никъде не пише и никой не е казвал, че става въпрос за 10 РАБОТНИ дни. Навсякъде обявяваха "резултатите ще излязат до 10 дни", което автоматично означава КАЛЕНДАРНИ, а не работни...Светуващият написа:10 работни дена още не са минали.Дичоу написа:Няма значение кой какво бута...и кой за къде и кого...ПЛАТИЛ СЪМ СИ!!!