Биология - КСК - 2007

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Hedgehog_Kj
От дъжд на вятър

Мнение от Hedgehog_Kj »

Мии...според мен :roll: К'во да ви кажа...тъй като се носеше слух или нещо такова (колко е вярно незнам,но 100% съм сигурен,че от СУ си го мислят) - това ,че СУ ще си подбере кандидатите (това относно медицината) и тези,които се готвят за МУ-тата ще бъдат рязани....

Та накратко,
Мисля ,че ще се падне тема,която не присъства в конспектите на МУ-тата,а това са (не съм сигурен)

:arrow: Поведение
:arrow: Анаболитни +Фотосинтеза
:arrow: ...и там други ако има,че не мога да се сетя

Но сега като се сетя-ми то химията в Пловдив съвпада с биологията в СУ,и ще се предполага,че на редовния по БИО ще има много по-малко навити за медицина...и съотвено логиката ми може да се окаже грешна...и ако трябваше да се реже с такива теми,трябваше да се случи на предварителния :roll:

П.П.Както винаги се престаравам в коментарите си :lol: :lol: :lol: Много писах,пък нищо не казах.Моята противоречива личност понякога ми изиграва лоши шеги :lol:
Изображение
Аватар
fosilka
От дъжд на вятър

Мнение от fosilka »

:flower: Taка моля всички софиянци или тези които знаят да ми кажат с какъв номер градски транспорт се стига до :
Центъра по опазване на общественото здраве, бул. Акад. Ив.Гешов №15 :wink:
Аватар
aleksander
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от aleksander »

Ще ви кажа едно нещо. Значи преди две-три седмици от предварителните изпита, сънувах няколко сънища в които бях на изпит и там се падаха, еиният за размножаването, другия за или за метаболизъм или за катаболизъм или за анаболизъм. Но по ирония на съдбата се случи така че в ПУ се падна точно размножаване. Обаче в СУ не стана така. Но си спомнях че сънувах пак някакъв сън, но от него нищо не можаж да си спомня точно каква тема се паднаше.
Умният излиза от трудни ситуации, но мъдрият не ги допуска.
Изображение
Аватар
charlie
В началото бе словото

Мнение от charlie »

fosilka написа::flower: Taка моля всички софиянци или тези които знаят да ми кажат с какъв номер градски транспорт се стига до :
Центъра по опазване на общественото здраве, бул. Акад. Ив.Гешов №15 :wink:
Автобуси: 64, 74, 202, 604
Изображение
BB
От дъжд на вятър

Мнение от BB »

Тролей- 2/ посока Борово/, удобен е защото спира пред СУ , а от там предполагам ще се ориентираш по-лесно!
Аватар
mirchetu
От дъжд на вятър
Специалност: Фармация МУ-София, евентуално и Екология в СУ
Курс: втори

Мнение от mirchetu »

aleksander написа:Ще ви кажа едно нещо. Значи преди две-три седмици от предварителните изпита, сънувах няколко сънища в които бях на изпит и там се падаха, еиният за размножаването, другия за или за метаболизъм или за катаболизъм или за анаболизъм. Но по ирония на съдбата се случи така че в ПУ се падна точно размножаване. Обаче в СУ не стана така. Но си спомнях че сънувах пак някакъв сън, но от него нищо не можаж да си спомня точно каква тема се паднаше.
E, сънувал си, че се е паднал анаболизъм и те наистина се паднаха анаболитните в СУ. Ако сънуваш нещо и за МУ, сподели с нас :D
Аватар
aleksander
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от aleksander »

Да но да сънувам подобни сънища.
Умният излиза от трудни ситуации, но мъдрият не ги допуска.
Изображение
Аватар
fosilka
От дъжд на вятър

Мнение от fosilka »

Каквото и да сънуваш го сподели с нас :D :roll: както и всички други :roll:

Мерси за обяснението за автобусите в София :)
Аватар
Hedgehog_Kj
От дъжд на вятър

Мнение от Hedgehog_Kj »

Има ли ви вече в регистъра за изпитите... става дума дали са ви качили данните в сайта :D :?:
Изображение
Starchild
В началото бе словото

Мнение от Starchild »

Еми то там пише само за предварителните. ^^
Не вярвам да качат някакви данни преди 6 юли. Даже не вярвам да е и преди 9-ти. :Р
And with a little pen-knife held in her hand
She plugged him through and through
And the wind did roar and the wind did moan
Za-Zaa-Zou
В началото бе словото

и пак аз

Мнение от Za-Zaa-Zou »

някой каза че щели да пуснат нещо само от СУ за да отрежат тия от медицината ...... аз не вярвам. Те тия от медицинските ще ги отрежат главно със формата на изпита. От друга страна защо да ни режат първо и ние сме хора, второ вса пак ако не ние кой ще учи медицина. аз лечно се надявам на истинския изпит да датат нещо по трудно . Да няма високи оценки или ако има да са на тези кандидатстващи в БФ а не мед. Аз лично мисля че придварителния не беше много труден и се чудя защо има толкова малко високи оценки. Е радвам се ама искам на истинския по-трудни.
P.S. а фотосинтезата и анаболизма са дадени като пример в справочника на дали ще ги дадат

Вие с какъв бал смятате че ще се влиза мед?
ucTuHckaTa
В началото бе словото

Мнение от ucTuHckaTa »

Може ли някой да ми каже къде се подават документите за СУ и Медицинския ?
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

За СУ в ректората. За МУ мисля че в центъра по гигиена.
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Аватар
charlie
В началото бе словото

Мнение от charlie »

Много ми е интересно има ли някой, който иска да учи медицина и да кандидатства само за СУ? Нещо не ми се вярва, че ако вземат да ги "отбират" ще остане някой кандидат за тяхната медицина :roll:
Изображение
Аватар
cufff
Драскач

Мнение от cufff »

Аз си мисля, че като тема могат да дадат хр вещества - въглехидрати, белтъци, мазнини.( за су говоря). Аз се поизложих малко на предварителния, защото 3 дни преди това ми беше бала и нищо не бях пипала от седмици. Имам 5, съдейки по бала миналата година, се надявам да ми стигне. А за МУ вече тотално съм се обезнадеждила. Теми не мога да уча наизуст. Знам ги нещата доста добре, но запетайките и тъпите им формулировки итн не мога да ги науча. Надявам се хората да се провалят на химията....А коя тема за беше паднала за 9 клас миналата година в МУ -София. Някой ако знае какви са били и във Варна, ще му бъда много благодарна. успех на всички :)
п.п тея дни много съм се зомбирала. Уча по 10, 12 часа и мозъка ми взе да изключва.
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”