Тема за всички, които ще кандидатстват в СУ и имат въпроси

Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър
Специалност: културология
Курс: първи

Re: Тема за всички, които ще кандидатстват в СУ и имат въпроси

Мнение от bubbly_water »

е нз...ама според мен ако си писала рехабилитацията с матурата залагай на нея...щото хора които имат 4.75 на предварителния, разчитат на кофти специалностите с тая оценка...
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Аватар
DwellerOfTheDeep
В началото бе словото

Мнение от DwellerOfTheDeep »

хора,на 9-ти ми беше 1-я изпит.При положение че бяхме само 95 човека някой има ли си на идея кога да се чакат резултатите? :bounce:
Изображение
Аватар
kandidatstvasht
Танцуващия с клавиатури

Мнение от kandidatstvasht »

Имам спешен въпрос- коя тема ще се падне по история? :D
donatella
В началото бе словото

Мнение от donatella »

Антиосманска съпротива :idea: ама не казвай на другите
eola
В началото бе словото

Мнение от eola »

Здравейте! Знам, че може би задавам глупав въпрос, но все не съм сигурна. Понеже трябва да проверя залата, където съм разпределена, един ден преди изпита, се зачудих дали "един ден преди" означава на предния или по-предния ден преди деня на изпита. Той ми е на 17-ти, тоест, чудя се дали да отида днес или утре да проверявам. От една страна, ако днес още не е известно, не ми се мъкне два пъти до Софийския, но от друга пък искам да си направя всичко по реда. Които са се явявали вече на изпит, може ли да ми кажете?
kiss_sweet
В началото бе словото

Мнение от kiss_sweet »

защо просто не провериш на сайта къде си разпределен/а. ако не знаеш къде се намира сградата тогава да отидеш да видиш къде е .... въпреки че вече има и карта в интернет за тая работа и просто трябва да излезнеш малко по-рано в деня, за да си спокоен/йна.

:bounce:
Usmiwki i pAk usmiwKi ! =)
eola
В началото бе словото

Мнение от eola »

Има го и в интернет? А къде по-точно, ако мога да попитам? Не ми е проблема в сградата, все някак ще намеря, ама трябва да знам къде съм разпределена. Всъщност се притеснявах, защото си мислех, че щом сме "длъжни" да проверим, значи явно ни отбелязват кой е проверил и кой - не; значи трябва да се появя пред Софийския в точно определен ден. Глупава мисъл, разбира се, :oops: но кой знае - вече със всякакви странности свикнах. :roll:
zorakul
В началото бе словото

Мнение от zorakul »

Някой знае ли от предишни години горе-долу колко се чака след изпита по философия. Вече мина седмица, възможно ли е до края на тая да си разберем оценките? Да се надам ли :)
kiss_sweet
В началото бе словото

Мнение от kiss_sweet »

eola написа:Има го и в интернет? А къде по-точно, ако мога да попитам? Не ми е проблема в сградата, все някак ще намеря, ама трябва да знам къде съм разпределена. Всъщност се притеснявах, защото си мислех, че щом сме "длъжни" да проверим, значи явно ни отбелязват кой е проверил и кой - не; значи трябва да се появя пред Софийския в точно определен ден. Глупава мисъл, разбира се, :oops: но кой знае - вече със всякакви странности свикнах. :roll:
Ами в сайта на кандидат-студенстски новини ---> Резултати---> пишеш си входщ номер и ЕГН и ти излиза всичко =)

П.С. zorakul 2 седмица мисля е нормално за излизане на резултати....
Usmiwki i pAk usmiwKi ! =)
Аватар
kandidatstvasht
Танцуващия с клавиатури

Мнение от kandidatstvasht »

eola написа:Има го и в интернет? А къде по-точно, ако мога да попитам? Не ми е проблема в сградата, все някак ще намеря, ама трябва да знам къде съм разпределена. Всъщност се притеснявах, защото си мислех, че щом сме "длъжни" да проверим, значи явно ни отбелязват кой е проверил и кой - не; значи трябва да се появя пред Софийския в точно определен ден. Глупава мисъл, разбира се, :oops: но кой знае - вече със всякакви странности свикнах. :roll:

Имаш го на сайта на университета, през който може би си влязла в този форум. Отиваш там на "Кандидатстудентска кампания", оттам на "Разпределение по зали" /май така беше формулирано/, след това цъкваш върху изпита, който ще държиш, и там вече ти е дадено- от еди-кой-си до еди-кой-си номер в коя сграда и в коя зала е. Сверяваш си твоето номерче и си бомба. :wink:
mayzhek
В началото бе словото

Мнение от mayzhek »

eola написа:Има го и в интернет? А къде по-точно, ако мога да попитам?
http://www.uni-sofia.bg/students+bg/adm ... ex+bg.html
eola
В началото бе словото

Мнение от eola »

Ооо, благодаря ви много и на тримата!!! Облекчихте ми живота! :D :D :D
zorakul
В началото бе словото

Мнение от zorakul »

kiss_sweet, благодаря. :)
Iasen
В началото бе словото
Курс: първи

Мнение от Iasen »

Здравейте ! Искам да попитам ако съм се явил на предварителен изпит по история и съм изкарал добра оценка, която в последствие решавам , че ми стига , но съм се записал и за редовния изпит по история , който е утре- та по- точно искам да знам ако не отида получавам 2.00 нали така и в бала ми участва по- високата оценка , т.е. тази от предварителния изпит?

Благодаря предварително :)
Аватар
n@sko
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от n@sko »

До колкото знам не се ли пише нещо от сорта "не явил се", но може и 2 - не знам. А дори и да ти пишат 2 винаги участва по-високата оценка.
Заключено

Обратно към “КСК 2008-2009”