Ами този баир в с. Подуене как да го наречем?Български футбол
Модератори: ники, Methuselah
Re: Български футбол
Ами този баир в с. Подуене как да го наречем?Re: Български футбол
Ако постнеш снимка, която не е от преди 3 години, може и да решим как да го наречем.
п.с. Ставаш смешен.
http://gong.bg/view_photo_topic.php?pho ... o_id=13079
http://gong.bg/view_photo_topic.php?pho ... o_id=12825
п.с. Ставаш смешен.
http://gong.bg/view_photo_topic.php?pho ... o_id=13079
http://gong.bg/view_photo_topic.php?pho ... o_id=12825

и Ноу Камп да имате пак си оставате жалки типове... ето това е смешното 
айде лека нощ
айде лека нощ
Значи като не ти мина тезата, дай да си дойдем на нашето си - нареждане. Ето това вече е жалко. Лека нощ. 

- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
Де юре...този стадион не е наш...
Той си е на МО...
...иначе наистина от безстопанственост е заприличал на бунище...Не се учудвам, че няма да видим лиценз за него близките години...освен ако не вземем собственост...или поне...дългогодишна концесия
Той си е на МО...
...иначе наистина от безстопанственост е заприличал на бунище...Не се учудвам, че няма да видим лиценз за него близките години...освен ако не вземем собственост...или поне...дългогодишна концесия
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Ами не.. тезата ми си беше първият пост.. Че като няма за какво да се хванете, започвате да коментирате ТАБЛОТО НА СТАДИОНА.. смятай....Baggins написа:Значи като не ти мина тезата, дай да си дойдем на нашето си - нареждане. Ето това вече е жалко. Лека нощ.
И нареждането беше от твоя страна - от поста ти за стадиона досега. Ето това ме подразни и провокира да пиша тук.. иначе не бих се занимавал
От собствен опит ти казвам,че няма смисъл да спориш с този инфантил!!!Ами не.. тезата ми си беше първият пост.. Че като няма за какво да се хванете, започвате да коментирате ТАБЛОТО НА СТАДИОНА.. смятай....
И нареждането беше от твоя страна - от поста ти за стадиона досега. Ето това ме подразни и провокира да пиша тук.. иначе не бих се занимавал
Той си знае неговото,че ние сме турци,комунисти и т.н.
Стадиона ни какъв бил и т.н
Просто усещането за 20 Септември е много силно и жалките им задничета вече треперят!!!
А и сега това,че започваме да се налагаме на трансферния пазар още повече ги влудява.
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Статията е добре написана. Всъщност интересното е, че точно журналистите плюеха Любо Пенев, но явно са се осъзнали 
И на фона на тези проблеми - нужда от модерен футбол и изграждане на дългосрочна схема за развитие на отборите, тук се обсъждат табла .. просто е смешно
И на фона на тези проблеми - нужда от модерен футбол и изграждане на дългосрочна схема за развитие на отборите, тук се обсъждат табла .. просто е смешно
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
И моят коментар...точно под нея:Митака написа:http://sportal.bg/news.php?id=192334![]()
![]()
Не, че не е истина...не, че не съм от ЦСКА...не, че не ме радва написаното...НО... ...точно вие, спортните журналисти плюехте Любо...точно вие му се присмивахте...точно вие изсипвахте цялата си продажна омраза към него... За това не се правете на големите експерти, драскачи такива ! ! ! Нима утре когато падне от някой...няма да завалят прякорите, обидите и приказките как няма грам опит, а ЦСКА е кочина....няма утре, когато Достанич направи нещо смислено с тоя отбор няма да напишете, че именно Батковата стратегия за развитие е правилна... Смешни сте вие, защото се клатите на където духа вятъра... А НИЕ СМЕ ЦСКА...въпреки загубите и победите...и най-вече въпреки вас...
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
^ Не приемай нещата толкова негативно.. Вярно, че се изляха критики по адрес на Любо, но може пък да са си осъзнали грешката.
За всички,които се възмущават от отношението ни към Гунди....това са коментари за наскоро починалия първи капитан на ЦСКА Нако Чакмаков:
nako zavinagi legenda na
Изпратено от Анонимен (непроверено) на Вто, 2009-09-01 14:04.
nako zavinagi legenda na okolovrastoto ! tre mu izdignete pametnik na toq minetadjiq
kafqv poklon pred toq kaput
Изпратено от Анонимен (непроверено) на Вто, 2009-09-01 14:02.
kafqv poklon pred toq kaput !da go qdat 4erveite 4erveniq dupedavec
nako durt pederas ega nikoga
Изпратено от Анонимен (непроверено) на Вто, 2009-09-01 13:59.
nako durt pederas ega nikoga ne namersih pokoi ! mangali na groba ti da se praznqta i ogrii da si pravat s decata ti na partiq
Прасета,не е
Изпратено от нако пияндето (непроверено) на Вто, 2009-09-01 13:09.
Прасета,не е зле да го последвате и вие.
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
подуенски манталитет...
-
AufBraun
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
@Митака - нима сравняваш мнението и позицията на трима човека с позцията на цял сектор и да не кажа всички чорбари?! То не бяха песни, транспаранти, така че не знам на каква база сравняваш двата случая 
ЛЕВСКИ СОФИЯ - НАШИЯТ ЖИВОТ
Може ли да гарантираш,че само тези 3-ма човека мислят така,а не целият ви сектор...ти жалко подобие на човек???AufBraun написа:@Митака - нима сравняваш мнението и позицията на трима човека с позцията на цял сектор и да не кажа всички чорбари?! То не бяха песни, транспаранти, така че не знам на каква база сравняваш двата случая
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов