Стопанския в СУ или УНСС

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
д-р_Хауз
От дъжд на вятър

Мнение от д-р_Хауз »

Цезарчо, да ти имам разсъжденията :P :lol: :P Нужни са 7 професионални направления, за да бъде обявен един институт за университет. УНСС имам повече от седем. Право в УНСС се преподава от създаването на ВУЗА в две катедри с цел подпомагане на икономическите специалности, както и Дипломатическия факултет на Свободния университет за политически и стопански науки-София(насточщия УНСС). Така че не ми говори, че УНСС нямат традиции в правото. А ако си мислиш, че журналистиката там е зле, как би обяснил факта, че толкова хора се явяват на изпитите им по журналистика, немалка част предпочитат УНСС пред ФЖМК, защото СУ е паднал в очите на много от кандидат-студентите.
Macipisi
В началото бе словото

Мнение от Macipisi »

Айде пък както спорите толкова, я ми кажете кое е по-добре: МО в СУ или Право в УНСС :?: :?
"Audaces fortuna juvat."
"Съдбата обича смелите."
д-р_Хауз
От дъжд на вятър

Мнение от д-р_Хауз »

изправена си пред невъзможен избор, поне според мен. Право в УНСС не е със същата тежест като това в СУ, от друга страна МО в СУ освен че няма тежест в дипломатически среди и не струва . Зле се преподава в Су тази специалност. От друга страна можеш да запишеш МО и после да се прехвърлиш в ПРАВО в СУ- това вече си струва :wink:
Cezare
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Cezare »

ок, доктор Хауз, приемам всичките ти аргументи. първо каза някои неща, които не съм казал, второ са аргументирани.

но че УНСС не е университет в класическия смисъл на това понятие, не е.
Ах философия на халос и
Право , а медицина и
Богословие за жалост аз
Учих не една година !
И ей ме – същия глупак
Какъвто бях преди, съм пак!
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”