Втора специалност 2
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- elfer
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Въобще не съм наясно с логопедията, нямам ни един познат, който да учи това. Очевидно не се е справила, но то е въпрос до натура. Аз лично колкото съм по-натоварена, толкова по-пълноценно се чувствам. На такива като мен им викат работохолици 
Огледай се наоколо, нима природата не е истинска богиня ?!
- melt with the stars
- В началото бе словото
благодаря ти много за инфотоelfer написа:Не винаги ги изнасят във всеки факултет. Но на едно място задължително се изнасят - на таблото пред "Учебен отдел" на Ректората. Намира се на първия етаж до ЮФ. Принципно в началото на юли всяк година са вече там. За тази година ги изнесоха вече.
How I wish I could surrender my soul;
Shed the clothes that become my skin;
See the liar that burns within my needing.
How I wish I'd chosen darkness from cold.
How I wish I had screamed out loud,
Instead I've found no meaning.
Shed the clothes that become my skin;
See the liar that burns within my needing.
How I wish I'd chosen darkness from cold.
How I wish I had screamed out loud,
Instead I've found no meaning.
малко помощ
Интересува ме ,ако някой има повече инфо и е учил или учи социология в СУ да ме просветли.
Другото ,което ме притеснява е ,че доколкото знам социологията е само редвоно (не ми е ясно как точно се учат две специалности редовно и успоредно
Ако можете да ме просветлите ще съм много благодарна
Амии, ходиш си на лекции и за двете специалности, които си записала, после си ходиш и на изпити, нищо по-различно от това да следваш една специалност. Малко повечко учиш иначе....същото.
Ако някой може да ме просветли по следния въпрос ще съм мнг благодарна. Държала съм изпити по история и англ език и имам положителни оценки, завършвам втори курс, имам висок упех и ако няма отпуснати места например за МО, няма некакъв шанс да запиша МО, така ли?
Ако някой може да ме просветли по следния въпрос ще съм мнг благодарна. Държала съм изпити по история и англ език и имам положителни оценки, завършвам втори курс, имам висок упех и ако няма отпуснати места например за МО, няма некакъв шанс да запиша МО, така ли?
- tonia kostova
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
- Mira
- Стенограф
- Специалност: ИстЕрия
- Курс: завършил
такааааа...въпроса ми е при записването за втора специалност има ли значение колко имаш на съответния изпит или няма,стига да е различно от 2?знам,че се гледа успеха от първата ти специалност по принцип,но ми е интересно дали има значение оценката ти от кандидатстудентския изпит
дано ме разбрахте какво имам предвид
а също така трябва ли да си взема някакво писмено уверение,че съм изкарала този изпит предишни години или то си остава в техните архиви?

- Nickelscence
- В началото бе словото