КСК 2009 - История
-
lacuna_coil
- Писаружяк
Re: КСК 2009 - История
Аз такова нещо не помня да съм писала в моята тема. 
- iliyana_blg
- Да живей словото
- Специалност: Балканистика
- Курс: трети
Мерсиlacuna_coil написа:Аз такова нещо не помня да съм писала в моята тема.
- mihaela_a
- Постоянно присъствие
- Специалност: Право-редовно
- Курс: първи
Хора,ако темата за Асеневци е формулирана така "Въстанието на Асен и Петър и възстановяването на българската държава" трябва ли да се пише за Калоян? Според мен да,защото той доосвобождава българските земи.Вие какво мислите?
"The person you want to be does exist; somewhere on the other side of hard work and faith and belief. And, beyond the heartache and fear of what lies ahead."
Право-редовно,2 курс,II поток,11 група
Право-редовно,2 курс,II поток,11 група
ti predstavia6 li si verno curkvata i voinata...pfff az 6te si izliaza v 9 i 15 ...ScionOfStorm написа:имам перфектното решение за две ултимативно садистични теми, ок?
Църква и култура 15-17 век
и Втора световна
а? :Д
- xRainx
- Стенограф
- Специалност: Международни отношения
- Курс: първи
аз пък ще си направя кефа да пиша глупости ;п
The storm is coming...

...let the Lord of Chaos reign.

...let the Lord of Chaos reign.
lele imate ebasi ambiciite za tova pravo... napravo grani4i s neadekvatnost!az mislia 4e ako ima6 vuzmojnost 6te udavi6 4ovek v kapka voda,za da vleze6 bridg... ne 4e tova te pravi lo6a noo tova 4e niakoi ne si u4i temite dale4 nezna4i 4e ne e 500 puti po umen ot mn drugi hora.brigit написа:da,koeto e oshte po nechestno.EDin da se bahti cqla godina i da znae 20 ot 22 temi i da mu se padne tazi koqto ne znae.a drug da e uchil 1 tema ot vsichki i da mu se padne tq....Za kakvo si govorim ...Vmesto nqkoi kadaren da vleze shte se natrese nqkoi palen vashlio deto daje ne e chuval polovinata neshta ot tezi temi...Ama kakvo da se pravi...Da minava izpita che veche aman ot nervi... i pritesneniq
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Пишете на български бе, мама му стара. Не ви ли прави впечатление, че сте единствените, дето пишете на латиница?ilia_n написа:lele imate ebasi ambiciite za tova pravo... napravo grani4i s neadekvatnost!az mislia 4e ako ima6 vuzmojnost 6te udavi6 4ovek v kapka voda,za da vleze6 bridg... ne 4e tova te pravi lo6a noo tova 4e niakoi ne si u4i temite dale4 nezna4i 4e ne e 500 puti po umen ot mn drugi hora.brigit написа:da,koeto e oshte po nechestno.EDin da se bahti cqla godina i da znae 20 ot 22 temi i da mu se padne tazi koqto ne znae.a drug da e uchil 1 tema ot vsichki i da mu se padne tq....Za kakvo si govorim ...Vmesto nqkoi kadaren da vleze shte se natrese nqkoi palen vashlio deto daje ne e chuval polovinata neshta ot tezi temi...Ama kakvo da se pravi...Da minava izpita che veche aman ot nervi... i pritesneniq
Иначе защо се плашите от Втората световна. Това е една от най-лесните теми и миналата година беше сред любимите ми. Всичко е толкова ясно и последователно.
Ма тва ,че я няма ,не значи ,че не може да я искамlacuna_coil написа:Borislavaaa написа:Етническо напрежение ли сееш във форума? Защо го искаш?![]()
![]()
![]()
Няма лошо да иска тази тема, само дето я няма в конспекта.![]()
![]()
п.с. Четете между редовете бе,хора
Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
brat mi hodi napravi edin dva tekaники написа:Пишете на български бе, мама му стара. Не ви ли прави впечатление, че сте единствените, дето пишете на латиница?ilia_n написа:lele imate ebasi ambiciite za tova pravo... napravo grani4i s neadekvatnost!az mislia 4e ako ima6 vuzmojnost 6te udavi6 4ovek v kapka voda,za da vleze6 bridg... ne 4e tova te pravi lo6a noo tova 4e niakoi ne si u4i temite dale4 nezna4i 4e ne e 500 puti po umen ot mn drugi hora.brigit написа:da,koeto e oshte po nechestno.EDin da se bahti cqla godina i da znae 20 ot 22 temi i da mu se padne tazi koqto ne znae.a drug da e uchil 1 tema ot vsichki i da mu se padne tq....Za kakvo si govorim ...Vmesto nqkoi kadaren da vleze shte se natrese nqkoi palen vashlio deto daje ne e chuval polovinata neshta ot tezi temi...Ama kakvo da se pravi...Da minava izpita che veche aman ot nervi... i pritesneniq
Иначе защо се плашите от Втората световна. Това е една от най-лесните теми и миналата година беше сред любимите ми. Всичко е толкова ясно и последователно.
az go shvanahchikchirik написа:Ма тва ,че я няма ,не значи ,че не може да я искамlacuna_coil написа:Borislavaaa написа:Етническо напрежение ли сееш във форума? Защо го искаш?![]()
![]()
![]()
Няма лошо да иска тази тема, само дето я няма в конспекта.![]()
![]()
хахаха
п.с. Четете между редовете бе,хора
- ники
- Легендарен флуудър
За езика ми е през фара. Това с кирилицата се прави, за да е по-лесно на останалите потребители да четат мненията ти. Прави се от уважение към тях, а не заради някакъв патриотизъм, изразен чрез писането на кирилица. Писането на кирилица присъства и в правилата на форума като такова. Не че те са някакъв фактор, но някой хора, включително и аз, се дразнят, когато някой пише на латиница, защото изглежда тъпо, чете се по-трудно и е присъщо на не до там интелигентни хора.
Moje6 i sami4uk da si napravi6 sravneniqta, koe izglejda po-lesno za 4etene.
hmm inteligenten...inteligenten mai idva ot latinskoto inteligo-razbiram shva6tam!tova koeto az razbiram i shva6tam e 4e mi e po lesno da pi6a na latinica se pak blagodaria za zavoaliranata kvalifikaciaники написа:За езика ми е през фара. Това с кирилицата се прави, за да е по-лесно на останалите потребители да четат мненията ти. Прави се от уважение към тях, а не заради някакъв патриотизъм, изразен чрез писането на кирилица. Писането на кирилица присъства и в правилата на форума като такова. Не че те са някакъв фактор, но някой хора, включително и аз, се дразнят, когато някой пише на латиница, защото изглежда тъпо, чете се по-трудно и е присъщо на не до там интелигентни хора.
- ники
- Легендарен флуудър
Пробвай се така и на изпита, ама задължително накрая напиши, че си го написал така, защото ти е по-лесно.
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
ilia_n & brigit
Писането на кирилица е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО в този форум! Всяко следващо мнение на латиница ще бъде изтривано БЕЗ предупреждение.
Препоръчвам ви да прочетете и Правилата в раздела/форума
Писането на кирилица е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО в този форум! Всяко следващо мнение на латиница ще бъде изтривано БЕЗ предупреждение.
Препоръчвам ви да прочетете и Правилата в раздела/форума

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
ми аз му казах на ники 4е спирам да пиша на латиница но той го е разтълкувал грешно!ок ето вече всичко е точно!