Български футбол 2

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Публикувай отговор
Аватар
Judas
Легендарен флуудър
Курс: втори

Re: Български футбол 2

Мнение от Judas »

Коментираме ме го ЗАЩОТО ТЕМАТА СЕ НАРИЧА БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛ. Някой хора се интересуваме малко повече от теб, наблюдаваме повече мачове и ги коментираме. КАКВО СТРАННО ИМА В ТОВА? Заеби, батко! Тоя си знае само неговото и като кон с капаци гледа само напред, в една точка, и си пише заучените фрази. Много ми е омразен Левски, да. :lol: Нямам си друга работа и по цял ден мразя Левски! :lol:
Аватар
maikule
В началото бе словото

Мнение от maikule »

Колега Judas, ти май малко не стопляш, че твоите "картинки" вече са тийнейджър.Нещо по-прясно нямате ли?Хайде, за да ти покажа, че не съм "болшинството говеда", както ни определяш ще ти припомня: Левски 1:3 ЦСКА 26.02.2011.Всички сте прави че фен на отбор не може да харесва вечния съперник.Но това вашето си е чиста проба заяждане и не може да ме убедите, че сте големи спецове по БГ футбол, най-малкото, защото никой няма дори 30 г.
Аватар
Judas
Легендарен флуудър

Мнение от Judas »

Какво общо има този мач с думите "завръщане" или "обрат". Повеждаме с 3:0, четвъртият гол се пече и след това гонят необяснимо най-добрия ни играч. Къде има обрат?
И какво значение има откога е клипът? Нали онзи написа, че нямало друг български отбор, който да е способен на подобен обрат. Дадох пример с мач преди повече от 10 години, защото явно има хора, които гледат футбол от 2 месеца. И за едно поне си прав. Има заяждане, но да ми вика онзи, че съм мразил Левски... :lol:
Аватар
Mondscreen
Паисий

Мнение от Mondscreen »

И тоя мач от кой финал е? За носителя на купата на полуфиналистите в КЕШ ли? Заеби верно. Когато прасетата проговорят, тогава и на теб ще ти влезе малко логическа мисъл в главата. :wink:
И щом на устните ми затрепери, от поколения скандиран вик,
в живота си аз пак откривам смисъл, щастлив съм само в този кратък миг!
И все напред ще продължавам, щом имам хилядите си мечти
и нося най-голямото богатство, сърцето синьо в моите гърди!
Аватар
Judas
Легендарен флуудър

Мнение от Judas »

хаха, и каква ти е логиката на теб? Че да изравниш от 1:3 в смешен нашенски мач е по-голямо постижение от това да изравниш от 0:3 срещу шестия в английското първенство, който преди няколко месеца е спечелил и купа? Логиката ти е чуждо понятие, нагласи си капаците и впрягай колата пак.
Аватар
Mondscreen
Паисий

Мнение от Mondscreen »

Прочети горното ми мнение. Помисли. Ако не си го измислил, повтори процедурата.
Аватар
Judas
Легендарен флуудър

Мнение от Judas »

Финалчето ли :lol: То няма нужда да се зачита човек. Просто паднахте във финал за купата на България срещу 8-я в класирането на А група, който на всичконо отгоре разполага с много слаб вратар. Въпреки че Хубчев накрая се опитваше да направи колкото се може по-идиотска смяна, та да ви даде шанс да биете, а вие едва додрапахте до равенство :lol:
Аватар
Mondscreen
Паисий

Мнение от Mondscreen »

Аааа и ти като Педайкълчето смяташ, че мачът е бил уреден за нас, но нещата са се объркали?
Изображение
Аватар
Judas
Легендарен флуудър

Мнение от Judas »

Изображение
Аватар
Mondscreen
Паисий

Мнение от Mondscreen »

Ми не, не е сарказъм. Във втори или трети коментар споменаваш, че Хубчев ни е додрапал до равенството. И понеже още не ти е станало ясно, аз ще ти кажа за втори или трети път, какво ни докара - борбеност, непримиримост и левскарски дух. Айде лягай да спиш. 8)
Аватар
Judas
Легендарен флуудър

Мнение от Judas »

Баш сарказъм си беше последното. Но си е факт отвсякъде, че осра мача. Извади си двамата голмайстори, единият от които капитан и супер опитен футболист. А кого вкара? Някакво негърче от Зимбабве ли беше, Мозамбик ли беше? А появата на Иво Главата беше върхът :lol: След третия им гол просто тръгнахте с рогата напред, защото вече нямахте какво да губите. Вкарахте именно заради малоумните рокади на Хубчев.
Аватар
Mondscreen
Паисий

Мнение от Mondscreen »

Ще се самоцитирам и приключвам темата.
Все едно да обяснявам на някой краен ислямист-камикадзе, че не трябва да се взривява. Той си е промит мозък и това е.
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

Ама то и за теб важи същото.
Аватар
Judas
Легендарен флуудър

Мнение от Judas »

Аз пък не разбрах за кое съм промит мозък :lol: Че казвам, че Хубчев е осрал схемата и мача на Берое ли? То си е видно за всеки и това мнение го споделят още двама-трима левскари, с които си говорих. С какво съм промит още? :lol: Че мога логично да стигна до заключението, че да постигнеш завръщане от 0:3 срещу шестия в Англия е по-голямо постижение от това да се завърнеш от 1:3 срещу осмия в България, пък било то и на финал за някаква тенекиена купа, която май дори говедата не броят за трофей вече.
Надежден Случай
Плиний Стари
Специалност: Най-мързеливата

Мнение от Надежден Случай »

Цял полусезон теглят Темида за шлифера и накрая се добраха до целта пак в 119-та минута. :? Аз обаче като човек на когото не му пука особено кой ще печели титлите в страната в последните,а вероятно и предстоящите години,останах като гръмнат от удивителното изказване на Мариян Христов на почивката,че противниковите играчи не интересуват треньорите на Левски. Е,аджеба,за пръв път виждам такива експерти,които не се интересуват от това кой е срещу тях и какво прави. САФ можеше и повече титли да спечели,ако г-н Христов беше малко по-възрастен и го беше взел на стаж преди Фъргюсън да поеме Абърдийн. :shock: Честита титла на феновете на Левски! Като че ли все пак най-неслабият отбор през сезона ще отмъкне трофея. :D
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”