е друг начин освен да отида до София има ли ? А ако някой друг отиде вместо мен ?ColdHardBitch написа:Ще изпишат кога можеш да отидеш и да видиш работата си. И аз това мисля да правя.
[КСК 2012] Журналистика и ВО
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- Dimitur__
- В началото бе словото
- Специалност: бъдещ журналист
- Курс: друг
- Адрес в галерията на СУ: http://forum.uni-sofia.bg/gallery/dimiturrr
- Обратна връзка:
Re: [КСК 2012] Журналистика и ВО
- ColdHardBitch
- Драскач
- Курс: кандидат-студент
Мисля, че не. Само ти можеш да провериш работата си срещу лична карта и картон с входящ номер.
"Идентифицирането се извършва лично от кандидат-студента срещу представяне на документ за самоличност и картончето с входящия номер. Кандидат-студентите могат да идентифицират писмените си работи само веднъж. Не се разрешава идентифициране и не се дават разяснения на трети лица. Достъп до залите за идентифициране на писмените работите имат само оценителите, даващи разяснения и кандидат-студентът, писал работата."
"Идентифицирането се извършва лично от кандидат-студента срещу представяне на документ за самоличност и картончето с входящия номер. Кандидат-студентите могат да идентифицират писмените си работи само веднъж. Не се разрешава идентифициране и не се дават разяснения на трети лица. Достъп до залите за идентифициране на писмените работите имат само оценителите, даващи разяснения и кандидат-студентът, писал работата."
Aко говориш на Господ си религиозен, ако Господ ти говори си психично болен!!
- Dimitur__
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Възможно ли е да са ми го анулирали, задето си настъпах плика ?
абе майка му да еба , тея напрао ме изумиха хаха ..
Едно 4.00, което не ме прави никак щастлива. Не ми се получи с отстраняването на редовния от графика с изпитите =D
... а колко е очарователен хаосът на пеперудите <3
- ColdHardBitch
- Драскач
Не вярвам.. Ама все пак ако искаш да разбереш ще се наложи да дойдеш..
А и аз съм в тва настроение споко!
Е явно ще се видим на редовния.
А и аз съм в тва настроение споко!
Е явно ще се видим на редовния.
-
nezpoznatata
- В началото бе словото
Ами аз имам 3.00, но съм много нещастна... Искам много, ама много силно да помоля хората с високи оценки да ми кажат поне малко от това какво са написали, или поне някакво кратко резюме, защото мислех, че наистина съм се представила добре.. МОЛЯ ВИ...
Народът оплаква своите герои, защото е в безнадеждност...
- Dimitur__
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
непознатата, аз също си мислех ,че съм се представил добре .. отначало писах за развитието на технологиите и за обвързването им с нашия живот.После писах и за развитието на гения на хора като Гейтс и Джобс. Писах за развитието на интернет,кражба на лична информация, пазаруване онлайн , дори за строежа на олимпийския стадион в Лондон ( багерите са свързани със сателит и работят с отклонение до 10 см ) .. дори да имах 3 , нямаше да ме е яд толкова, защото щях да си кажа, че не са го харесали и прочие. Ама как да приема тази двойка като изниква съмнението за анулиране или за тотално различие в темата, което аз нямам !!!!!
- Иван Попов
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Аз имам точно 5,00. Очакваме редовния изпит и устния...
-
nezpoznatata
- В началото бе словото
Ами като имаш 5.00, кажи какво написа горе-долу де..Иван Попов написа:Аз имам точно 5,00. Очакваме редовния изпит и устния...
Народът оплаква своите герои, защото е в безнадеждност...
- ColdHardBitch
- Драскач
Dimitur__ , и аз писах доста подобни неща, имам 3, но чесно казано съм адски разочарована.
- sunny.v.b
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: първи
Аз имам 5.38
Честито на всички, доволни от оценката си!! А на тези, които отиват на редовен (може би и аз ще ида), много, много успех!
"..вечно и свето е само мъртвото,
живото живее в грях."
One more depending on a prayer
And we all look away
People pretending everywhere
It's just another day
живото живее в грях."
One more depending on a prayer
And we all look away
People pretending everywhere
It's just another day
- SevenDayS
- От дъжд на вятър
- Специалност: Българска филология
- Курс: първи
Имам 3.50. 58 момчета имат по-висока оценка от мен, а само 23 имат равна на моята.
От една страна се радвам, защото за обикновеното нещо, което написах, това му е много, но от друга страна ми е гадно и затова ще отида и на редовния изпит. (Само се моля там да не чакаме 3 седмици за резултати)
В моето есе, ако може така да се нарече, тъй като биеше на художествено произведение, се разказваше за времето, което ни спестява "Един клик" - бързо пазаруване, бързо намиране на информация и бързо свързване с близките ни хора...
От една страна се радвам, защото за обикновеното нещо, което написах, това му е много, но от друга страна ми е гадно и затова ще отида и на редовния изпит. (Само се моля там да не чакаме 3 седмици за резултати)
В моето есе, ако може така да се нарече, тъй като биеше на художествено произведение, се разказваше за времето, което ни спестява "Един клик" - бързо пазаруване, бързо намиране на информация и бързо свързване с близките ни хора...
"Птица, родена в кафез, си мисли, че летенето е зараза!"
- Алехандро Ходоровски
Българска филология, II курс
- Алехандро Ходоровски
Българска филология, II курс
-
inna_
- В началото бе словото
3,68 и разочарованието е на макс.....
- shannna
- В началото бе словото
- Специалност: -
Вече се виждам в Софийски...през крив макарон.
3.75.Дадох най-доброто от себе си на най-хубавата тема,която можеше да се падне.
3.75.Дадох най-доброто от себе си на най-хубавата тема,която можеше да се падне.
- Bishop
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Еднакви оценки.. еднакви есета..SevenDayS написа:Имам 3.50. 58 момчета имат по-висока оценка от мен, а само 23 имат равна на моята.