Доколкото знам , до 3 дни след излизането на резултатите (работни)boriana_h написа:Ако някой знае кога са датите за идентификация,да сподели,моля...
[КСК 2012] Журналистика и ВО
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- california
- Писаружяк
- Специалност: журналистика
- Курс: първи
Re: [КСК 2012] Журналистика и ВО
ORIGINAL FORUM PROFILE
©2013 - All rights reserved by california
- ColdHardBitch
- Драскач
- Курс: кандидат-студент
Всъщност не.
Ще излезнат датите в сайта на СУ.
Вече има дати за някой от изпитите, очаква се скоро и за журналистика да излезнат.
Ще излезнат датите в сайта на СУ.
Вече има дати за някой от изпитите, очаква се скоро и за журналистика да излезнат.
Aко говориш на Господ си религиозен, ако Господ ти говори си психично болен!!
Ясно,мерси много! 
- california
- Писаружяк
- Специалност: журналистика
Да , да ..и аз го видях ! Дано излязат скоро
ORIGINAL FORUM PROFILE
- redempion
- В началото бе словото
- Специалност: История и философия
Еми и аз имам 3 ... какво друго да кажа , освен че очаквам с ''нетърпение'' следващия писмен изпит . Успех и на останалите с подобна оценка ..
If it ain't fun , don't do it! 
Колко са тези с двойки ?
- ColdHardBitch
- Драскач
Welcome to the club.redempion написа:Еми и аз имам 3 ... какво друго да кажа , освен че очаквам с ''нетърпение'' следващия писмен изпит . Успех и на останалите с подобна оценка ..
Aко говориш на Господ си религиозен, ако Господ ти говори си психично болен!!
- SevenDayS
- От дъжд на вятър
- Специалност: Българска филология
Двойките не са много. Мисля, че при момичетата са около 100на, а при момчетата не знам. Преобладаващите оценки при момчетата са 3.50 - 4.00, а при момичетата 3.00 - 4.40 (моя статистика от познати) ..sheg написа:Колко са тези с двойки ?
"Птица, родена в кафез, си мисли, че летенето е зараза!"
- Алехандро Ходоровски
Българска филология, II курс
- Алехандро Ходоровски
-
Nafarforii
- В началото бе словото
- Специалност: Политология
- Курс: втори
Двойките са над 50% на всеки изпит в СУ по простата причина, че много от кандидатите отиват само за спорта. Включително на Журналистика.
.... THIS SHIT !
Двойките са около 25%, тройките - около 20%. Миналата година беше така и на двата изпита. Предполагам момчетата ще трябва да изкарат поне 4.00, за да могат да се надяват за ВО, за Журналистика - поне 4.70, и то при положение, че имат над 5.60 на матурата. Така като гледам оценките тази година са по-високи и влизането ще е по-трудно. А и на редовния ще се включат нови хора.
-
Denislav
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
4.88-доволен . Дано на втората сесия се получи още по-добре.
Това ще ти е достатъчно, ако на матурата изкараш над 5.50 и имаш поне 4.50-5 на устен.
- SevenDayS
- От дъжд на вятър
- Специалност: Българска филология
Ау, това беше доста полезно. В тъпите справочници нищо интересно не пише, а само гледат как да ти вземат парите.Judas написа:Двойките са около 25%, тройките - около 20%. Миналата година беше така и на двата изпита. Предполагам момчетата ще трябва да изкарат поне 4.00, за да могат да се надяват за ВО, за Журналистика - поне 4.70, и то при положение, че имат над 5.60 на матурата. Така като гледам оценките тази година са по-високи и влизането ще е по-трудно. А и на редовния ще се включат нови хора.
"Птица, родена в кафез, си мисли, че летенето е зараза!"
- Алехандро Ходоровски
- Алехандро Ходоровски
- KristinaNesheva
- В началото бе словото
Здравейте на всички кандидат-студенти!
От много много време се опитвах да се регистрирам,но не се получаваше.След като администраторът беше така добър да ми помогне,най-накрая успях!Следя редовно мненията ви.
Аз ходих на предварителния изпит и изкарах 5.50.Доста учудващо,мислех че ще имам 3
Не че не съм вярвала в себе си,но не знам,някак си винаги мисля,че не съм се справила както трябва.За тези,които не са успели - няма страшно,има още един изпит.Сега се притеснявам за устния,но до него има доста време...Желанието ми е Журналистика,а след това Връзки с обществеността.
От много много време се опитвах да се регистрирам,но не се получаваше.След като администраторът беше така добър да ми помогне,най-накрая успях!Следя редовно мненията ви.
Аз ходих на предварителния изпит и изкарах 5.50.Доста учудващо,мислех че ще имам 3
-
Denislav
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Браво ! Страхотен резултат,разбира се,има още една сесия ,нищо не губим ако се явим отново,все пак се взима по-високия резултат . Мен също ме притеснява пърженето пред тайната инквизицияKristinaNesheva написа:Здравейте на всички кандидат-студенти!
Аз ходих на предварителния изпит и изкарах 5.50.Доста учудващо,мислех че ще имам 3Не че не съм вярвала в себе си,но не знам,някак си винаги мисля,че не съм се справила както трябва.За тези,които не са успели - няма страшно,има още един изпит.Сега се притеснявам за устния,но до него има доста време...Желанието ми е Журналистика,а след това Връзки с обществеността.