Архив от КСК 2012-2013. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
sandwich написа:Успех на всички бъдещи (надявам се) колеги!
Май и аз ще се размина с екзотичните филологии с моя бал от 22.68 :/
Но пък мисля, че ще успея Социология с 26.33 или Психология с 28.46 ;P (за момче)
На изпита изкарах 5 и 60, някой да знае на колко точки съответства оценката?
77.5 точки имаш :d И точно щото си момче имаш доста голям шанс да влезнеш в някоя от екзотичните фиологии
Най-желаните Японистика и Скандинавистика винаги са били с по-нисък бал при момчетата независимо от по-малкото бройки
Да, задължително трябва да я платиш, иначе няма как да стане записването ти! : )
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
Ъруин Шоу "Хляб по водите"
Иван Сл. написа:Не, семестриалната такса се плаща, когато вече се записваш в дадена специалност.
Когато се записваме таксата в съответния факултет ли се заплаща и имаме ли възможност да я заплатим предварително по банков път и само да им предоставим необходимото платежно нареждане?
Да. Би трябвало тези дни трябва да публикуват списък със специалностите и таксите им и там ще пише по-подробно.
Това е от миналата година:
"Семестриалните такси могат да бъдат внесени:
По банков път в банков клон на всяка търговска банка (без БНБ) по банковата сметка на СУ „Св. Климент Охридски”:
БНБ – ЦУ
IBAN: BG52 BNBG9661 3100 1743 01
Банка: БНБ; BIC CODE: BNBGBGSD
Титуляр: СУ „Св. Климент Охридски”
Задължено лице (вносител): трите имена на студента, факултет, специалност, фак. номер"
thegirl написа:Да. Би трябвало тези дни трябва да публикуват списък със специалностите и таксите им и там ще пише по-подробно.
Това е от миналата година:
"Семестриалните такси могат да бъдат внесени:
По банков път в банков клон на всяка търговска банка (без БНБ) по банковата сметка на СУ „Св. Климент Охридски”:
БНБ – ЦУ
IBAN: BG52 BNBG9661 3100 1743 01
Банка: БНБ; BIC CODE: BNBGBGSD
Титуляр: СУ „Св. Климент Охридски”
Задължено лице (вносител): трите имена на студента, факултет, специалност, фак. номер"
Благодаря! За основание за плащането предполагам, че се попълва "семестриална такса", нали?
Да. Но не бързай да ги внасяш. Изчакай да обявят таксите официално (въпреки, че ще са същите като миналата година), както и банковата сметка, за да няма някаква промяна.
Този номер би трябвало да го имаш в студентската книжка.
Упс, обърках се, гледайки годината ти на регистрация. Май още нямаш такъв. В такъв случай сигурно е най-добре да отидеш да платиш на място, а не по банков път.
Intellectual growth should commence at birth and cease only at death. Albert Einstein
Тези данни, които съм цитирала в предишен пост са за горните курсове по принцип.
Както вече написах, изчакайте около класацията би трябвало да публикуват и таксите, а при тях и как може да се плаща.
Мисля,че таксите тази година ще са същите като миналата-филологиите са 500 лева на година,или 250 лева на семестър,които трябва да внесем като се записваме