Биология - КСК - 2007

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
BB
От дъжд на вятър

Мнение от BB »

А там на място ли плати за изпита, имаше ли много хора, сподели ?
Аватар
fosilka
От дъжд на вятър

Мнение от fosilka »

Имаше много хора направо беше лудница ...чаках 4 часа да ми приемат документите..

Абе искам да ви питам тези от вас записали се за Пловдивския пайсии хилендарски
Кои оценките от дипломата ви написаха на картончето с което ще се явите на изпит ?
Защото аз си записах специалности молекулярна биология биоинформатика биология и химия и екология и после по погрешка написах химия ама ми я изтриха
апък за дипломни оценки ми написаха математика и химия :shock:

При положение че формирането на бала е само оценката от изпита по биология ушестроена за какво ги пишат тия дипломни оценки и точно математика и химия
Аватар
aleksander
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от aleksander »

Днеска се записах, за изпитите в София и Пловдив. За ПУ "П. Хилендарски", не са ми писали балообразуващи оценки, като на тебе:
апък за дипломни оценки ми написаха математика и химия
.
А за
Здравейте Извинявам се предварително,ако мястото на поста ми не е тук,но един приятел ме помоли за конспект за кандидатстване с Биология и аз реших да ви попитам откъде мога да си го сваля Благодаря ви предварително!
тук
Умният излиза от трудни ситуации, но мъдрият не ги допуска.
Изображение
Аватар
fosilka
От дъжд на вятър

Мнение от fosilka »

На мен ми написаха защото се обърках и писах една от специалностите Химия а за нея трябва математика + химия от дипломата.
Най-интересното е че ми ги изтриха от картона с входящия номер но явно са забравили да изтрият оценките по математика и химиящ

Чудя се дали ще ми направят някакъв проблем тъй като не съм писала специалности с балообразуващи предмети математика и химия :roll:
Аватар
aleksander
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от aleksander »

Едва ли могат да го сметнат за невнимание, но и като видят че си изредила само специалностите от биологическия факултет, ще помислят може би за механична грешка.
Изображение
Аватар
aleksander
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от aleksander »

Предлагам една идея, нека до изпита да си измисляме примерни теми и да се опитваме да направим план-конспект на тази тема. Е какво ще кажете...
Изображение
Аватар
fosilka
От дъжд на вятър

Мнение от fosilka »

Ми тя грешката не беше моя.След като казах да махнат тая специалност Химия ми я махнаха ама явно са пропуснали да махнат оценките които са вкарали като балообразуващи за тая химия от дипломата :evil: :shock:
Аватар
Hedgehog_Kj
От дъжд на вятър

Мнение от Hedgehog_Kj »

aleksander написа:Предлагам една идея, нека до изпита да си измисляме примерни теми и да се опитваме да направим план-конспект на тази тема. Е какво ще кажете...
Ок :D Аз мога да помагам за биохимия .Другите ги уча от учебници....Едва ли ще имам нерви да напиша цяла тема на ПЦ-то, ама мога да ви казвам,ако нещо по-конкретно ви интересува :D :wink:
Изображение
BB
От дъжд на вятър

Мнение от BB »

Къде мога да намеря критериите за оценяване на темите по биология?
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

BB написа:Къде мога да намеря критериите за оценяване на темите по биология?
никъде :lol: :lol:
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ :lol:

Изображение
Аватар
simona_baby
От дъжд на вятър

Мнение от simona_baby »

Според мен ще се паднат или двумембранни органели или алелни и неалелни взаимодействия или размножаване,гаметогенеза и оплождане.Имам вътрешна интуиция.За предварителния изпит в колата си преговорих за последно само биохимията и се падна точно това :) Ще видим,може този път да ме лъже интуицията,а вие кои теми мислите,че ще се паднат?
Не е лесно да успееш в живота,но кой е казал,че трябва да ти е лесно?
Atlantida
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Atlantida »

Според мен ще е нещо мейоза-митоза...не ви го пожелавам де..аз ги мразя например.
Аватар
B1Ology
В началото бе словото

Мнение от B1Ology »

Абе учете си всичко... Не се знае какво ще се падне в никакъв случай... Миналата година се очакваше ужким Биохимия, Генетика и накрая ни забиха с тъпата Екология... :?

p.S. Практиката по Зоология на безгръбначните и гръбначните на "Константин и Елена" беше супер ! Отново поздрави на асистентите от Зоологията - евала на Славка, Ели, Боян и Наско , Ники и Дора... :wink:
Аватар
fosilka
От дъжд на вятър

Мнение от fosilka »

Размножаване при животните и човека вече се е падало...едва ли ще се падне тая година за 2-ри пореден път :roll: По възможно е да се падне Индивидуално развитие :wink:
Честно да ви кажа нямам никакво усещане какво ще се падне ....целия материал е толкова възможен,че ...няма кой-знае какво лесно,апък лесното накрая излиза трудно :!:
Незнам вие как учите-дали си правите план конспекти но аз не съм така :roll:
Atlantida
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Atlantida »

Преглеждай най-гадните за теб теми. Според мен е грешно някои теми да знаеш на вода-други въобще не!

Аз бягам химия да зубря.
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”