[КСК 2011] Журналистика и ВО

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
bobii
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Re: [КСК 2011] Журналистика и ВО

Мнение от bobii »

stelsss написа:Ами не съм много сигурна смятах с 5 на есето и ми излиза бал някъде около 26 и нещо зависи колко изкарам на матурата по БЕЛ. Това остатъчно ли е :? Някой друг с подобни несигурни изчисления :P
Еми 100 % всички пресмятат и изчисляват. И аз не съм сигурен,но мисля,че с подобен бал сме вътре (поне момчетата :D )
Facebook ---> Борис Гюров
http://www.facebook.com/?ref=home#!/hom ... 77705476--> Групата
stelsss
В началото бе словото

Мнение от stelsss »

bobii написа: Еми 100 % всички пресмятат и изчисляват. И аз не съм сигурен,но мисля,че с подобен бал сме вътре (поне момчетата :D )
Дам вие момчетата сте си добре. Хем сте по-малко(кандидатстващи), хем влизате с по-малък бал :)
Аватар
Георги Герасимов
Пишеща машина
Специалност: Връзки с обществеността (PR)
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Георги Герасимов »

stelsss написа:Дам вие момчетата сте си добре. Хем сте по-малко(кандидатстващи), хем влизате с по-малък бал :)
Да, но и местата са по-малко :) Принципно за матурата по БЕЛ също е мн индивидуално (пък и не вс имат 6 от дипломата по история) кой каква оценка ще изкара, но предполагам за да се насочим насам смятаме матура с минимум 5.50 (все пак 75 т. се изкарват адски лесно на пробните в нета). Така че по балове от миналата година аз съм вътре ВО на 2ро или 3то с 4-ка на есето даже :)
O Captain! My Captain!O tempora, o mores от време на време)
Аватар
bobii
В началото бе словото

Мнение от bobii »

stelsss написа:Дам вие момчетата сте си добре. Хем сте по-малко(кандидатстващи), хем влизате с по-малък бал :)
Добре ни е. И с толкова момичета ни е екстра :P
Пп: Баловете от мин година на второ класиране са били почти равни за момчета и момичета.
stelsss
В началото бе словото

Мнение от stelsss »

bobii написа:
Добре ни е. И с толкова момичета ни е екстра :P
Пп: Баловете от мин година на второ класиране са били почти равни за момчета и момичета.
Хех ти за това ли си се насочил към специалност с повече момичета :P :) :P
А за баловет от миналата година, те не са много надеждни, защото тази година ситуацията може да е коренно различна. Може пък да се окажем по-умно поколение или ппък обратното :D :)
Аватар
bobii
В началото бе словото

Мнение от bobii »

stelsss написа: Хех ти за това ли си се насочил към специалност с повече момичета :P :) :P
А за баловет от миналата година, те не са много надеждни, защото тази година ситуацията може да е коренно различна. Може пък да се окажем по-умно поколение или ппък обратното :D :)
Хаха еми не за това естествено,но ми е готино :P
А попринцип 92 година е с много ниска раждаемост и за това баловете ще са малко (или много) по-ниски ;)
Аватар
Георги Герасимов
Пишеща машина
Обратна връзка:

Така се спекулира, но така и не разбрах откъде идва тази информация ;)
stelsss
В началото бе словото

Мнение от stelsss »

Принципно и аз знам, че раждаемостта 92-ра е била ниска, но преди време чух по новините някакво статистическо проучване, че тази година всеки 3ти няма да може да влезе желаната специалност :?
Аватар
bobii
В началото бе словото

Мнение от bobii »

Тези проучвания са пълни глупости. А информацията за раждаемостта идва от центровете по статистика,а моята информация,че това ще повлияе на баловете идва от доверени източници :D
cerbera
От дъжд на вятър

Мнение от cerbera »

Мисля, че с най-малка раждаемост са набор 93, или по-скоро 94, но че и ние сме по-малко от 91-ви набор е факт... След 97 вече са се пооправили нещата - свикнахме като циганите да се възпроизвеждаме и в кризи, и в епидемии, и в апокалипсиси всякакви...
Изображение
assault
Танцуващия с клавиатури

Мнение от assault »

96 е с най-ниска раждаемост.То по принцип след '85та започва спадът, но годините след 92ра са още по-зле. :wink:
Neuromancer
В началото бе словото
Специалност: No

Мнение от Neuromancer »

За нас, момчетата, ни трябват точно 5-ци, за да влезем със сигурност журналистика от първо класиране. Това при положение, че имате 6 по История и поне 5 на матурата по БЕЛ.
Имам питане към мъжкото племе - как са ви почерците? Защото аз пиша бая грозно и силно се съмнявам дали на някого ще му се занимава да разчита апокрифната ми писменност, и дали вместо това няма да си ми сложи една служебна 2-ка...
Аватар
bobii
В началото бе словото

Мнение от bobii »

Ами аз пиша доста грозно и ситно,но се чете. Надявам се да не е толкова зле,че да ми пишат 2,но определено ги поизнервя малко.
Аватар
Георги Герасимов
Пишеща машина
Обратна връзка:

За грозно писане 2ки не пишат. Вярно, страхотно есе няма да удари 6 но и не намаляват толкова. Не е важно дали е грозно или страшно красиво, важното е да се чете. Затова съвета ми е (понеже и аз пиша мн закодирано) да пишете по-разширено за да се плъзга погледа по-лесно и бързо по работите ви :) Иначе за специалности, към които има наплив (Право, Журналистика и т.н.) ниската раждаемост играе роля до толкова дали ще ви приемат с 5 или с 4 и 80... Което пак си е твърде много участие на късмета...
cerbera
От дъжд на вятър

Мнение от cerbera »

Ам... аз пиша красиво, ама нечетливо... ;Рр
И тъй като бях заобиколен само от момичета, гледайки им работите направо се депресирах. Сякаш пишеха с пишеща машина - красиво, равномерно, подредено, ужас... Добре, че поне едната ме съжали, та ми подсказа как да си направя поле...
Иначе аз писах малко диагонално, което се надявам да не се счете за знак, тоест вместо двойка да получа анулиране на работата.

А има ли дума "пропусквател", че май я бях пльоснал някъде измежду другите ми глупости... Надявам се, че ще я прескочат...

И защо, аджеба, трябва да пишем на чисто бели листи, без полета, без редове и т.н.
Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”