[КСК 2010] История vol.2
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- WickedWitch
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Право
- Курс: трети
Re: [КСК 2010] История vol.2
Лятото? Но защо не малко по-късничко, например есента? Пък и не се знае колко ще имаш сега на изпита по история ; )
..иначе темите пак са много благодатни. Винаги съм смятала, че тази за Иван Асен II е прекалено лесна. Браво и на кандидатите, избрали да пишат за Стамболов : ) Дано бъдат поне малко възнаградени, стига темите им наистина да са качествени!
..иначе темите пак са много благодатни. Винаги съм смятала, че тази за Иван Асен II е прекалено лесна. Браво и на кандидатите, избрали да пишат за Стамболов : ) Дано бъдат поне малко възнаградени, стига темите им наистина да са качествени!
Don't worry, I can be a bitch enough for both of us.
- lordivan
- Пишете, о, братя
- Курс: първи
Относно тема 2
Грамота на Бойко Борисов I дадена на ромите в България
Моето премиерство дава тази повеля на ромският етнос, на обичните и верни гласоподаватели на премиерството ми, да ходят по цялата страна на премиерството ми с каквато и да било каруца, да крадат или убиват, или каквато и да е стока да отнасят, и до която и да е земя или област да дойдат: до Видин ли или Лом и Свищов да дойдат, или ходят до Търново и цялото Загоре, или достигнат до Преслав и Варненска област, или до Бургаската област, или Софийската, или Благоевград и в Сандански, или в Кърджалийската област, или в Ловешката, или в Добруджанската земя, или отиват в Димитровград – навсякъде да се настаняват където им е удобно, без да плащат каквито и да било данъци, да нямат запрещение по всички области на премиерството ми да мърсят и ограбват без грижа като всеверни и обични гласоподаватели на премиерството ми. Който ли пък им напакости в каквото и да било на табуните, на гетата, или гдето да бъде против закона за дискриминацията, то да се знае, че той е противник на премиерството ми и милост не ще има, но голям гняв ще изтърпи от премиерството ми.
БОЙКО ПРЕМИЕР НА БЪЛГАРИТЕ И ЕВРОРОМИТЕ
-
BlagovestHristov
- Драскач
Ако Бг някак просъществува още 100 години ще има тема и за Бойкоlordivan написа:Относно тема 2![]()
Моето премиерство дава тази повеля на ромският етнос, на обичните и верни гласоподаватели на премиерството ми, да ходят по цялата страна на премиерството ми с каквато и да било каруца, да крадат или убиват, или каквато и да е стока да отнасят, и до която и да е земя или област да дойдат: до Видин ли или Лом и Свищов да дойдат, или ходят до Търново и цялото Загоре, или достигнат до Преслав и Варненска област, или до Бургаската област, или Софийската, или Благоевград и в Сандански, или в Кърджалийската област, или в Ловешката, или в Добруджанската земя, или отиват в Димитровград – навсякъде да се настаняват където им е удобно, без да плащат каквито и да било данъци, да нямат запрещение по всички области на премиерството ми да мърсят и ограбват без грижа като всеверни и обични гласоподаватели на премиерството ми. Който ли пък им напакости в каквото и да било на табуните, на гетата, или гдето да бъде против закона за дискриминацията, то да се знае, че той е противник на премиерството ми и милост не ще има, но голям гняв ще изтърпи от премиерството ми.
Все тая колко ще имам.Искам да си знам историята и да почувствам пак "изпита".WickedWitch написа:Лятото? Но защо не малко по-късничко, например есента? Пък и не се знае колко ще имаш сега на изпита по история ; )
Официална страница на специалността Политология във Фейсбук. За повече информация отделете една-две минути там, защото това може да не е поредната глупост!
- VelinaShine
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Публична администрация
- Курс: втори
Ти така цял живот може да си го чувставш :-/
Освен това като станеш студент ще има да ги чувстраш изпитите, не се тревожи за това
Освен това като станеш студент ще има да ги чувстраш изпитите, не се тревожи за това
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Курс: четвърти
Точно па ромите ли гласуват за Бойко Борисов?lordivan написа:Относно тема 2![]()
- Deschain
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Обратна връзка:
Всъщност да, много цигани гласуваха за Бойко на последните избори...
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
-
vivka
- В началото бе словото
- Специалност: славянска филология
- Обратна връзка:
Темите само се повтарят, а някои никога не са се падали!!! ;((((
Като теб всички се носим в захарния космос...
- deliriummm
- Пишете, о, братя
Типична черта на българина е да търси вината и грешките в другите.Темите бяха благоприятни нито университетът ви е виновен,нито комисията,която е определяла изпитните билети.Вместо всички да се оплакват,ако са недоволни от постигнатото тази година трябва да се борят за следващата.Животът не свършва.Важното е да осъзнаеш грешките си и да се поучиш от тях,колкото и клиширано да звучи.
Learn to take life as it comes at you... to make each day count!
- VelinaShine
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Публична администрация
Доста жалко, за което... На мен например много ми се пише за княз Борисvivka написа:Темите само се повтарят, а някои никога не са се падали!!! ;((((
-
AlexCardo
- От дъжд на вятър
- Специалност: LAW
Е,иска ти се ама няма. 
- ivankz
- От дъжд на вятър
- Специалност: Политология
След провала на предварителния изпит по история се мобилизирах и прочетох цялата българска история няколко пъти.Резултатът е на лице: Отличен на матурата
Стегнах се доста за изпита по история в университета и какво става на самия изпит:падат се две теми,за които мога да пиша много и ги знам идеално
Първите 20 минути не се реших за кое да пиша,но в последствие избрах Иван Асен II
Притеснението в мен също беше силен фактор,но се надявам оценката ми е да е по-добра от тази на предварителния изпит.
Успех на всички кандидати!
Стегнах се доста за изпита по история в университета и какво става на самия изпит:падат се две теми,за които мога да пиша много и ги знам идеално
Първите 20 минути не се реших за кое да пиша,но в последствие избрах Иван Асен II
Притеснението в мен също беше силен фактор,но се надявам оценката ми е да е по-добра от тази на предварителния изпит.
Tell me why are we so blind to see
that the ones we hurt are you and me...
that the ones we hurt are you and me...
+1VelinaShine написа:Доста жалко, за което... На мен например много ми се пише за княз Борисvivka написа:Темите само се повтарят, а някои никога не са се падали!!! ;((((
Официална страница на специалността Политология във Фейсбук. За повече информация отделете една-две минути там, защото това може да не е поредната глупост!
-
NiamaZnachenie
- В началото бе словото
Трябвало е да пишеш за Стамболов щом си ги знаел идеално, смята се за по - трудна тема. дано си се представил добре.ivankz написа:След провала на предварителния изпит по история се мобилизирах и прочетох цялата българска история няколко пъти.Резултатът е на лице: Отличен на матурата![]()
Стегнах се доста за изпита по история в университета и какво става на самия изпит:падат се две теми,за които мога да пиша много и ги знам идеално![]()
Не бе крава като крава,
а бе, пустата, двуглава!
Спра се аз, и тя се спира,
казах си: ще се умира!
а бе, пустата, двуглава!
Спра се аз, и тя се спира,
казах си: ще се умира!