Коя зодия сте?
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- rachence
- Паисий
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Re: Коя зодия сте?
То си личи 
I believe I can fly I believe I can touch the sky.. If I can see it, then I can do it cuz I believe in me
Абе, зодия "стрелец" с асцендент "скорпион" к'во ще рече? 
ФМИ-ст!
Сам си нарисувах аватара!
- Lord
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: втори
водолей
Мы строили, строили и наконец построили. Ура!
http://www.youtube.com/watch?v=BTgScuKReSo
Clevinger was dead. That was the basic flaw in his philosophy.
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
Ауу, нещо проклето ще да еArti написа:Абе, зодия "стрелец" с асцендент "скорпион" к'во ще рече?
I wanna fall from the stars straight into your arms
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Ау, аз се чудя що си се кефил на Вилхелм Хауф като малък!Lord написа:водолей

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
И аз се кефя на Вилхелм Хауф
. Само Водолей може да харесва такива извратени неща.
Наскоро открих нет игра изразяваща се в пукане на пъпки от акне
. Направо изпаднах във възторг
.
Наскоро открих нет игра изразяваща се в пукане на пъпки от акне
A smile is free.
ВНИМАНИЕ! Няма резервни части за вашето тяло.
ВНИМАНИЕ! Няма резервни части за вашето тяло.
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
Амии, като знам че и двете зодии ги избива на егоцентричност...hypnosssa написа:А Везни с асцендент Козирог гадно ли е?
- rueva
- Пишеща машина
- Специалност: Книгоиздаване
как да разбера кой е моят асцедент? 
Хаха, това е ясно, надявах се на малко нова информацияfluffy cloud написа:Ауу, нещо проклето ще да еArti написа:Абе, зодия "стрелец" с асцендент "скорпион" к'во ще рече?![]()
![]()
Аз използвах този сайтrueva написа:как да разбера кой е моят асцедент?
ФМИ-ст!
- rueva
- Пишеща машина
- Специалност: Книгоиздаване
мерси. асцедент - риби?!
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Хип, пак се копираме най-наглоhypnosssa написа:А Везни с асцендент Козирог гадно ли е?
Лунният ми знак е Риби. Ако и това съвпада, трябва да се черпим някъде дълго и напоително. Ще е от полза да се видим отстрани.
ЕДИТ: Ето още малко инфо за асцендента Козирог:
"Този асцендент ви определя като сдържан човек, който не е склонен към импулсивност и фриволност. Държите на думата си и затова на вас може да се разчита. В обществото се държите на известна дистанция, докато не се убедите, че околните Ви възприемат изцяло и докато заслужат вашето доверие. С времето ставате все по уверени в държанието си и постепенно ще наложите присъствието си. Не е изключено да станете човека на когото всеки разчита и уповава. Това се случва естествено и без да се вдига много шум или да се налага да си правите някаква реклама. Тази естествена скромност ви прави да изглеждате много надеждни и заслужаващи доверие, в резултат на което можете бързо да се издигнете по социалната стълбица. Трудна област за вас обаче са партньорските взаимоотношения."
50:50, какот се казва. Правя си реклама, дистанцията е значително по-малка от тази, която се опитват да представят. Всичко си казвам без бой. Но да, партньорствата са трудни и, в общия случай, на мен може да се разчита.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Абе, хора, за майтапа си пуснах някаква подробна щуротия в един сайт (ще ви дам линк накрая) и, трябва да ви кажа, че започвам да се тревожа. Тия верно познават някои неща.
Какво рече сайтът за мен: издръжливост (Марс в Дева), толерантност (Юпитер във Водолей), дипломатичност, търсене на мир и спокойствие и избягване на конфликтите и сблъсъците на (почти) всяка цена (Меркурий във Везни), амбициозност и язвителност (Сатурн в Скорпион), прогресивна (заради Уран в Стрелец, но категорично твърдя, че поне това не е вярно), склонна към късен брак, или съвсем без хич
(Венера в Дева), стремеж към изумителни преживявания, но и прагматизъм (хм, черен квадрат!
), склонност към догматизъм (Плутон в Скорпион).
Естествено, това моето е много лаишко тълкуване, обаче пък не е истина как е вярно на едно 80%...
Сайтът е http://www.astro5.net. Иска регистрация, но става много бързо. После гледате най-долу вляво, пише "Планетите във вашия хороскоп". Цък и ги виждате, ако сте въвели часа на раждане при регистрацията. После в гугъл едно по едно: Венера в еди-къде-си, пък Нептун еди-къде-си... излизат интересни неща, зарибявка е.
Айде, ще ви оставям, че много разбозих пак, а и ми се спи...
Какво рече сайтът за мен: издръжливост (Марс в Дева), толерантност (Юпитер във Водолей), дипломатичност, търсене на мир и спокойствие и избягване на конфликтите и сблъсъците на (почти) всяка цена (Меркурий във Везни), амбициозност и язвителност (Сатурн в Скорпион), прогресивна (заради Уран в Стрелец, но категорично твърдя, че поне това не е вярно), склонна към късен брак, или съвсем без хич
Естествено, това моето е много лаишко тълкуване, обаче пък не е истина как е вярно на едно 80%...
Сайтът е http://www.astro5.net. Иска регистрация, но става много бързо. После гледате най-долу вляво, пише "Планетите във вашия хороскоп". Цък и ги виждате, ако сте въвели часа на раждане при регистрацията. После в гугъл едно по едно: Венера в еди-къде-си, пък Нептун еди-къде-си... излизат интересни неща, зарибявка е.
Айде, ще ви оставям, че много разбозих пак, а и ми се спи...
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
Ако ми кажеш датата и часа си на раждане, ще проверя и ще ти кажаrueva написа:как да разбера кой е моят асцедент?
- Lord
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: втори
Предполагам обяснява защо и защо още му се кефя^PrincessA^ написа:Ау, аз се чудя що си се кефил на Вилхелм Хауф като малък!Lord написа:водолей![]()
Мы строили, строили и наконец построили. Ура!