Teма за КС въпроси от различно естество

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
VelinaShine
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Публична администрация
Курс: втори

Re: Тема за КС въпроси от различно естество

Мнение от VelinaShine »

chill написа:Има една дата за изпит по английски език. Няма предварителни, така ли? Един 'редовен' само? :д
Така пише...
C w e e t y
В началото бе словото

Мнение от C w e e t y »

Etiainen написа:
toshkovr написа:Здравейте искам да питам понеже ще кандидадствам с математика в информационните специалности в ФМИ и видях че ми се зима оценката от изпита * 3 и оценката от дипломата по математико * 2 а аз през годините сам имал само 6 и дали ако държа матура и изкарам примерно 5 оценката от дипломата ще ми се намали и ако държа матура по английски език нали оценката от дипломата си ми е 6.
Мерси предварително!
Вече по новите правила се взима оценката от матурата (ако имаш такава). Ако нямаш оценка от матура, се взима оценката по предмета през годините. (пишат се на различни места в дипломата). Затова ако не искаш да рискуваш, можеш да се явиш на някаква друга матура вместо това.
Новите правила?? От кога са тези правила?? Защото днес цял ден чета форума и навсякъде пише, че взимат по-високата оценка от 2те.. Някой може ли да каже със сигурност,защото ще кандидатствам с англ език и география,но искам матурата ми да е по англ...
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

новите правила са от 10.02.2010 1:45 pm
Изображение
KikyPet
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от KikyPet »

C w e e t y написа:
Etiainen написа:
toshkovr написа:Здравейте искам да питам понеже ще кандидадствам с математика в информационните специалности в ФМИ и видях че ми се зима оценката от изпита * 3 и оценката от дипломата по математико * 2 а аз през годините сам имал само 6 и дали ако държа матура и изкарам примерно 5 оценката от дипломата ще ми се намали и ако държа матура по английски език нали оценката от дипломата си ми е 6.
Мерси предварително!
Вече по новите правила се взима оценката от матурата (ако имаш такава). Ако нямаш оценка от матура, се взима оценката по предмета през годините. (пишат се на различни места в дипломата). Затова ако не искаш да рискуваш, можеш да се явиш на някаква друга матура вместо това.
Новите правила?? От кога са тези правила?? Защото днес цял ден чета форума и навсякъде пише, че взимат по-високата оценка от 2те.. Някой може ли да каже със сигурност,защото ще кандидатствам с англ език и география,но искам матурата ми да е по англ...

Искаш да кажеш, че са изключили физиката от балообразуващите предмети ?
Аватар
Monkey D. Luffy
Драскач
Специалност: Висящ по дърветата

Мнение от Monkey D. Luffy »

VelinaShine написа:
chill написа:Има една дата за изпит по английски език. Няма предварителни, така ли? Един 'редовен' само? :д
Така пише...
Нарочно го правят ма*ицата им
It has been said something as small as the flutter of a butterfly's wing can ultimately cause a typhoon halfway around the world. - Chaos Theory

Изображение
bocca
В началото бе словото

Подходяща специалност?

Мнение от bocca »

Хей :)
Коя специалност от ФФ според вас би ми била най-полезна ако искам да се развивам в системата на МВР?
Аватар
morfei
Форумно зомби
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи

Re: Подходяща специалност?

Мнение от morfei »

Специалност "Философия" надали ще ти помогне срещу престъпниците. Единствената възможност в СУ е "Психология". И все пак защо не се насочиш към АМВР?
Компютърни науки 1 курс
mamaq
В началото бе словото

Re: Въпроси относно кандидатстването

Мнение от mamaq »

Според новия правилник за прием 2010-2011,при балообразуването се взема задължително оценката от матура/ако има такава по съответния предмет/,а не оценката от дипломата.Това в случай,че е държана матура,така ли е?Или аз не съм разбрала?
Аватар
Maeve
Легендарен флуудър

Мнение от Maeve »

Ако е положена матура по предмет, който участва в балообразуването, автоматично се взема оценката от матурата. Правилно си разбрала. :P
Не свършва нещото, което непрекъснато започва.
Аватар
VelinaShine
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Публична администрация

Мнение от VelinaShine »

Кофти, но факт :?
bocca
В началото бе словото

Мнение от bocca »

Защото четох, че имало някакъв задължителен срок от 10 години, а знаете, че всичко става. Искам да имам резервен план. :)
Аватар
morfei
Форумно зомби
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи

Мнение от morfei »

Доколкото знам при постъпване на работа подписваш договор за 10 години. Това ли те притеснява? Не си сигурен, че ще ти се работи това 10 години? Ако не си сигурен се насочи към нещо друго.
Компютърни науки 1 курс
ot_burgas
В началото бе словото

Мнение от ot_burgas »

VelinaShine написа:Кофти, но факт :?
а има ли някой, който да е съгласен да му вземат оценката от матурата, вместо хубавите оценки през годините (ако са хубави де :) )
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от _sonrisa_ »

Ми как да ти кажа- то не е концерт по желание :mrgreen: Никой не ви пита- кофти, но факт ;)
ot_burgas
В началото бе словото

Мнение от ot_burgas »

Никой не пита, но доколкото чувам това решение е взето от ректора без да се допита до никой, възможно е да стане скандал (не искам да обърквам никой, но просто споделям какво съм чул) ... пък и ние без бой ли ще се предадем. Щом не ни харесва...бунт народе!
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”