Право първи курс 2009-2010г
- Илда
- В началото бе словото
- Специалност: право
- Курс: първи
Re: Право първи курс 2009-2010г
А как се разпределяме на групички? Както си решим или има някакъв ред?
І поток, 3 група
в методическия са всички книжки и по МО и по ППУ
там са и протоклите с оценките, ако искате да видите на някой по фак номер са подредени
там са и протоклите с оценките, ако искате да видите на някой по фак номер са подредени
- Jack Skull
- От дъжд на вятър
- Курс: втори
така изпита при Дачев беше добре темите се теглят така че всичко си е възможно-падна се неска 25,29,5 и последния н го помния май 18 (ако греша ме поправете).Да предопредя че когато влезеш в кабинета на Дачев трябва да си подготвен да устоиш на раззлични разсейващи фактори-Дачев и асистента пушат,говорят си и най забавното беше лично за мен че Дачев на 2пъти пусна шегички които и по същество си бяха стабилен жокер върху темата естествено за този който знае за какво иде реч.По принцип и аз предпочитам теста,но определено предпочитам Дачев като преподавател.Това за купчинките откровенно не го вярвам-аз бях последната която остана по ОУД и си поговорих с Дачев и смятам че човек като него не би праскал купчинки.Друг е въпросът как ще възпроизведеш самата тема и после как ще си мислиш че всичко си написал а то всъщност нищо ПО ТЕМАТА не си написал....
May I eat your eyes?
- uchtiv_galfon
- В началото бе словото
- Специалност: Pravo
Jack Skull написа:така изпита при Дачев беше добре темите се теглят така че всичко си е възможно-падна се неска 25,29,5 и последния н го помния май 18 (ако греша ме поправете).Да предопредя че когато влезеш в кабинета на Дачев трябва да си подготвен да устоиш на раззлични разсейващи фактори-Дачев и асистента пушат,говорят си и най забавното беше лично за мен че Дачев на 2пъти пусна шегички които и по същество си бяха стабилен жокер върху темата естествено за този който знае за какво иде реч.По принцип и аз предпочитам теста,но определено предпочитам Дачев като преподавател.Това за купчинките откровенно не го вярвам-аз бях последната която остана по ОУД и си поговорих с Дачев и смятам че човек като него не би праскал купчинки.Друг е въпросът как ще възпроизведеш самата тема и после как ще си мислиш че всичко си написал а то всъщност нищо ПО ТЕМАТА не си написал....
4 въпроса са се паднали ? Иначе колеги аз оценката по МО си я знам още на деня след изпита, някои бяха проверени и си седяха в методическия ..
Право I / гр.8
- WickedWitch
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Право
- Курс: трети
Колеги, този Методически от колко часа сутринта работи?
Don't worry, I can be a bitch enough for both of us.
- _sonrisa_
- Флъдзила
- Курс: четвърти
Мисля, че от 9, не не съм напълно сигурна 
- Jack Skull
- От дъжд на вятър
Galfone въпросите бяха по един за една 10 членна групичка.Ние бяхме 1ва и 2ра група заедно и се побрахме в 4 влизания по 1 въпросче за всяка
само да каза че въпросите се връщаха обратно в колодата смис ако един въпрос се е паднал не го изключвайте...
успех
May I eat your eyes?
- uchtiv_galfon
- В началото бе словото
- Jack Skull
- От дъжд на вятър
ми мисля няма дори смея да кажа че най ниската оценка е 4uchtiv_galfon написа:Скъсани има ли : ))
е има и тук таме една или две тройки
May I eat your eyes?
- uchtiv_galfon
- В началото бе словото
- WaveMastaa
- Танцуващия с клавиатури
- Курс: трети
Това, че коректорът не си е свършил работата като хората, не прави книгата повече грамотна и не го оправдава. Нито пък я лишава от научните й качества. Просто оставя неприятен вкус в устата. Не знам за другите, но на мен ми направи много неприятно впечатление да откривам елементарни правописни и пунктуационни грешки. Някак...сваля нивото на учебника. Знам ли. Лично на мен не ми се понрави.Lord написа:Айде сега. Не смесвай работата на коректора (или по-скоро липсата му) с качествата на автора или книгата. Че изданията са евтини, евтини са, но и ние не сме богати. А и, чисто съдържателно, учебникът (за този по ОУД говоря) е стабилно въведение в научното мислене и научните понятия.малко неграмотно са написани
Но това не ми поречи да разбера много от нещата и да вникна в теорията.
Теория на дипломацията от Ал Капоне:
"С усмивка можеш да стигнеш далеч.
Но много по-далеч можеш да стигнеш с усмивка и пистолет!"
Honda JuniorZ Team

"С усмивка можеш да стигнеш далеч.
Но много по-далеч можеш да стигнеш с усмивка и пистолет!"
Honda JuniorZ Team

- _sonrisa_
- Флъдзила
- Курс: четвърти
Мен ме побъркваха тези неграмотно написани учебници.. щом чак по едно време четях с химикалка, за да поправям грешките..
Не знам Дачев как не го е срам да си постави името под такова писание.. аз лично не бих. ( не говоря за качествата на учебниците - смислово са си хубави, но просто е недопустимо да се издава подобно нещо в този вид! )
- Илда
- В началото бе словото
На нас се паднаха 9 и 23 въпрос, за оценките на висчки не знам, но мисля , че са добри. Единственият ми съвет към тези, които тепърва ще минават е направо втората група да идва към 9 и полвина 10 , защото няма никакъв смисъл да виси от 8
- Ivanxou
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Значи, на едната част от групата се е паднал 9, а на другата 23, нали така?Бързо ли проверяват работите след това?И още нещо, има ли някакъв минимален размер на работата или нещо подобно?По колко средно пишете (като страници)?Илда написа:На нас се паднаха 9 и 23 въпрос, за оценките на висчки не знам, но мисля , че са добри. Единственият ми съвет към тези, които тепърва ще минават е направо втората група да идва към 9 и полвина 10 , защото няма никакъв смисъл да виси от 8