Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
DevilFighter написа:Доста е голяма цедката за тези общежития. За това и за напред трябва да си взимаме изпитите с хубави оценки.
П.П. Изобщо не бях забелязалм, че статистиците си имат отделна тема. Явно сте много неактивни
Ние по-принцип сме малко хора, а и не искам да обиждам никой, ама този, който е пуснал темата да я направи например "Статистици <-- Тук" или нещо такова, че не се забелязва много много! Нищо лично естествено, alexxx!
А, аз не се засягам.Аз даже не вярвах,че изобщо някой ще пише,а и честно да ти кажа ако мислиш,че знам как да я променя темата... Айде то малко остана ще се видим скоро
nvidia_power написа:Аз се казвам Крум. За мен също е удоволствие да се запознаем и с нетърпение чакам да се видим на 1. Вие двете на квартира ли сте и ако да къде?
Аз ще съм на квартира, но най-вероятно като отида в София, тогава ще търся. В интернет нищо не можах да намеря, което да ме устройва! За Хриси не знам А ти къде ще си?