Журналисти 2009 ;)

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
beroeca
От дъжд на вятър
Курс: кандидат-студент

Re: Журналисти 2009 ;)

Мнение от beroeca »

Бате,прав си много!Поредният "герой",който идва да ни избави от останилите бивши такива!Докога ще продължаме така?Царе!Охранители!И всякви такива образи.

Относно студентското общество-не съм много съгласен!Спомни си по Нова година какво беше в Гърция?Анархията беше пълна,след като полицай уби 16-годишно момче!Щяха да сринат Гърция!Не съм привърженик на анархията,просто ти давам пример как трябва да се действа.В Гърция и Франция има граждански общества и при всяко потъпкване на правата им,като общество се вдигат всички(от стругаря до банковия чиновник),а тук-днес скачат пенсионерите.Утре еколозите,после майките-или всички,или никой!!!
Победа без чест е огромна загуба!
Аватар
Варненец
Пишеща машина
Специалност: журналистика
Курс: първи

Мнение от Варненец »

Тук не съм много съгласен с теб..В Гърция нещата хич не се добре и не са за пример..Като цяло гръцкото правитеслтво отстоява открай време позициите на държавата( за разлика от нас)..Там просто анархистите са прекалено много,а те не са подкрепяни дори от местното население...
При нас това,което се постигна е добро начало преди и това нямаше!!!
Не знам,аз не виждам светлина в тунела понеже все някой трябва да ни управлява,а то всичките са един дол дренки...
Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......
Аватар
Shawty
От дъжд на вятър

Мнение от Shawty »

Нали се сещаш, че всеки в България гледа келепира . Трябва да му дойде до главата, че да скочи.. за каквото и да било. Това за "отменянето на българския език" дори няма да го коментирам - ако е истина.. повече от пошло и недостойно е. И случи ли се не ми е ясно за какво ще си заслужава да живеем в България. Искрено се надявам да има повече като нас инициативни/сериозни/ерудирани хора, защото нашето поколение е бъдещето на тази страна.. а в момента фактите показват, че както държавата, така и бъдещият гръбнак на обществото западат все повече и повече.
"В миналото са корените на настоящето, към миналото човек се обръща и в жаждата си за знания, в желанието си да познава човешкия живот, също и в стремежа си да проникне в бъдещето." - Димитър Талев
Аватар
beroeca
От дъжд на вятър

Мнение от beroeca »

Пак ще кажа-ние сме хората!!!Ако ние не видим грешките на предците ни и не ги поправим(или поне да се опитаме),няма кой да го стори!

"Този.който не познава миналото,не може да живее пълноценно в настоящето и няма никакво бъдеще"-Херодот!
Победа без чест е огромна загуба!
Аватар
Shawty
От дъжд на вятър

Мнение от Shawty »

beroeca написа:Пак ще кажа-ние сме хората!!!Ако ние не видим грешките на предците ни и не ги поправим(или поне да се опитаме),няма кой да го стори!

"Този.който не познава миналото,не може да живее пълноценно в настоящето и няма никакво бъдеще"-Херодот!
В този ред на мисли бих цитирала подписа си :D .
"В миналото са корените на настоящето, към миналото човек се обръща и в жаждата си за знания, в желанието си да познава човешкия живот, също и в стремежа си да проникне в бъдещето." - Димитър Талев
Аватар
pepso
От дъжд на вятър
Специалност: кандидат-студент за ФЖМК

Мнение от pepso »

Охо, "чичо Жан" (Виденов), този "гений" на световната политика ми е безкрайно познат и на мен! Такива като него в Англия три дни след управлението си ги виждаш на бесилката :) Естествено и това е твърде крайно, но нека не захващаме тази тема. Що се отнася до обществото... в България НЯМА такова! И ако се чудите защо ... ами хора, замислете се след 500 години робство и 60 години комунизъм, дали изобщо е възможно да има гражданско общество. Например във Франция общество има, но някога французите да са търпели това, което ние? Друга тема са гърците. Аз тях мразя да ги давам за пример, защото не просто са разглезена и мързелива нация, ами и те са още по-зле и от нас по манталитет. Ако не ми вярвате, има книга на Божидар Димитров за националните предатели по време на османското владичество на балканите (коя държава, колко предатели е имала). Прочетете я и ще видите, че гърците водят класацията осърдно. Така че те много не са за премиер. Просто нещата им се получават в последно време на тях.....
C'uz when u try hard, is when u die hard! Kanye West

Изображение We'll keep flying our red flags high, c'uz Manchester United will NEVER die !
Rama
В началото бе словото

Мнение от Rama »

Сладури,аз не знам от къде е тая грешна инфо,че вчера е трябвало да излязат резултатите,като на мен категорично ми казаха- \"КРАЯ НА МЕСЕЦА\" :big_boss: .... Което за мен обезателно е след 28-ми да кажем...
Да се заредим с търпение и това е. :connie_mini_oldman:
P.с. Варненец,аз писах на 56-та един пост до теб,нз дали си го видял..
:FinouCat_01:
http://www.album.bg/rama/ -моят албум:)
stohata
В началото бе словото

Мнение от stohata »

Колеги, направо съм шокиран от това което прочетох. Подписах се в петицията и дори я разпратих на всички познати.
Помня протестите през '97г, аз съм от Дупница и много хора знаят, че Дупница е наричана още "Градът на БАРИКАДИТЕ"!!! Бил съм на 7години, но никога няма да забравя гледката от тогава. Буквално целия град беше по улиците и на главен път Е-79 и скандираше "СДС".... Това е незабравим момент от историята на града.
Много хора са ме наричали расист, но аз не се чувствам такъв, просто обичам родината си и съм против цигани, турци, помаци.... България е за българи, а не за мръсните турски, цигански.... изроди!!!
"ЛуД уМоРа НеМа, СаМо Се ПоТи......"
Аватар
pepso
От дъжд на вятър
Специалност: кандидат-студент за ФЖМК

Мнение от pepso »

Ще бъда кратък ... Stohata е прав!!!
C'uz when u try hard, is when u die hard! Kanye West

Изображение We'll keep flying our red flags high, c'uz Manchester United will NEVER die !
Аватар
Anichkaa
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Anichkaa »

Варненец написа:
pepso написа: 3. Оценка от диплома по БЕЛ
Бъркаш оценка от дипломата е само за тези,които не са имали матури като Бероеца например...тези коиот са 88,87 и надолу набор....
За нас 90 и 89 оценката от МАТУРАТА Е балообразуваща 8)
Иначе Бероец покрай убийствоот на Стоян и Радостина се зароди нещо като студенско общевсто,но защо трябваше да се стига до тези трагеди...Иаче аз се интересувам от политика и история и Жан ми беше известен :lol: Тоест запознат съм,но помня,че на хората им беше писнало от комунисти дойде Костов и уби тотално демокрацията и андеждата на хората(меджу другото ситуацията сега е същата само,че "месията" се казва не Иван,а Бойко)......
И като вечно недоразбрала ще задам въпросче.
В справочника от 2009 на СУ пише:
"При образуване на състезателния бал участва по-високата оценка от ДЗИ и ЗП.От дипломата за средно образование не се взимат оценки от профилирана,задължителна професионална,задължителноизбираема и свободноизбираема."
И в този случай ние можем да си изберем или оценката от матурата,или тази от дипломата.Която ние искаме? :roll:
Аватар
Maeve
Легендарен флуудър

Мнение от Maeve »

Моля те... Използвай друг цвят на шрифта. Този е мъчение за очите. :roll:
Не свършва нещото, което непрекъснато започва.
Аватар
kalioo
От дъжд на вятър

Мнение от kalioo »

Оценката от матура,а не която ти си искаш
Журналистика 3 курс. http://www.facebook.com/profile.php?id= ... &success=1
Аватар
Варненец
Пишеща машина

Мнение от Варненец »

Anichkaa написа:
И като вечно недоразбрала ще задам въпросче.
В справочника от 2009 на СУ пише:
"При образуване на състезателния бал участва по-високата оценка от ДЗИ и ЗП.От дипломата за средно образование не се взимат оценки от профилирана,задължителна професионална,задължителноизбираема и свободноизбираема."
И в този случай ние можем да си изберем или оценката от матурата,или тази от дипломата.Която ние искаме? :roll:
Не не можеш да си избираш :wink: Поне така ни казаха на курса,а и така разправят коелгите във форума и аз така знам... :wink:
Рама аз на срещи съм навит винаги стига да има дата,час и ХОРАТА ДА ДОЙДАТ :lol:
Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......
Аватар
Anichkaa
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Anichkaa »

Щеше да е яко,ако си взимаш оценката от дипломата :) Въпреки че тогава и на доста хора щеше да им е неоснователно висок балът :roll:
Аватар
Варненец
Пишеща машина

Мнение от Варненец »

Така си е :lol: И моят щеше да е доста височък :mrgreen:
Иначе, това на снимката ти ли си???Защото пише,че си от Пловдив,а очите ми съзират на малката снимка моренце :lol: :flower:
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”