Аз бих си написала нещо на арабски на кръста... Например името ми. Бих си татуирала и Негово име някъде...
недей - кръстът е много неподходяща област за жените, след бременност става нещо ужасно
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
Аз бих си написала нещо на арабски на кръста... Например името ми. Бих си татуирала и Негово име някъде...
Аз сега мисля за татус на кръста и точно това ми е единственият аргумент противcoup написа:
недей - кръстът е много неподходяща област за жените, след бременност става нещо ужасно
УаУ, къде ще го изпишеш толкова дълго събощение ...pora_e_priqtel написа:То тва не е много епично![]()
Аз бих си татуирал на официалния представител пред женския пол (хехе вече почнах да простея по дипломатически) "Здравейте, приятно ми е да се ръкуваме, продължавайте, не се притеснявайте! Как се казвате? Красиво име, подходящо за красиво момиче като вас. Нали нямате нищо против да преминем на ти? Така, чудесно. Усещам, че ти се иска да се опознаем по-отблизо, на мен също. Приближи се, и аз ще го направя. Какво прави хубаво момиче като теб на такова място?"
Аз сега мисля за татус на кръста и точно това ми е единственият аргумент против Въпреки, че вярвам, че човек изглежда така, както иска - и след бременността ще сваля излишъците. Но това се обмисля, още (татуса де )..
Чети внимателно - посочил съм къдеKoral написа:УаУ, къде ще го изпишеш толкова дълго събощение ...pora_e_priqtel написа:То тва не е много епично![]()
Аз бих си татуирал на официалния представител пред женския пол (хехе вече почнах да простея по дипломатически) "Здравейте, приятно ми е да се ръкуваме, продължавайте, не се притеснявайте! Как се казвате? Красиво име, подходящо за красиво момиче като вас. Нали нямате нищо против да преминем на ти? Така, чудесно. Усещам, че ти се иска да се опознаем по-отблизо, на мен също. Приближи се, и аз ще го направя. Какво прави хубаво момиче като теб на такова място?"
pora_e_priqtel написа:Чети внимателно - посочил съм къдеKoral написа:УаУ, къде ще го изпишеш толкова дълго събощение ...pora_e_priqtel написа:То тва не е много епично![]()