Уж все търсим Принца... И като го намерим, КАКВО....?

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Заключено
Аватар
Xin
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Xin »

Когато НАИСТИНА осъзнаеш, че е свършило, заболява много, но за малко и после не боли. Боли докато вярваш, че ще си с нея. Сега още се надяваш, още вероятно си представяш, че ще бъдете заедно. А истината е, че си един голям късметлия, защото това можеше да ти се случи след две годишна връзка примерно. Радвай се, че рано си разбрал що за човек е. Тя не заслужава да страдаш по нея. Ти не си я обичал, обичал си представата, която си имал за нея, която тя е създавала за себе си. На практика си обичал човек, който не съществува. Тя не ти е нужна. Нужна ти е тази, която си си измислил с нейна помощ, тя е, която ти липсва, а не истинското момиче. Примири се, че още не си срещнал тази, от която наистина имаш нужда. Истината е, че в момента в който осъзнаеш, че всичко е свършило и че това е минала история, вероятно друга девойка ще ти направи впечатление, може пък с нея да се получат нещата :)
The Forbidden Lady from the Forbidden floor ;)
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

Подписвам се под думите на Неделинка.
Последно промяна от phoebe на 28 Апр 2007, 11:09, променено общо 1 път.
Аватар
Xin
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Xin »

Неделинка, не съм Неделник :lol:
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

ааа бре то добре тая работа , ама.............................. какво да ви кажа на момента боли много ,пък и понякога човек искрено се надява да може да върне това , което е имал .... може би защото се е чувствал прекрасно , а може би просто защото това е било най-хубавото нещо ,което е имал в мизерното си съществуване ... , но това са мой заблудени и глупави мисли ,които не би трябвало да тормозят мозъчетата ви ... пък и аз си страдам и мисля че дълго време няма да мога да се отдада на друга , нито пък да погледна друго ,нито въобще да разбера как нещо толкоз прекрасно , може да свърши толкова безславно :(
In vino verittas
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Ех, рано или късно всеки минава през подобно нещо, Смешко...
Стискаш зъби, убиваш част от себе си и продължаваш напред.
Ако искаш, можеш да ми пратиш ЛС да ти разкажа една подобна история :)
Аватар
Xin
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Xin »

Като спреш да се надяваш, ще мине по-бързо. А прекрасното... и хубавите неща понякога свършват... явно не е било толкова хубаво, щом е свършило така, може би ти е било хубаво да вярваш в илюзия.
Моят съвет, въпреки, че не го искаш е, или, ако можеш, да се бориш за нея, или да приемеш, че е свършило. И аз имам много моногамно мислене, докато не съм убедена, че всичко е наистина окончателно и безвъзвратно свършило, не мога да погледна друг... Точно затова те съветвам, ако са приключили нещата, опитай се да го преглътнеш, току виж голямата ти любов мине край теб и не я забележиш...
Като се самосъжаляваш, губиш единствено ти. И не печелиш абсолютно нищо. И е много безмислено, безпредметно. В момента се самоизтезаваш. Съгласи се, че няма полза от това. Когато осъзнаеш, че няма да се получи, ако трябва ще си поревеш (поне аз така правя) и ще ти мине и ще започнеш на чисто, от начало. Сам и малко тъжен, но на чисто, готов да обича отново :) Освен това, ти си обичал! Знаеш ли колко е велико това? Много хора цял живот не могат да го постигнат. А ти си го имал. Не е завършило щастливо, но е важен принципът. Дори и сам, ти имаш много повече от тях. Щом си обичал веднъж, ще обичаш пак. Ти си богат.Можеш да обичаш и ще обичаш! Щастливо!:D Обещавам!
Хайде сега, поплачи си, ако трябва, и после се усмихни на кака :P
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :) :) :) :) :) :) :D :D :D :D :D :D :D :D :D тоя период с реването мина .. пък и все пак съм мъж .. а и за любов не мога да говоря ... то беше доста кратко .. просто мисля че прецаках нещо наистина много хубаво :)
In vino verittas
Аватар
Xin
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Xin »

Всички прецакваме ужасно много неща всеки ден. Няма начин. Никой не е безгрешен. Аз ако знаеш какви неща съм правила... :oops: Започни от начало и всичко ще бъде наред! :D
А, за реването, извинявай, знам, че си мъж, просто създаваш впечатление на наистина ужааасно нещастен човек и понеже на мен ми минава като си порева, реших да споделя опит. Извинявай :oops:
А за усмивките, мерсиии! :P Като започнеш много да се усмихваш, ще усетиш колко по-хубаво е така и как целият свят е по-хубав! :D
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

ай ясно ми е .. :) а за реването имах предвид че .. вече си поревах .. .ама нещо не става работата ;) и сега го карам по-спокойно ... а за нещастието .. еми то си ми личи де .. проблема е че не мога и не мога да разбера защо продължавам да страдам за нещо , което вече е отминало безвъзвратно :(
In vino verittas
Аватар
Xin
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Xin »

защото не вярваш, че е минало. Опитай се да го осъзнаеш :)
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

Опитвам , опитвам :) да видим кво ще стане ;)
In vino verittas
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

Xin написа:защото не вярваш, че е минало. Опитай се да го осъзнаеш :)
тук не съм съвсем съгласна :arrow: дори и да знам че вече е минало безвъзвратно,пак си страдам, макар и вече в по-друг аспект :arrow: просто няма как да убиеш или заличиш спомените или миналото, така че то си ти тежи малко или много и в настоящето и само времето може да притъпи нещата до един поносим предел и да продължиш спокойно напред :wink: Иначе Крематори добре го каза, че убиваш част от себе си и продължаваш напред, така или иначе няма друг избор.........
Като птичка в небесата :)
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Xin написа:Ти не си я обичал, обичал си представата, която си имал за нея, която тя е създавала за себе си. На практика си обичал човек, който не съществува. Тя не ти е нужна. Нужна ти е тази, която си си измислил с нейна помощ, тя е, която ти липсва, а не истинското момиче.
:thumbright:
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър
Специалност: MO, Master

Мнение от Berserker »

Като го намерите можете да кажете само простичкото:
"Здрасти Берс!" :lol:
Изображение

Изображение
Crematory
Легендарен флуудър