[КСК 2010] История vol.2

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
WickedWitch
Форумозавър Рекс
Специалност: Право
Курс: трети

Re: [КСК 2010] История vol.2

Мнение от WickedWitch »

Лятото? Но защо не малко по-късничко, например есента? Пък и не се знае колко ще имаш сега на изпита по история ; )
..иначе темите пак са много благодатни. Винаги съм смятала, че тази за Иван Асен II е прекалено лесна. Браво и на кандидатите, избрали да пишат за Стамболов : ) Дано бъдат поне малко възнаградени, стига темите им наистина да са качествени!
Don't worry, I can be a bitch enough for both of us.
Аватар
lordivan
Пишете, о, братя
Курс: първи

Мнение от lordivan »

Относно тема 2 :lol:
Грамота на Бойко Борисов I дадена на ромите в България
Моето премиерство дава тази повеля на ромският етнос, на обичните и верни гласоподаватели на премиерството ми, да ходят по цялата страна на премиерството ми с каквато и да било каруца, да крадат или убиват, или каквато и да е стока да отнасят, и до която и да е земя или област да дойдат: до Видин ли или Лом и Свищов да дойдат, или ходят до Търново и цялото Загоре, или достигнат до Преслав и Варненска област, или до Бургаската област, или Софийската, или Благоевград и в Сандански, или в Кърджалийската област, или в Ловешката, или в Добруджанската земя, или отиват в Димитровград – навсякъде да се настаняват където им е удобно, без да плащат каквито и да било данъци, да нямат запрещение по всички области на премиерството ми да мърсят и ограбват без грижа като всеверни и обични гласоподаватели на премиерството ми. Който ли пък им напакости в каквото и да било на табуните, на гетата, или гдето да бъде против закона за дискриминацията, то да се знае, че той е противник на премиерството ми и милост не ще има, но голям гняв ще изтърпи от премиерството ми.

БОЙКО ПРЕМИЕР НА БЪЛГАРИТЕ И ЕВРОРОМИТЕ
BlagovestHristov
Драскач

Мнение от BlagovestHristov »

lordivan написа:Относно тема 2 :lol:
Моето премиерство дава тази повеля на ромският етнос, на обичните и верни гласоподаватели на премиерството ми, да ходят по цялата страна на премиерството ми с каквато и да било каруца, да крадат или убиват, или каквато и да е стока да отнасят, и до която и да е земя или област да дойдат: до Видин ли или Лом и Свищов да дойдат, или ходят до Търново и цялото Загоре, или достигнат до Преслав и Варненска област, или до Бургаската област, или Софийската, или Благоевград и в Сандански, или в Кърджалийската област, или в Ловешката, или в Добруджанската земя, или отиват в Димитровград – навсякъде да се настаняват където им е удобно, без да плащат каквито и да било данъци, да нямат запрещение по всички области на премиерството ми да мърсят и ограбват без грижа като всеверни и обични гласоподаватели на премиерството ми. Който ли пък им напакости в каквото и да било на табуните, на гетата, или гдето да бъде против закона за дискриминацията, то да се знае, че той е противник на премиерството ми и милост не ще има, но голям гняв ще изтърпи от премиерството ми.

Ако Бг някак просъществува още 100 години ще има тема и за Бойко :lol: Ужас ... !
IvanoffBG
От дъжд на вятър

Мнение от IvanoffBG »

WickedWitch написа:Лятото? Но защо не малко по-късничко, например есента? Пък и не се знае колко ще имаш сега на изпита по история ; )
..иначе темите пак са много благодатни. Винаги съм смятала, че тази за Иван Асен II е прекалено лесна. Браво и на кандидатите, избрали да пишат за Стамболов : ) Дано бъдат поне малко възнаградени, стига темите им наистина да са качествени!
Все тая колко ще имам.Искам да си знам историята и да почувствам пак "изпита". :)
Официална страница на специалността Политология във Фейсбук. За повече информация отделете една-две минути там, защото това може да не е поредната глупост!
Аватар
VelinaShine
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Публична администрация
Курс: втори

Мнение от VelinaShine »

Ти така цял живот може да си го чувставш :-/
Освен това като станеш студент ще има да ги чувстраш изпитите, не се тревожи за това :-)
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Курс: четвърти

Мнение от svetlio.varna »

lordivan написа:Относно тема 2 :lol:

Точно па ромите ли гласуват за Бойко Борисов? :lol:
Facebook
Изображение
Аватар
Deschain
Легендарен флуудър
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Обратна връзка:

Мнение от Deschain »

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Всъщност да, много цигани гласуваха за Бойко на последните избори...:)
svetlio.varna
Легендарен флуудър

Мнение от svetlio.varna »

Ай сега, ще се обиждаме взаимно ли :lol:
Facebook
Изображение
vivka
В началото бе словото
Специалност: славянска филология
Обратна връзка:

Мнение от vivka »

Темите само се повтарят, а някои никога не са се падали!!! ;((((
Като теб всички се носим в захарния космос...
Аватар
deliriummm
Пишете, о, братя

Мнение от deliriummm »

Типична черта на българина е да търси вината и грешките в другите.Темите бяха благоприятни нито университетът ви е виновен,нито комисията,която е определяла изпитните билети.Вместо всички да се оплакват,ако са недоволни от постигнатото тази година трябва да се борят за следващата.Животът не свършва.Важното е да осъзнаеш грешките си и да се поучиш от тях,колкото и клиширано да звучи.
Learn to take life as it comes at you... to make each day count!
Аватар
VelinaShine
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Публична администрация

Мнение от VelinaShine »

vivka написа:Темите само се повтарят, а някои никога не са се падали!!! ;((((
Доста жалко, за което... На мен например много ми се пише за княз Борис
AlexCardo
От дъжд на вятър
Специалност: LAW

Мнение от AlexCardo »

Е,иска ти се ама няма. :D
Аватар
ivankz
От дъжд на вятър
Специалност: Политология

Мнение от ivankz »

След провала на предварителния изпит по история се мобилизирах и прочетох цялата българска история няколко пъти.Резултатът е на лице: Отличен на матурата :cheers:

Стегнах се доста за изпита по история в университета и какво става на самия изпит:падат се две теми,за които мога да пиша много и ги знам идеално :D
Първите 20 минути не се реших за кое да пиша,но в последствие избрах Иван Асен II
Притеснението в мен също беше силен фактор,но се надявам оценката ми е да е по-добра от тази на предварителния изпит.
Успех на всички кандидати! :D
Tell me why are we so blind to see
that the ones we hurt are you and me...
IvanoffBG
От дъжд на вятър

Мнение от IvanoffBG »

VelinaShine написа:
vivka написа:Темите само се повтарят, а някои никога не са се падали!!! ;((((
Доста жалко, за което... На мен например много ми се пише за княз Борис
+1
Официална страница на специалността Политология във Фейсбук. За повече информация отделете една-две минути там, защото това може да не е поредната глупост!
NiamaZnachenie
В началото бе словото

Мнение от NiamaZnachenie »

ivankz написа:След провала на предварителния изпит по история се мобилизирах и прочетох цялата българска история няколко пъти.Резултатът е на лице: Отличен на матурата :cheers:

Стегнах се доста за изпита по история в университета и какво става на самия изпит:падат се две теми,за които мога да пиша много и ги знам идеално :D
Първите 20 минути не се реших за кое да пиша,но в последствие избрах Иван Асен II
Притеснението в мен също беше силен фактор,но се надявам оценката ми е да е по-добра от тази на предварителния изпит.
Успех на всички кандидати! :D
Трябвало е да пишеш за Стамболов щом си ги знаел идеално, смята се за по - трудна тема. дано си се представил добре.
Не бе крава като крава,
а бе, пустата, двуглава!
Спра се аз, и тя се спира,
казах си: ще се умира!
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”