Журналистика!!!
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- fragile
- Писаружяк
- Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
- Курс: друг
ШШШШ.... КНИЖКИ, А?
Браво за оценка! Да сте ми живи и здрави! Вълнувам се наравно с вас, да знаете! И есента - колеги!
Сангрията е много готина и лекичка според мен. Сутрин, обед и вечер. В Монпелие много я тачат.
Слийпър, нищо не знам, Никиии, нищо. Питай някого? Боряна, примерно? Все ще знаят нещо повече от мен. Много поздрави!
Браво за оценка! Да сте ми живи и здрави! Вълнувам се наравно с вас, да знаете! И есента - колеги!
Сангрията е много готина и лекичка според мен. Сутрин, обед и вечер. В Монпелие много я тачат.
Слийпър, нищо не знам, Никиии, нищо. Питай някого? Боряна, примерно? Все ще знаят нещо повече от мен. Много поздрави!
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Мерси, Ели!! Чувството на удовлетворение и доволство от събирането на плодовете от труда ми наистина е прекрасно. Можеше и повече, но ще се постарая на журналистическите.
lqlq, не искам да чувам (чета) такива неща!! Как няма да влезеш бе, момиче?! При тези двойки едва ли остава място за съмнение, пък даже и на трето класиране! Супер ще се радвам да сме колежки! Пожелавам успешен прием на всеки кандидат-журналист, който знае какво иска и наистина е положил труд, за да стигне дотук!! След шести август ще се разбере. Може да пуснем темичка "Кой какво е приет"
.
lqlq, не искам да чувам (чета) такива неща!! Как няма да влезеш бе, момиче?! При тези двойки едва ли остава място за съмнение, пък даже и на трето класиране! Супер ще се радвам да сме колежки! Пожелавам успешен прием на всеки кандидат-журналист, който знае какво иска и наистина е положил труд, за да стигне дотук!! След шести август ще се разбере. Може да пуснем темичка "Кой какво е приет"
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Още не са изкарали разпределението по зали за утре. БЛЪХХХХ!! Ще видят те!!
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Мерси! И аз искам много да съм при вас!!!!
- fragile
- Писаружяк
- Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
- Курс: друг
Успех на всички грамотни кандидати! Стискам палци това да бъде оценено подобаващо. Отнася се най-вече за Блъд_Каунтес! Трябват ни хора с висока езикова култура
И гледайте да разгледате темата от всички възможни аспекти
Стискам ви палци!
И гледайте да разгледате темата от всички възможни аспекти
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
- Dani
- Да живей словото
- Обратна връзка:
да-това е много важно. разгледайте различните гледни точки,не се прицелвайте само в една .така няма да сте разгледали проблема обективно.опитайте да намерите сходство с различни социални,политически,обществени теми,за да разберат проверяващите,че сте в крак с новините. и проверявайте за правописни грешки!!

I want to be destructive,trash everything in site, beat the Devil at his game, abuse myself all night...
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- Dani
- Да живей словото
- Обратна връзка:
"Топло" е изтеглената тема за писмения изпит по журналистика в СУ “Св. Климент Охридски”, предаде БНР. От подготвените девет теми бяха изтеглени две контролни и формулирани “Екосъвест” и “Досиетата ДС”. Това е един от най-модерните изпити във висшето училище, на което се очаква кандидатите да покажат собствена позиция и да изразят творческо отношение.
Допуснатите над 400 кандидат-студенти до писмения изпит, получили оценка не по-ниска от 3.50 на изпита по български език и литература във висшето училище, ще разсъждават по темата пет часа.
Допуснатите над 400 кандидат-студенти до писмения изпит, получили оценка не по-ниска от 3.50 на изпита по български език и литература във висшето училище, ще разсъждават по темата пет часа.
I want to be destructive,trash everything in site, beat the Devil at his game, abuse myself all night...
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Да ви се оплача как ме отрязаха в УНСС на писмения- 3.70!! Направо ме заболя сърцето вчера! И няма да мога да се явя на устен
Нещастници! Не знаят какъв ценен кадър изпускат. Като ги настъпих по мазола, пък и не само тях, решиха да ме скъсат! Язък за това 5.98, дето го изкарах на литературата!
Сега да кажа какво стана днес в СУ. Аз писах за глобалното затопляне и приноса не само на развитите държави, но и на България и отделния индивид в частност, който е незаинтересован от настъпващата действителност и не мисли в перспектива. Писах за всички възможни проблеми, които възникват заради топлото време, за бума на малария и разни други болести в африканските републики в топлото и за лиспсата на средства, за да се изгради нормално функционираща здравна система, като направих паралел между Малави и САЩ. Представих "топлото" и като притежание на душата- т. нар. "топли" отношения между хората и как те могат да бъдат изродени в "парещи". Споменах за "топлото" посрещане на Саркози у нас и неговата "хладна" пресметливост в сключените договори с Кадафи (за справка- вчерашния брой на "Новинар"), малко за Вальо Топлото, но само в хумористичен план, за ескалиращите градуси на напрежението около кандидатстудентската кампания. И за това колко лудват хората в топлото (за справка- втора страница на "168 часа"-повече от показателно е). Е, уважаеми вече приети колеги, които имат поглед над ситуацията- ще имам ли 3 според вас??
Сега да кажа какво стана днес в СУ. Аз писах за глобалното затопляне и приноса не само на развитите държави, но и на България и отделния индивид в частност, който е незаинтересован от настъпващата действителност и не мисли в перспектива. Писах за всички възможни проблеми, които възникват заради топлото време, за бума на малария и разни други болести в африканските републики в топлото и за лиспсата на средства, за да се изгради нормално функционираща здравна система, като направих паралел между Малави и САЩ. Представих "топлото" и като притежание на душата- т. нар. "топли" отношения между хората и как те могат да бъдат изродени в "парещи". Споменах за "топлото" посрещане на Саркози у нас и неговата "хладна" пресметливост в сключените договори с Кадафи (за справка- вчерашния брой на "Новинар"), малко за Вальо Топлото, но само в хумористичен план, за ескалиращите градуси на напрежението около кандидатстудентската кампания. И за това колко лудват хората в топлото (за справка- втора страница на "168 часа"-повече от показателно е). Е, уважаеми вече приети колеги, които имат поглед над ситуацията- ще имам ли 3 според вас??
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Дано да си прав/а (Дани мъжко или женско име е?)!! Е, аз гледам от хубавата страна- нашите няма да настояват да се записвам там, защото съм приета "по-хубава специалност, отколкото в СУ". Всичко в СУ, без педагогиките, които не съм писала, е по-добро от УНСС!!