За всички, приети МО
Във форума на унсс имаше хора, които не бяха решили къде да учат МО и явно не са избрали СУ. Нормално е да падат баловете. Почти няма специалности с максимални.nevena написа:честито на влезлите!
странно обаче ,че има отказали се от МО ...или са отпуснали допълнително места
А относно това дали сте се прецакали- след първата година в тази специалност в СУ сами ще се убедите в това..
- HeyGod
- Легендарен флуудър
От 26,52 на 26,26. (26 стотни)
Аз имам 26,27
.
За европеистика е паднал с 0,61 (английски).
Публична Администрация също около 0,50.
Ей сега няма да съм първи в специалността(ПА),ами ще съм последен.Ей това е сладка победа!!!
Аз имам 26,27
За европеистика е паднал с 0,61 (английски).
Публична Администрация също около 0,50.
Ей сега няма да съм първи в специалността(ПА),ами ще съм последен.Ей това е сладка победа!!!
Pick your moment and make the right play...

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!

И аз съм в това число поради ред причини. Явно и вие също сте преценили и сте предпочетете СУ и не разбирам защо techeto буквално яде лайнаtecheto написа:Дизастър, то като гледам май само ние двамата сме избрали МО в СУ пред МИО в УНСС
Д-р Хауз, ти си ревностен защитник на УНСС и се опитваш да привлечеш хора към "правата вяра" и не ми се иска по никакъв начин да влизам в спорове, най-малкото ще бъда първокурсник. Просто отбелязвам-Познавам една девойка, която сега завършва втори курс МО в УНСС и ми каза "абе отиди по-добре в СУ-то". От друга страна познавам един младеж, който е завършил МО в СУ и си е казал, че не е покрило очакванията му. Кой доволен, кой недоволен. На някой, който не му се нрави СУ-понякога се разкайва за УНСС и vice versa. Така че не можеш да слагаш нещата в такива рамки и да правиш такива общи изводи. И двата ВУЗ-а са реномирани и трудно можеш да оцениш кое от двете места е по-добро по един обективен начин. В крайна сметка опира до хората, пак повтарям-кой довоелн, кой недоволен. И мисля, че това най-точно представя ситуацията и показва колко безмислена е цялата полемика около тази тема.
- HeyGod
- Легендарен флуудър
Както на мен са ми казвали - човек сам определя...То ако не седнеш да учиш,не ходиш на лекции и упражнения - много ясно,че ще останеш недоволен.Ако се вложат усилия,дадеш всичко от себе си ... ще успееш.Аз не вярвах,че ще вляза в СУ,камо ли такава реномирана специалност,дадох всичко от себе си и успях ... Смятам да направя същото и в университета,за какво се мъчих една година - за да се мъча още 5 разбира се!!! 

- techeto
- Пишете, о, братя
Коментарите ги четох още преди да избера и въпреки това се записах в СУ, как беше, поради ред причини. Пределно ми е ясно, че всичко зависи от самия човек, но и до голяма степен от преподавателите, които да се надяваме ще са ентусиазирани поне наполовина колкото нас. Очакванията ми преди да се разровя из форумите, за да видя нещата през очите на миналите по този път, бяха наистина големи, сега гледам по-реалистично. Може леко да съм се изхърлил, дипломатическо оправдание
, но си права, на есен ще видим - кой доволен, кой не.
- HeyGod
- Легендарен флуудър
Разяснете пак за тези групи,делят ли ни ако сме в различни групи,защото искам да съм с един човек в една и съща група...Всъщност тези групи произволно ли ги пишат и аз мога ли да кажа - Ами пишете ме 4-та група,защото искам да съм с моя познат...

-
millennium
- В началото бе словото
За МО балът за момичета е паднал само с 15 стотни, а в УНСС за МО - английски - 0,32 , МО - френски-0,50, МО - немски-0,32, МО-испански-0,11 и за руски двамата човека са се записали. Така че си прави сметката колко човека са предпочели МО в УНСС. Като трябва да се вземе в предвид, че диапазонът между баловете на отделните кандидати в УНСС е супер малък, защото всички имат между 5,70 и 6.00, а в СУ оценките не са толкова "отлични".Така че от МО в СУ са се отказали 2-3 момичета от 45, а в УНСС са доста повечкод-р_Хауз написа:Във форума на унсс имаше хора, които не бяха решили къде да учат МО и явно не са избрали СУ. Нормално е да падат баловете. Почти няма специалности с максимални.nevena написа:честито на влезлите!
странно обаче ,че има отказали се от МО ...или са отпуснали допълнително места
А относно това дали сте се прецакали- след първата година в тази специалност в СУ сами ще се убедите в това..
- HeyGod
- Легендарен флуудър
Сега остана само любовта към музиката.FTF написа:ко са смеете ве, момчето найте ли колко са притесняваше. А сега и учене и любов и музика![]()
Другата любов ... то живот ли е ... цяло мъчение

- HeyGod
- Легендарен флуудър
Всъщност мен ме интересува тези групи предварително ли ги разпределят или както казах като се записваш на произволен принцип ги пишат и ако кажа - г-жо Еди си каква,бихте ли била така любезна да ме запишете в онази,а не в тази група,дали ще ме изгледа странно и ще каже - каквото такова... или ще каже - Няма проблеми,групата няма значение,но щом искате ще ви пиша еди си коя група...
Много ще съм благодарен на който отговори на това и на предния ми въпрос(макар че той е едва ли не същият),защото ще пътувам днес вечерта да се записвам и да знам дали има опция да кажа коя група искам или всичко е предварително разпределено.
Много ще съм благодарен на който отговори на това и на предния ми въпрос(макар че той е едва ли не същият),защото ще пътувам днес вечерта да се записвам и да знам дали има опция да кажа коя група искам или всичко е предварително разпределено.

- independiente
- Драскач
- Специалност: Международни отношения
- Курс: четвърти