Ей, Ди. Успех, ще се видим в четвъртък...di_snooker написа:Сладури, ще се видим в четвъртък. Който ме познава да ме сръга в рабърцата. А останалите.... ми запознайте се де. Ще ми е приятно. И много много много се надявам да видя Бъбли, за която не разбрах да се е разписала тук ще е ли на устния, Инк, Джоли и бате бого, който убийте ме не помня как се пише във форума. Ама той си знае.Айде цункам ви. До четвъртък. Успех на вас и на мен повече.
Кога излзиат резултатите от изпита по журналистика?
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
Re: Кога излзиат резултатите от изпита по журналистика?
- lusence
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Да,ще се видим определено ! Много ми е зле вече хехе
Да носиш бремето на бягството от земното и реалното в името на възвишеното,безсмъртното,Красивото?...Да,струва си ...
www.myspace.com/lusence
Do not disturb .
www.myspace.com/lusence
Do not disturb .
И аз имам 4.25. А като гледам, всички имате по - високи оценки от дипломите от мен, ама... ще се явя, какво да правя...icequeenka написа:Ох, и аз трябва да ходя на изпитпфф.. чудя се изобщо дали има смисъл, защото оценката ми е 4.25... при всички положения ще има поне 100 души, които ще ме изпреварят.. бе... кофти ми е положението. Ако отида, ще отида с нагласата, че няма смисъл да си правя някви грешни илюзии, ако не отида ще ме е яд
![]()
- lusence
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Момичета,имате реална възможност да влезете с 4,25 , не се отчайвайте,оценката не е лоша!
Да носиш бремето на бягството от земното и реалното в името на възвишеното,безсмъртното,Красивото?...Да,струва си ...
www.myspace.com/lusence
Do not disturb .
www.myspace.com/lusence
Do not disturb .
- Рошо
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Потенциални бъдещи колеги, до утре! Зареждайте се с шоколад, вода, солети и дъвки, че ще пада чакане. Сега като ме изтеглят 350-и ще се сгърча там. Бих взел и семки да шлюпя, но ще е твърде селско. Ако някой изгаря от желание да си говорим, докато чакаме - дънки, зелена блузка и бяло горнище с бели обувки. И очилца, ако не ги забравя. Може и шапка, но това не съм го мислил... Отговаря на името "Рошо" 
- Jamalska
- Постоянно присъствие
- Специалност: Славянска филология
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Ще крещя по средата на залата.Рошо написа:Потенциални бъдещи колеги, до утре! Зареждайте се с шоколад, вода, солети и дъвки, че ще пада чакане. Сега като ме изтеглят 350-и ще се сгърча там. Бих взел и семки да шлюпя, но ще е твърде селско. Ако някой изгаря от желание да си говорим, докато чакаме - дънки, зелена блузка и бяло горнище с бели обувки. И очилца, ако не ги забравя. Може и шапка, но това не съм го мислил... Отговаря на името "Рошо"
Аз имам желание да си говоря с всички:)

Не знам какво е когато сърцето просто спре,
но знам какво е чувството вътре в мен, братле.
Всички видяхме как изгасна една звезда.
Почивай в мир, приятел, жив си в 200 сърца!
Рики (1990-2009)
Айде, успех на всички - и в чакането, и на самия изпит! 
Трабва да ги разцепим!
Трабва да ги разцепим!
Цял ден ли ще продължи всичко това?
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Успех, (бъдещи) колеги. Последно ви желая смелост, нерви и убедителност. Паниката няма да ви помогне - ама никак. Усмихвайте се и бъдете себе си. И после искам отчет - кой ви е бил в комисията (помнете ги как изглеждат, щото няма да им знаете имената на всички) и какво са ви питали.
Ау, как искам да съм там... Искам да видя как се държат четирима конкретни преподаватели в КС комисия, ама на... на вас ще се падне честта.
Ау, как искам да съм там... Искам да видя как се държат четирима конкретни преподаватели в КС комисия, ама на... на вас ще се падне честта.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
Мен няма как да не ме познаете... ще съм с униформен милиционер 
- Jamalska
- Постоянно присъствие
- Специалност: Славянска филология
- Курс: първи
- Обратна връзка:
значи те видях.По-точно него видях,ама и теб съм мернала:)Raia написа:Мен няма как да не ме познаете... ще съм с униформен милиционер

Не знам какво е когато сърцето просто спре,
но знам какво е чувството вътре в мен, братле.
Всички видяхме как изгасна една звезда.
Почивай в мир, приятел, жив си в 200 сърца!
Рики (1990-2009)
- icequeenka
- В началото бе словото
Колиегитиеееее
Как сте хора
Аз да ви кажа няма да съм ви колежка. Хахаха. Седях като идиот пред най-яката комисия (Цветкова, Маринчо и г-жата, чието име забравих) и им дрънках някви глупости. Определено няма да ставам журналист (поне за тази година) 
въпреки всичко ми е някво много весело, надявам се при вас всичко да е минало по вода
въпреки всичко ми е някво много весело, надявам се при вас всичко да е минало по вода
I can't wait to get next to you...
И аз така, споко... за 5 часа и половина чакане, в главата ми всичко беше изветряло... някакви глупости дрънках... та, догодина пакicequeenka написа:КолиегитиеееееКак сте хора
Аз да ви кажа няма да съм ви колежка. Хахаха. Седях като идиот пред най-яката комисия (Цветкова, Маринчо и г-жата, чието име забравих) и им дрънках някви глупости. Определено няма да ставам журналист (поне за тази година)
![]()
![]()
![]()
![]()
- automobiliste
- От дъжд на вятър
Някаква идея кога ще има качени резултати?
- Cookie
- В началото бе словото
Утре мисля. Аз питах преди да изляза от стаичката с комисията и ми казаха, че утре най-вероятно ще ги има качени (всъщност казаха, че за днес няма да обещават, за да не се получи фал като с писмения
)
'Even if I knew that tomorrow the world would go to pieces, I would still plant my apple tree.'
Българска филология - 1ви Курс
Българска филология - 1ви Курс