За подалите молби за преместване!

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Публикувай отговор
Аватар
visez
Живее, за да пише

Мнение от visez »

awe samo da pitam dokumentite za zapisvane kolko struvaha ??i trqbva da si zimam novi nali -poneje si smenqm specialnostta,no sam v sa6tiq fakultet... a sa6to tva sigurno zna4i 4 e ne trqbva da si vzimam diplomaata???
Последно промяна от visez на 23 Сеп 2007, 21:28, променено общо 1 път.
You're one in a million
You're once in a lifetime
Аватар
diamond
В началото бе словото

Мнение от diamond »

Аз съм преместена от една специалност в друга в един и същи факултет, съответно няма нужда да си изтеглям дипломата. Таксата за преместване съответно обаче ще трябва да я платя, може ли това да стане във факултета вместо да се бутам в Ректората?
Аватар
nihil
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от nihil »

бих казал 100% може :) то номера е да ти се завери новата студентска книжка..да има печат за платен семестър + бележките :)
не мисля че ще е проблем :) пробвай ако не стане в най-лошия случай ще те разкарат до ректората.. :) но по мое мнение всичко ще е наред:)
..:: I Never Agreed to be Your Holy One::..
Аватар
пикси
Драскач
Курс: втори

Мнение от пикси »

5 лева. Толкова струва да си купиш нов комплект документи.
А, аз и днес не успях...нима съм допускала, че 5 години премеждия стигат и свършват току-така?
ЮФ записва само сутрин, което ми казаха благо към 15:15. Кратката версия, че zmey ме мисли за спамър. :wink:
Идеите на великите са крадени от живота, който и обикновените живеят. Сигурно те нямат време да се занимават с глупости, от които да родят велико откритие. Не всеки го удря ябълка по главата с положителен ефект, но пък всеки може да седне под дървото.
Аватар
nihil
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от nihil »

баси ужаса.... не стига че повечето работят от 10-12 и от 14-16..ми някой и до обяд..че даже до 11:30 видях днес ФКНФ мисля :)
преумора ей...ужасно... в СУ направо се мъчат да ни откажат от тях винаги когато имаме да уреждаме някакви административни проблеми :) веселба:)
Sun4o-f
В началото бе словото
Обратна връзка:

:)

Мнение от Sun4o-f »

Ох хора,аз мислех да не се изказвам,че не съм преместена,ама такова нещо не ми се беше случвало....потулили ми документите от Учебен отдел!!! Та приета съм Връзки с обществеността( Задочно :( Дано да е за добро). Е утре ще видя как стоят нещата с парички и прочие, нали 15 лв. беше таксата за преместване?:)
Всичко хубаво на този свят или е забранено, или е аморално, или от него се пълнее ...
Аватар
nihil
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Re: :)

Мнение от nihil »

Sun4o-f написа:Ох хора,аз мислех да не се изказвам,че не съм преместена,ама такова нещо не ми се беше случвало....потулили ми документите от Учебен отдел!!! Та приета съм Връзки с обществеността( Задочно :( Дано да е за добро). Е утре ще видя как стоят нещата с парички и прочие, нали 15 лв. беше таксата за преместване?:)
oлее супер Марти!!!:))) честито!!! много ме зарадва като прочетох!:)) суупеер!!!:)
Аватар
diamond
В началото бе словото

Мнение от diamond »

днес ходих да се запиша и едва не умрях пред поредната врата зад която не знаеха как да се запиша. Ходих от кабинет в кабинет и не могат да ме упътят къде какво трябва да направя, дори от касата ме върнаха и ме пратиха някъде се за нещо. Безкрайно съм разочарована как в тоя университет никой нищо не знае и няма кой да ти го разясни.
Аватар
пикси
Драскач

Мнение от пикси »

Sun4o-f, честитоооооо! 15 лв. е, ама чакането по опашки е напълно безплатно.
Diamond, какво ти трябва? Питай, може да успеем да те насочим...
Идеите на великите са крадени от живота, който и обикновените живеят. Сигурно те нямат време да се занимават с глупости, от които да родят велико откритие. Не всеки го удря ябълка по главата с положителен ефект, но пък всеки може да седне под дървото.
Аватар
diamond
В началото бе словото

Мнение от diamond »

Благодаря ти, Пикси, но успях да се оправя. Казват, че с питане до Цариград се стига, но лошото е когато тези, които питаш и те не знаят. Така стана във факултета, когато ходих да се запиша.
Аватар
пикси
Драскач

Мнение от пикси »

Това може само да ме радва. Поздравления на успелите, хайде, лека и безаварийна...доходна, хм..., едва ли :P
Аватар
visez
Живее, за да пише

Мнение от visez »

хей преместените:) как я карате:))) дооволни сте А?? иАзз;))))))))))))))))))
Аватар
пикси
Драскач

Мнение от пикси »

За доволна - доволна съм. Възрастовата разлика обаче си казва думата, не се сблъсквам с уважение към побелелите ми коси :roll: Окахърената ми душа за лекции копнее, от работа не можах да ида, а така жадувах...И сега, нямам си думички, нямам си знания...Ама пък иначе съм много доволна.
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”