КСК- История 2010/ 2011

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила
Специалност: Право
Курс: четвърти

Re: КСК- История 2010/ 2011

Мнение от _sonrisa_ »

Ами мога да ти кажа, че доста са те излъгали :P Темите са различни във всички пликчета , а за чудещите се - контроните теми са теглят веднага след редовните и се четат на микрофона, за да се чуят от всички :)
Иначе ако някой от вас е в 65та аудитория в Ректора - ще има честта да види цялата процедура и, ако прояви смелост, може дори да я изпълни :mrgreen: ( аз бих дошла да ви ги изтегля и тази година, ама надали ще ме пуснат.. :lol: )
svetlio.varna написа:Влизат в едната аудитория, казвт че им трябва човек да изтегли темите, един-двама вдигат ръка, избират по-красивия и той тегли. :)
Това го приемам като индиректен комплимент :lol:
svetlio.varna
Легендарен флуудър

Мнение от svetlio.varna »

_sonrisa_ написа:
svetlio.varna написа:Влизат в едната аудитория, казвт че им трябва човек да изтегли темите, един-двама вдигат ръка, избират по-красивия и той тегли. :)
Че какво му е индиректното??? :lol:
ПС: СПАМ ФОРЕВЪ! :lol:
Facebook
Изображение
BlagovestHristov
Драскач

Мнение от BlagovestHristov »

_sonrisa_ написа:Ами мога да ти кажа, че доста са те излъгали :P Темите са различни във всички пликчета , а за чудещите се - контроните теми са теглят веднага след редовните и се четат на микрофона, за да се чуят от всички :)
Иначе ако някой от вас е в 65та аудитория в Ректора - ще има честта да види цялата процедура и, ако прояви смелост, може дори да я изпълни :mrgreen: ( аз бих дошла да ви ги изтегля и тази година, ама надали ще ме пуснат.. :lol: )
Tе са различни,но колко са пликчетата :lol:
svetlio.varna
Легендарен флуудър

15-20 минимум.
Facebook
Изображение
Аватар
deliriummm
Пишете, о, братя
Курс: първи

Мнение от deliriummm »

хах..Ако знаете какво сънувах сега.--Падат се теми за Симеон и Иван асен и...аз(не знам защо) започвам да плача и иии....svetlio.varna почва да ме сочи и казва "хахаха".-
считейте колко съм психясала вече. :)
Learn to take life as it comes at you... to make each day count!
svetlio.varna
Легендарен флуудър

:lol: :lol: :lol:
Facebook
Изображение
lacuna_coil
Писаружяк

Мнение от lacuna_coil »

BlagovestHristov написа:
Това го видях в темата, където пише всички теми, които са се падали през годините. Пък и става въпрос за контролни теми :wink:
Ето точните теми,които са се паднали :
2009 - реалните - АСЕН 2 И СИМЕОН
предварителни ЖЕЛАНИЕ ЗА НОВОБЪЛГАРСКА ПРОСВЕТА ПРЕЗ ВЪЗРАЖДАНЕТО И ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ БГ 1185Г
:lol: Какво е това "желание" за новобългарска просвета ? :lol: Много ме развесели. :)
BlagovestHristov
Драскач

lacuna_coil написа:
BlagovestHristov написа:
Това го видях в темата, където пише всички теми, които са се падали през годините. Пък и става въпрос за контролни теми :wink:
Ето точните теми,които са се паднали :
2009 - реалните - АСЕН 2 И СИМЕОН
предварителни ЖЕЛАНИЕ ЗА НОВОБЪЛГАРСКА ПРОСВЕТА ПРЕЗ ВЪЗРАЖДАНЕТО И ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ БГ 1185Г
:lol: Какво е това "желание" за новобългарска просвета ? :lol: Много ме развесели. :)
Така пише :salute:
BlagovestHristov
Драскач

deliriummm написа:хах..Ако знаете какво сънувах сега.--Падат се теми за Симеон и Иван асен и...аз(не знам защо) започвам да плача и иии....svetlio.varna почва да ме сочи и казва "хахаха".-
Ако плачеш е на щастие ,така че ... пък и кой ще плаче за Симеон и Иван Асен то е супер ... :cheers:
Аватар
deliriummm
Пишете, о, братя
Курс: първи

Мнение от deliriummm »

Дано да е за хубаво .Аа попринцип темата е "Движение за новобългарска просвета през епохата на българското Възраждане",а не ЖЕЛАНИЕ :D Не знам къде си гледал.
Learn to take life as it comes at you... to make each day count!
BlagovestHristov
Драскач

deliriummm написа:Дано да е за хубаво .Аа попринцип темата е "Движение за новобългарска просвета през епохата на българското Възраждане",а не ЖЕЛАНИЕ :D Не знам къде си гледал.
В сайт където пишеше темите.
Няма и значение ,не искам да чувам тази тема НИКОГА ! :lol:
Аватар
webstil
От дъжд на вятър

Мнение от webstil »

BlagovestHristov написа:
deliriummm написа:хах..Ако знаете какво сънувах сега.--Падат се теми за Симеон и Иван асен и...аз(не знам защо) започвам да плача и иии....svetlio.varna почва да ме сочи и казва "хахаха".-
Ако плачеш е на щастие ,така че ... пък и кой ще плаче за Симеон и Иван Асен то е супер ... :cheers:
хахахаха :lol: :lol:
Аватар
Elizabeth_
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от Elizabeth_ »

Здравейте! Аз сънувах, че съм на някакво бюро, едновременно чета и пиша, обаче едно ми направи впечатление, че пише: "Българската църква" . Иначе успех на всички :bounce: Ще се видим в неделя :wink:
BlagovestHristov
Драскач

Elizabeth_ написа:Здравейте! Аз сънувах, че съм на някакво бюро, едновременно чета и пиша, обаче едно ми направи впечатление, че пише: "Българската църква" . Иначе успех на всички :bounce: Ще се видим в неделя :wink:
Моите сънища много показват,но нищо не съм сънувал,а пък събота срещу неделя вероятно изобщо няма да спя :lol:
Аватар
Elizabeth_
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от Elizabeth_ »

Надявам се съня ми да се сбъдне, обаче си е нужно 7 - 8 часа спане ... аз ще се опитам да заспя бързо, но не вярвам :shock: Като пиина 1-2 ще е екстра, ама не рискувам... на другия ден да се успа :lol: .. А и забравих да кажа КЪСМЕТ, той ще ни е най - нужен ! :)
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”