Мия се с блендамед хахаdimage написа: Оле, колко си хубава! Уникална усмивка!!!
П.П. Има и много красавци с нещо там горе на втория етаж. Напоследък се убедих в това си твърдение!

Мия се с блендамед хахаdimage написа: Оле, колко си хубава! Уникална усмивка!!!

да подкрепим с примерMERCES_LETIFER написа:Оу, август 2009 -- определението не касае теб.
Сега да се дообясня: не ми допадат хората, чийто първи-втори-пети пост е в тази тема. Те очевидно си просят нещо, нали?!
Мм, хижа Леденика ? Около 8ми декември?lunatic_moon написа:С риск да ме обявят за новорегистриран attention freak, ето малко кончета :
кончета
няма такава мъгла просто
"- изглеждам перфектно в профил, нали?"
друго конче
Предполагам всички си просят твоето "допадане"? Познах ли, познах ли?MERCES_LETIFER написа:Оу, август 2009 -- определението не касае теб.
Сега да се дообясня: не ми допадат хората, чийто първи-втори-пети пост е в тази тема. Те очевидно си просят нещо, нали?!
И ако са регнати от повече от 2 дни, значи не си просят такива неща? Интересна логика. Ако направя втори профил ей сега, пусна си пак мои снимки, тва просене на комплименти ли ше е, при положение, че всеки ме знае, как изглеждам и съм пускал постоянно то 2г. насам.MERCES_LETIFER написа:Не, просят си комплименти, внимание и 5 секунди слава.
Хах, даRadoRado написа:
Мм, хижа Леденика ? Около 8ми декември?