Как да и го кажа
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- Methuselah
- Легендарен флуудър
тва е много тъпо парче според мен, но може би критериите ти са занижени
блахахаха
Плюс тва ме твари и песни и самото й име ужас. Пък и нито хубаво тяло има нито фейс, само дето е слаба и руса, че то по морето идват по-яки, бе нали го знаете лафа за Янко
блахахаха
В този фалшив свят, хората копнеят за нещо истинско.
-
Desodeset
- Постоянно присъствие
Хахаха,новият смайл е много як.
Не знам дали има смисъл да коментираме още по-темата.Но само едно нещо е ясно,за първи път се чувствам толкова уязвим и слаб.И преди съм се влюбвал,но не е продължавало повече от 2 седмици.
Бахти,направо не мога да се позная като четох отново коментарите си.
ПП:Добре,че поне се контролирах до изпитите,а сега всичко е Out of control.
Не знам дали има смисъл да коментираме още по-темата.Но само едно нещо е ясно,за първи път се чувствам толкова уязвим и слаб.И преди съм се влюбвал,но не е продължавало повече от 2 седмици.
Чаша,ний пак сме сами!
- phoebe
- Легендарен флуудър
- Специалност: арабистика
- Курс: завършил
Щом е продължавало 2 седмици, не е било любовDesodeset написа:Хахаха,новият смайл е много як.
Не знам дали има смисъл да коментираме още по-темата.Но само едно нещо е ясно,за първи път се чувствам толкова уязвим и слаб.И преди съм се влюбвал,но не е продължавало повече от 2 седмици.Бахти,направо не мога да се позная като четох отново коментарите си.
![]()
medicate, medicate
-
Desodeset
- Постоянно присъствие
Това не пречи да се влюбя.Влюбването и любов е различно според мен.phoebe написа:Щом е продължавало 2 седмици, не е било любовDesodeset написа:Хахаха,новият смайл е много як.
Не знам дали има смисъл да коментираме още по-темата.Но само едно нещо е ясно,за първи път се чувствам толкова уязвим и слаб.И преди съм се влюбвал,но не е продължавало повече от 2 седмици.Бахти,направо не мога да се позная като четох отново коментарите си.
![]()
ПП:Добре,че поне се контролирах до изпитите,а сега всичко е Out of control.Тя трая много, много, много по-дълго - понякога за цял живот.
Чаша,ний пак сме сами!
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
-
Desodeset
- Постоянно присъствие
Бля-бля-бля какво нещо ми се стовари на главата.А и не искам да мисля,когато трябва да заминавам.MERCES_LETIFER написа:Само това не разбрах:
Щом след 1 ден не можеш да се познаеш, чудя се, какво ще е след 1 месец без нея... примерноDesodeset написа:Бахти,направо не мога да се позная като четох отново коментарите си.
Чаша,ний пак сме сами!
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Чета и не знам какво да напиша...
Според мен нещата ще се подредят от самосебе си,независимо дали щастливо за теб или не...
А личното ми мнение е,че за 4 месеца в никакъв случай не можеш да опознаеш един човек достатъчно за да кажеш дали го обичаш или не....в смисъл,по-вероятно е да си яко Влюбен в нея,но истинската обич,тая,при която си готов да избършеш гъза(с извинение) на любимия,идва след много по-дълбоко опознаване на него,на теб самия,на отношенията ви...
Но няма лошо. лудо влюбен си,изживей си го,доколкото ти позволи живота,пък после сичко ше е ОК..
А в краен случай,ако наистина се обичате,любовта ти ше те замъкне обратно в Сливен,и ако тя още те иска,ше си живеете задружно и щастливо.Ама това е малко вероятно,щот тя е на 16,ти на 19....кажи речи цял живот е пред вас...
П.С:Аз лично искрено ви желая както и да се развият нещата,и двамата да сте щастливи...
Според мен нещата ще се подредят от самосебе си,независимо дали щастливо за теб или не...
А личното ми мнение е,че за 4 месеца в никакъв случай не можеш да опознаеш един човек достатъчно за да кажеш дали го обичаш или не....в смисъл,по-вероятно е да си яко Влюбен в нея,но истинската обич,тая,при която си готов да избършеш гъза(с извинение) на любимия,идва след много по-дълбоко опознаване на него,на теб самия,на отношенията ви...
Но няма лошо. лудо влюбен си,изживей си го,доколкото ти позволи живота,пък после сичко ше е ОК..
А в краен случай,ако наистина се обичате,любовта ти ше те замъкне обратно в Сливен,и ако тя още те иска,ше си живеете задружно и щастливо.Ама това е малко вероятно,щот тя е на 16,ти на 19....кажи речи цял живот е пред вас...
П.С:Аз лично искрено ви желая както и да се развият нещата,и двамата да сте щастливи...