Аз пък въобще не мразя.Нео метъл НЕ е обиден стил за която и да е група свиреща подобна музика.Има толкова много стилове в тежката музика,защо да няма и такъв http://en.wikipedia.org/wiki/Neo_Metal .Няма лошо в това една група да се определи като нео метълJasonPain написа:Гласувах за Slipknot, Mudvayne, Korn, Bizkit и т.н. единствено заради групите. Много мразя да наричат групи като Slipknot i Mudvayne нео метал, просто защото не отговарят по нищо на това определение. И преди някой да ми скочи с определението, че съм нео металче, ще кажа, че слушам предимно групи като Killswitch Engage, Lamb of God, As I Lay Dying и т.н. Не знам колко нео има в такива неща.
Neo Metal vs. Old Metal?
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
.
-
tamerlan
- Вазов
- Обратна връзка:
Аз съм меломан и фен, не знам доколко това ме прави специалист. Ти обаче определено не си, защото слагаш под една шапка несъвместими неща. Все едно да пуснеш анкета Дикенс и Хегел с/у Куельо и Хари ПотърRichard B. Riddick написа:Нямам претенции да съм музикален критик/специалист,обаче въпроса съм го поставил ясно.
Явно ти си мислиш ,че си голям такъв щом даваш подобни заключения без да ме познаваш.Браво!То що ли се учудвам , българина разбира от всичко от тръбопровод и канализация до атомна физика.Що да не е и измислил стиловете в музиката и метъла в частност...Като споменеш нео метъл и всички вкупом викват няма такъв стил.Щом го казват "специалистите" няма проблеми.На запад и в частност САЩ (от където са 99% от тези групи) си го имат този стил и си го уважават,ама у нас...ааа тука е "и истината ,и пътят и т.н." специалисти и разбирачи ,бате
![]()
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Richard, аз никому не съм се обидил за определението "нео". Въпросът е там, че се слагат под общ знаменател групи, които ама абсолютно нищо общо нямат. От Linkin Park до Slipknot колкото от Stones до Marduk. Ето при такова положение понятието вече не важи и някой като ми каже, че слуша нео метал ще трябва да ми каже всички групи, които слуша, за да го разбера.
I'm so sorry, but not really
-
tamerlan
- Вазов
- Обратна връзка:
Същността на тези форуми е обсъждането, ако не си забелязалЦиндил-Пиндил написа:Хиляди пъти съм го казвал - ако нещо не ви харесва в този тип анкети НЕ ПОПЪЛВАЙТЕ И ТОЧКА!
Не ме карайте да заключвам анкетата на колегата, както наравих с няколко мои, щото съм сигурен, че няма да предложите нищо смислено в замяна
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Re: Neo Metal vs. Old Metal?
Това не е обсъждане, това си е чиста проба заяждане.tamerlan написа:Кое му е ясното, нищо не разбираш от тази музикаmushroomhead написа:Въпроса е ясен...
-
tamerlan
- Вазов
- Обратна връзка:
Re: Neo Metal vs. Old Metal?
Хм, ти си много странен тип. Редуваш пускане на теми от сорта на "Във възхвала на кура ми Янко" и някакво смешно морализаторстване "за по-чист форум", което на всичко отгоре изобщо не е на мястоЦиндил-Пиндил написа:Това не е обсъждане, това си е чиста проба заяждане.tamerlan написа:Кое му е ясното, нищо не разбираш от тази музикаmushroomhead написа:Въпроса е ясен...
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Ти кура ми Янко ли си, че се чувстваш засегнат от онази тема?
Има модератори - сигнализирай им ако нещо не ти е харесало и те ще го изтрият. Не претендирам, че всичките ми мнения са тип-топ - затова всеки раздел си има модове - да трият. В този раздел обаче модератор съм аз и ако преценя, че нещо ми е накриво, си го намествам както аз намеря за добре
Понимаеш?
Има модератори - сигнализирай им ако нещо не ти е харесало и те ще го изтрият. Не претендирам, че всичките ми мнения са тип-топ - затова всеки раздел си има модове - да трият. В този раздел обаче модератор съм аз и ако преценя, че нещо ми е накриво, си го намествам както аз намеря за добре