КСК 2009 - История

Архив на теми от раздел "Студенти"
Публикувай отговор
lacuna_coil
Писаружяк

Re: КСК 2009 - История

Мнение от lacuna_coil »

Аз такова нещо не помня да съм писала в моята тема. :D
Аватар
iliyana_blg
Да живей словото
Специалност: Балканистика
Курс: трети

Мнение от iliyana_blg »

lacuna_coil написа:Аз такова нещо не помня да съм писала в моята тема. :D
Мерси
Аватар
mihaela_a
Постоянно присъствие
Специалност: Право-редовно
Курс: първи

Мнение от mihaela_a »

Хора,ако темата за Асеневци е формулирана така "Въстанието на Асен и Петър и възстановяването на българската държава" трябва ли да се пише за Калоян? Според мен да,защото той доосвобождава българските земи.Вие какво мислите?
"The person you want to be does exist; somewhere on the other side of hard work and faith and belief. And, beyond the heartache and fear of what lies ahead."
Право-редовно,2 курс,II поток,11 група
ilia_n
От дъжд на вятър
Специалност: право

Мнение от ilia_n »

ScionOfStorm написа:имам перфектното решение за две ултимативно садистични теми, ок?

Църква и култура 15-17 век
и Втора световна

а? :Д
ti predstavia6 li si verno curkvata i voinata...pfff az 6te si izliaza v 9 i 15 ...
Аватар
xRainx
Стенограф
Специалност: Международни отношения
Курс: първи

Мнение от xRainx »

аз пък ще си направя кефа да пиша глупости ;п
The storm is coming...
Изображение
...let the Lord of Chaos reign.
ilia_n
От дъжд на вятър

Мнение от ilia_n »

brigit написа:da,koeto e oshte po nechestno.EDin da se bahti cqla godina i da znae 20 ot 22 temi i da mu se padne tazi koqto ne znae.a drug da e uchil 1 tema ot vsichki i da mu se padne tq....Za kakvo si govorim ...Vmesto nqkoi kadaren da vleze shte se natrese nqkoi palen vashlio deto daje ne e chuval polovinata neshta ot tezi temi...Ama kakvo da se pravi...Da minava izpita che veche aman ot nervi... i pritesneniq
lele imate ebasi ambiciite za tova pravo... napravo grani4i s neadekvatnost!az mislia 4e ako ima6 vuzmojnost 6te udavi6 4ovek v kapka voda,za da vleze6 bridg... ne 4e tova te pravi lo6a noo tova 4e niakoi ne si u4i temite dale4 nezna4i 4e ne e 500 puti po umen ot mn drugi hora.
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

ilia_n написа:
brigit написа:da,koeto e oshte po nechestno.EDin da se bahti cqla godina i da znae 20 ot 22 temi i da mu se padne tazi koqto ne znae.a drug da e uchil 1 tema ot vsichki i da mu se padne tq....Za kakvo si govorim ...Vmesto nqkoi kadaren da vleze shte se natrese nqkoi palen vashlio deto daje ne e chuval polovinata neshta ot tezi temi...Ama kakvo da se pravi...Da minava izpita che veche aman ot nervi... i pritesneniq
lele imate ebasi ambiciite za tova pravo... napravo grani4i s neadekvatnost!az mislia 4e ako ima6 vuzmojnost 6te udavi6 4ovek v kapka voda,za da vleze6 bridg... ne 4e tova te pravi lo6a noo tova 4e niakoi ne si u4i temite dale4 nezna4i 4e ne e 500 puti po umen ot mn drugi hora.
Пишете на български бе, мама му стара. Не ви ли прави впечатление, че сте единствените, дето пишете на латиница?

Иначе защо се плашите от Втората световна. Това е една от най-лесните теми и миналата година беше сред любимите ми. Всичко е толкова ясно и последователно.
ILOVEME
Драскач

Мнение от ILOVEME »

lacuna_coil написа:
Borislavaaa написа:Етническо напрежение ли сееш във форума? Защо го искаш? :evil:
:lol: :lol: :lol:
Няма лошо да иска тази тема, само дето я няма в конспекта. :lol: :lol: :lol:
Ма тва ,че я няма ,не значи ,че не може да я искам :) хахаха

п.с. Четете между редовете бе,хора ;)
Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
ilia_n
От дъжд на вятър

Мнение от ilia_n »

ники написа:
ilia_n написа:
Пишете на български бе, мама му стара. Не ви ли прави впечатление, че сте единствените, дето пишете на латиница?

Иначе защо се плашите от Втората световна. Това е една от най-лесните теми и миналата година беше сред любимите ми. Всичко е толкова ясно и последователно.
brat mi hodi napravi edin dva teka :D i se uspokoi malko!pi6a na latinica za6toto mi e hiliada puti po udobno i niakoi da mi obesniava 4e tova e neuvajenie kum ezika ni e nenujno ;)
ilia_n
От дъжд на вятър

Мнение от ilia_n »

chikchirik написа:
lacuna_coil написа:
Borislavaaa написа:Етническо напрежение ли сееш във форума? Защо го искаш? :evil:
:lol: :lol: :lol:
Няма лошо да иска тази тема, само дето я няма в конспекта. :lol: :lol: :lol:
Ма тва ,че я няма ,не значи ,че не може да я искам :) хахаха

п.с. Четете между редовете бе,хора ;)
az go shvanah ;)
Аватар
ники
Легендарен флуудър

Мнение от ники »

За езика ми е през фара. Това с кирилицата се прави, за да е по-лесно на останалите потребители да четат мненията ти. Прави се от уважение към тях, а не заради някакъв патриотизъм, изразен чрез писането на кирилица. Писането на кирилица присъства и в правилата на форума като такова. Не че те са някакъв фактор, но някой хора, включително и аз, се дразнят, когато някой пише на латиница, защото изглежда тъпо, чете се по-трудно и е присъщо на не до там интелигентни хора.

Moje6 i sami4uk da si napravi6 sravneniqta, koe izglejda po-lesno za 4etene.
ilia_n
От дъжд на вятър

Мнение от ilia_n »

ники написа:За езика ми е през фара. Това с кирилицата се прави, за да е по-лесно на останалите потребители да четат мненията ти. Прави се от уважение към тях, а не заради някакъв патриотизъм, изразен чрез писането на кирилица. Писането на кирилица присъства и в правилата на форума като такова. Не че те са някакъв фактор, но някой хора, включително и аз, се дразнят, когато някой пише на латиница, защото изглежда тъпо, чете се по-трудно и е присъщо на не до там интелигентни хора.

Moje6 i sami4uk da si napravi6 sravneniqta, koe izglejda po-lesno za 4etene.
hmm inteligenten...inteligenten mai idva ot latinskoto inteligo-razbiram shva6tam!tova koeto az razbiram i shva6tam e 4e mi e po lesno da pi6a na latinica se pak blagodaria za zavoaliranata kvalifikacia ;) est sega 6te spra da pi6a na latinica :)
Аватар
ники
Легендарен флуудър

Мнение от ники »

:salute: Пиши, как си искаш.

Пробвай се така и на изпита, ама задължително накрая напиши, че си го написал така, защото ти е по-лесно.
Pisobella
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Pisobella »

ilia_n & brigit
Писането на кирилица е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО в този форум! Всяко следващо мнение на латиница ще бъде изтривано БЕЗ предупреждение.

Препоръчвам ви да прочетете и Правилата в раздела/форума
Изображение
"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
ilia_n
От дъжд на вятър

Мнение от ilia_n »

ми аз му казах на ники 4е спирам да пиша на латиница но той го е разтълкувал грешно!ок ето вече всичко е точно!
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - АРХИВ”