Биология - КСК - 2007
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Имаше много хора направо беше лудница ...чаках 4 часа да ми приемат документите..
Абе искам да ви питам тези от вас записали се за Пловдивския пайсии хилендарски
Кои оценките от дипломата ви написаха на картончето с което ще се явите на изпит ?
Защото аз си записах специалности молекулярна биология биоинформатика биология и химия и екология и после по погрешка написах химия ама ми я изтриха
апък за дипломни оценки ми написаха математика и химия
При положение че формирането на бала е само оценката от изпита по биология ушестроена за какво ги пишат тия дипломни оценки и точно математика и химия
Абе искам да ви питам тези от вас записали се за Пловдивския пайсии хилендарски
Кои оценките от дипломата ви написаха на картончето с което ще се явите на изпит ?
Защото аз си записах специалности молекулярна биология биоинформатика биология и химия и екология и после по погрешка написах химия ама ми я изтриха
апък за дипломни оценки ми написаха математика и химия
При положение че формирането на бала е само оценката от изпита по биология ушестроена за какво ги пишат тия дипломни оценки и точно математика и химия
- aleksander
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Днеска се записах, за изпитите в София и Пловдив. За ПУ "П. Хилендарски", не са ми писали балообразуващи оценки, като на тебе:
А за
.апък за дипломни оценки ми написаха математика и химия
А за
тукЗдравейте Извинявам се предварително,ако мястото на поста ми не е тук,но един приятел ме помоли за конспект за кандидатстване с Биология и аз реших да ви попитам откъде мога да си го сваля Благодаря ви предварително!
Умният излиза от трудни ситуации, но мъдрият не ги допуска.

На мен ми написаха защото се обърках и писах една от специалностите Химия а за нея трябва математика + химия от дипломата.
Най-интересното е че ми ги изтриха от картона с входящия номер но явно са забравили да изтрият оценките по математика и химиящ
Чудя се дали ще ми направят някакъв проблем тъй като не съм писала специалности с балообразуващи предмети математика и химия
Най-интересното е че ми ги изтриха от картона с входящия номер но явно са забравили да изтрият оценките по математика и химиящ
Чудя се дали ще ми направят някакъв проблем тъй като не съм писала специалности с балообразуващи предмети математика и химия
- aleksander
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
- aleksander
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
- Hedgehog_Kj
- От дъжд на вятър
Окaleksander написа:Предлагам една идея, нека до изпита да си измисляме примерни теми и да се опитваме да направим план-конспект на тази тема. Е какво ще кажете...

- simona_baby
- От дъжд на вятър
Според мен ще се паднат или двумембранни органели или алелни и неалелни взаимодействия или размножаване,гаметогенеза и оплождане.Имам вътрешна интуиция.За предварителния изпит в колата си преговорих за последно само биохимията и се падна точно това
Ще видим,може този път да ме лъже интуицията,а вие кои теми мислите,че ще се паднат?
Не е лесно да успееш в живота,но кой е казал,че трябва да ти е лесно?
Абе учете си всичко... Не се знае какво ще се падне в никакъв случай... Миналата година се очакваше ужким Биохимия, Генетика и накрая ни забиха с тъпата Екология...
p.S. Практиката по Зоология на безгръбначните и гръбначните на "Константин и Елена" беше супер ! Отново поздрави на асистентите от Зоологията - евала на Славка, Ели, Боян и Наско , Ники и Дора...
p.S. Практиката по Зоология на безгръбначните и гръбначните на "Константин и Елена" беше супер ! Отново поздрави на асистентите от Зоологията - евала на Славка, Ели, Боян и Наско , Ники и Дора...
Размножаване при животните и човека вече се е падало...едва ли ще се падне тая година за 2-ри пореден път
По възможно е да се падне Индивидуално развитие
Честно да ви кажа нямам никакво усещане какво ще се падне ....целия материал е толкова възможен,че ...няма кой-знае какво лесно,апък лесното накрая излиза трудно
Незнам вие как учите-дали си правите план конспекти но аз не съм така
Честно да ви кажа нямам никакво усещане какво ще се падне ....целия материал е толкова възможен,че ...няма кой-знае какво лесно,апък лесното накрая излиза трудно
Незнам вие как учите-дали си правите план конспекти но аз не съм така