места за прием на студенти 2007-2008
Модератор: Boromir
- red&white
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
а мерси за инфото сега ще проверя и аз 
п.с само да дадеш линк че немога ги намеря
поне така ми показва
http://www.uni-sofia.bg/students+bg/adm ... ta+bg.html
п.с само да дадеш линк че немога ги намеря
поне така ми показва
http://www.uni-sofia.bg/students+bg/adm ... ta+bg.html
Последно промяна от red&white на 21 Юни 2007, 17:40, променено общо 1 път.
на 24ти започва ебанта 
- red&white
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
ако не се лъжа във ОБЩАТА бройка се вклщчват местата за Специалист- редовно/задочно , Магистър - редовно/задочно , Бакалавър - редовно/задочно ам за СУ 1вото го няма ама има "Магистър след придобита образователно-квалификационна степен "бакалавър" - редовно/задочноАбе нали местата ужким щяха да са 6762!А защо не са толкова като се събере всичко
на 24ти започва ебанта 
ШЕЕЕЕЕЙ кви са тия 4072 места, кво стана с приказките за над 6000. И като видях само 3 момчета че приемат Европеистика с френски, испански, италиански и 5 ли колко беше с английски, напрао са за убиване. От цяла България 3 момчета, че то се ше се намерат три вундеркиндчета, ква е тая реалност
Освен да почна да чакаля преди изпита и да утепа наред сичките дето с френски ше кандидатстват
иначе невиждам решение, да се бориш с 3000 човека за 3 места :whdat: :whax:
В този фалшив свят, хората копнеят за нещо истинско.
- reni.misskiss
- В началото бе словото
- red&white
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
дам и аз писах това нещо ама те тяхната си знаят все си мислят че са прецаканиВ тези над 6000 места влизат и тези за магистър след бакалавърска степен. Все пак не забравяйте,че хора като мен и колегите ми сега завършваме бакалавърската си степен и на есен ще кандидатсваме за магистратури. От там идва разминаването, защото са увеличени и местата за магистри.
айде без повече спекулаций моля
на 24ти започва ебанта 
- Jody
- Пишете, о, братя
- Специалност: Туризъм
- Курс: четвърти
Аз нямам нищо против да увеличат местата за момичетата, дори бих се кефил да съм в група с повече момичета, ама сега влизането ще ми е на зорmarrylin написа:Jody написа:Излезнаха и брйките за СУ. Голямо увеличение на приема, няма що! Увеличили са бройките за момичетата, а за момчетата нищо (поне за специалностите с География). Даже на някои специалности са намалили броя на момчетата!
Поне веднъж и вие да сте ощетени в нещо!