разбира се, това не е никакъв проблемdelfinita написа:А мога ли да живея с някой от друг факултет в една стая?
Link: Информация за общежитията
Модератор: Boromir
- Hide_in_Rainbow
- В началото бе словото
- Hide_in_Rainbow
- В началото бе словото
- TimShel_Girl
- Драскач
Я да питам нещо - аз съм от ФЖМК, а моята приятелка - от ФМИ...Аз се записвам и получавам факултетен номер, после отиваме, тя се записва и получава също, вписва моя и аз пак се връщам до ФЖМК да впиша в молбата си нейния, така ли? Да, ама през времето, докато тя получи номер, молбата ми в мен ли си е?
П.С. Съжалявам ако задавам глупави въпроси, ама малко не ми е ясно...
П.С. Съжалявам ако задавам глупави въпроси, ама малко не ми е ясно...
"Знам, че съм господ, защото един ден, докато се молех, осъзнах, че говоря на себе си"
В справочника не го пише. Някъде в сайта на СБО го бях чел, но ме мързи да търся...Hide_in_Rainbow написа:uktc,благодаря ти много.Само ми стана интересно къде е написано,защото уж прочетох доста неща,но в суматохата може да съм пропуснала.
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
-
кой повика кой почука
- Драскач
- Hide_in_Rainbow
- В началото бе словото
- Hide_in_Rainbow
- В началото бе словото
-
кой повика кой почука
- Драскач
hubata написа:за ФФ мога ли в ректората да я свърша тая работа или трябва да фърча нанякъде.uktc написа:В отдел "Студенти" на съответния факултет.hubata написа:там където се записваме там ли подаваме документи за общежития?
Дебелогъзите чиновници изядоха държавата - 840хил. в държавния сектор http://ikonomika.org/?p=559