Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
ама май само ние двамата взимаме отношение.. Хайде другите кандидат-журналисти, споделете какво направихте днес?
а ние започнахме изпита след 2 и 30
Другите стаи по-рано ли започнаха?
The mosT imporT ThinG is.. To Choose wiTh Your HearT!
Аз използвах структурата на този ми текст http://bsskg.wordpress.com/2009/11/30/pedal/ като колата я сложих за символ на държавата, инструктура за комунистите, които винаги държат втория волан (стори ми се удачно). Споменах някои от курсистите като Жан, Ренито, Ванчо, Андрейчо, дето я е блъснал една зима, Симеончо и сина на инструктара, които били приятели и си надували музиката и не я слушали как ръмжи... И накрая като тръгва вече дава газ и спирам с монолога на колата. Показвам диалога на инструктора и курсиста - здравко, който не видял голямата дупка. Доста кратък и селски диалог, който завършва с "И сега какво правим". После се включвам пак с монолога на колата, която накратко казва "Хубав въпрос. Резервна гума няма, сложихме я още при сина на инструктора (Сергейчо). Трябва да се извика пътна помощ. Да ме занесат на вулканизатор и там може да ми закърпят гумата или да ми вземат нова. А ако ми вземат, ще трябва да сменят и четирите. А ако знаете колко имам нужда от четири нови гуми."
аз лично писах за алиса в огледалния свят, заешката дупка после алиса попадна в матрицата а и за черните космически дупки ))
започнахме изпита в 3 без 5
ssk написа:Аз използвах структурата на този ми текст http://bsskg.wordpress.com/2009/11/30/pedal/ като колата я сложих за символ на държавата, инструктура за комунистите, които винаги държат втория волан (стори ми се удачно). Споменах някои от курсистите като Жан, Ренито, Ванчо, Андрейчо, дето я е блъснал една зима, Симеончо и сина на инструктара, които били приятели и си надували музиката и не я слушали как ръмжи... И накрая като тръгва вече дава газ и спирам с монолога на колата. Показвам диалога на инструктора и курсиста - здравко, който не видял голямата дупка. Доста кратък и селски диалог, който завършва с "И сега какво правим". После се включвам пак с монолога на колата, която накратко казва "Хубав въпрос. Резервна гума няма, сложихме я още при сина на инструктора (Сергейчо). Трябва да се извика пътна помощ. Да ме занесат на вулканизатор и там може да ми закърпят гумата или да ми вземат нова. А ако ми вземат, ще трябва да сменят и четирите. А ако знаете колко имам нужда от четири нови гуми."
И аз не се надявам на много.
Доста интересно А днес ти беше в 65 отляво към крайните редове, нали
summer_f_ написа:ама май само ние двамата взимаме отношение.. Хайде другите кандидат-журналисти, споделете какво направихте днес?
а ние започнахме изпита след 2 и 30
Другите стаи по-рано ли започнаха?
Ние почнахме в 14:40. Аз в 17:15 бях приключил и трябваше да юркам един таксиджия за 15 минути да ме хвърли до овча купел.
elena-stefanova написа:аз лично писах за алиса в огледалния свят, заешката дупка после алиса попадна в матрицата а и за черните космически дупки ))
започнахме изпита в 3 без 5
олеле аз по едно време се разтревожих.. Всички масово започнаха да излизат, помислих си, че времето е свършило, а аз бях още на втората страница Попитах някакво момиче, което квестор ли беше и аз не знам колко е часът, при което тя ми отговори, че имало още 4 часа То целия изпит не беше ли 4 часа
Да, там бяхме заедно с Real_Boy, който успях да позная още долу пред Макдоналдс с всичките му лилави дрешки...
Той иначе написа нещо, което ми се стори по-интересно от моето, но предполагам, че сам ще си разкаже.
Хареса ми идеята да ни пуснат първо да се помолим. хаха
summer_f_ написа:олеле аз по едно време се разтревожих.. Всички масово започнаха да излизат, помислих си, че времето е свършило, а аз бях още на втората страница Попитах някакво момиче, което квестор ли беше и аз не знам колко е часът, при което тя ми отговори, че имало още 4 часа То целия изпит не беше ли 4 часа
А квесторката в 224 си мрънкаше на носа и до отзад нищо не се слушаше.
Между другото на идентификационното картонче, където имаше подпис не трябваше да се подписваме, нали?
Повече бяха квесторите при нас. Дори имаше един да те пази докато си до тоалетната...
А едно от момчетата квестори изпитваше голямо желание да заговори всички момичета.
Мисля, че на катончето трябваше да се подпишем. А и е логично така.
Днес ми отговориха и колко са местата 45 за момичета и 20 момчета в Журналистика. В залата от 120 души момчетата бяхме двайсетина.
Абе да имам 5 и да си мисля само за матурата....
Писах за дупките в обществото - образование,пропаст между родители/ученици/учители ; за изкуството и спорта... за духовната криза,в която сме попаднали... вметнах малко и за прословутите дупки по пътя -че са най-слабото отражение на по-големите проблеми,но дори и за тях ни трябва гражданско общество,време и воля ,а не само празни приказки...и...абе -глупости писах
хич не съм доволна,ще се радвам и на 3
btw : ssk,ти беше с сив пуловер ,нали?
Life is what happens to you while you're busy making other plans.
Здравйте и от мен! Темата беше интересна, но лично за мен не беше достатъчно креативна. Не успях да разчупя рамките на баналността. В общи линии и аз се въртях около дупките в бюджета разсъждавайки върху управлението на "Тройната коалиция", върху управлението на Бойко Борисов, за посещението му в Катар и иневестициите, които се очаква да постъпят в България и които са средство за стабилизиране на икономкита. Първо се сетих за дупките по пътищата и затова не писах за тях :lоl:
Относно оценката: за изпита по журналистика не се надявам на нищо и не очаква нищо. Тук оценката е много относителна, защото зависи от проверяващите и техните нагласи. И все пак ще ми е много гадно, ако изкарам някоя слаба оценка, но както гледам едва ли ще е нещо различно от това
ssk написа:Повече бяха квесторите при нас. Дори имаше един да те пази докато си до тоалетната...
А едно от момчетата квестори изпитваше голямо желание да заговори всички момичета.
Мисля, че на катончето трябваше да се подпишем. А и е логично така.
Днес ми отговориха и колко са местата 45 за момичета и 20 момчета в Журналистика. В залата от 120 души момчетата бяхме двайсетина.
Абе да имам 5 и да си мисля само за матурата....
мен тоя ме пита защо не съм си написала телефона на картончето
Borisg написа:
А квесторката в 224 си мрънкаше на носа и до отзад нищо не се слушаше.
Между другото на идентификационното картонче, където имаше подпис не трябваше да се подписваме, нали?
Леле, аз хубаво не се подписах... :S Дано да няма лоши последствия.