Р.S. съжелявам ако има правописни грешки

че и по-малко. Аз бях фаталният номер и не усетих колко бързо ми дойде редът: малко след 9 часа вече бях прескочил трапаWaveMastaa написа:Т'ва наистина ще рече, че имаме по 10-12 мин. на човек.......
е - не, неAdvocate написа:Всички "прескочили трапа" , както говорите , ще хванем да добием впечатление че там е краят на света/колят хора етц ..
Хаха, вярно еpink floyd написа:е - не, неAdvocate написа:Всички "прескочили трапа" , както говорите , ще хванем да добием впечатление че там е краят на света/колят хора етц ..![]()
никой да не остава с такова впечатление; като изпитваше Иво преди мен, Токушев даже се усмихна и пусна някаква шега;
образно го казах - т.е. "изпитът ми мина"
Ми не, щото аз бях приказвал съвсем малко, а той вече искаше да минавам на следващия въпрос. Разбира се, той не ми каза императивно "достатъчно", но се опита да ми подскаже, че това, което съм казал вече, е достатъчно. Важно е да не почнете да говорите глупости, да се оправдавате и прочие - аз направих малка грешка на края на втория въпрос, но той ме поправи, аз казах "да" и това беше... Следете му реакциите - това е най-сигурното. Професорът е учен с опит и може от първите няколко изречения да разбере какво знаете и какво - неAdvocate написа:Добре , всичко разбирам едно не разбирам , не е ли по-логично като ти каже достатъчно ,а ти продължиш да се нервира ,вместо да се подсмихва?