Разочарованието?
Модератор: Boromir
- fly4o
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
Те да бяха само кафетата ;( Мен,например, адски мнг ме дразни понякога мисълта, че мнг от хората около мен , които са си избрали лесни предмети за кандидастване или ще кандидастват в чужбина, са супер айляк...По цял ден висят по кафетата, всеки петък и събота на дискотека или на бар...А като знам, че аз съм си избрал най-отвратителните предмети...се чувствам леко прецакан, но знам, че накрая, ако постигна целта, която съм си поставил, ще изпитам 1000 пъти по-голямо удовлетворение заради положения труд
А дали ще сме разочаровани...зависи изцяло от нас. Ако полагаш достатъчно усилия, учиш си всичко и се настроиш психологически за изпитите няма как да не успееш. Защото е почти невъзможно да знаеш целия материал и да не успееш( поне аз така мисля) Успех на всички, особено на тези с история и литература, защото ни трябва много кураж тази година 
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- TimShel_Girl
- Драскач
- Xpucu
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Винаги си поставяй високи цели ... как беше "Цели се в слънцето, дори и да не успееш, ще попаднеш сред звездите".
В моя случай - мечтата ми беше да следвам журналистика. Учих като луда за изпит по литература, завършила съм елитна гимназия с успех 6.00 и прочие. Падна ми се любимата ми тема, изписах 12 листа и бях безкрайно щастлива от себе си /борех се за заветното 3.50/.
Резултатите излязоха и ... 2.00
С безумна рецензия 
В същото време, на шега, на майтап се явих на изпит по език. Там изкарах висока оценка и ме приеха - и взех, че пак станах студентка на СУ. Случайно
Не се отчайвайте, а и най-малкото - винаги има друг шанс. Майка ми в момента е втора година студентка в НСА
На нейните години постигна една от мечтите си 
В моя случай - мечтата ми беше да следвам журналистика. Учих като луда за изпит по литература, завършила съм елитна гимназия с успех 6.00 и прочие. Падна ми се любимата ми тема, изписах 12 листа и бях безкрайно щастлива от себе си /борех се за заветното 3.50/.
Резултатите излязоха и ... 2.00
В същото време, на шега, на майтап се явих на изпит по език. Там изкарах висока оценка и ме приеха - и взех, че пак станах студентка на СУ. Случайно
Не се отчайвайте, а и най-малкото - винаги има друг шанс. Майка ми в момента е втора година студентка в НСА
Просто very нетипична...
-=In Omnia Paratus=-
-=In Omnia Paratus=-
Леле Хриси, ти уби всичко детско в мен!
Как така 2.00, как на тема, която обичаш и какви са тия "безумни рецензии"?! На мен, ако такова нещо ми се случи света ще обърна, няма положение "втори, пети, десети шанс" след 15-20 години - тук и сега!
И какво искаш да кажеш с "борех се за заветното 3.50"?
Как така 2.00, как на тема, която обичаш и какви са тия "безумни рецензии"?! На мен, ако такова нещо ми се случи света ще обърна, няма положение "втори, пети, десети шанс" след 15-20 години - тук и сега!
И какво искаш да кажеш с "борех се за заветното 3.50"?
Защото като палава минута
внезапно грабната от дълъг ден,
живея аз от никого нечута,
а цялото небе живее в мен.
внезапно грабната от дълъг ден,
живея аз от никого нечута,
а цялото небе живее в мен.
Честно да си кажа въобще няма да чета миналите страници на темата...
Разочарование - еми 100 % ще има такова ако се проваля, но ще го преодолея бързо. Каквото и да е, нямам намерение да си давам здравето или психиката (която е често атакувана я от учители, я от родители, я от някой друг), само за да влеза в проклетото СУ и да уча специалност, която знам, че се практикува ужасно трудно след като завършиш. Яд ме е че не мога да се мобилизирам да уча така както аз искам... досега.
Все си мисля че идва бал...море...някоя екскурзия с класа...все хубави емоции
А човек и да е научил всичко, да си напише както трябва темата по история, да си направи и другия изпит както трябва пак може да си остане с една студена вода в ръката 
Стискайте палци на изпита и успех на всички !
Разочарование - еми 100 % ще има такова ако се проваля, но ще го преодолея бързо. Каквото и да е, нямам намерение да си давам здравето или психиката (която е често атакувана я от учители, я от родители, я от някой друг), само за да влеза в проклетото СУ и да уча специалност, която знам, че се практикува ужасно трудно след като завършиш. Яд ме е че не мога да се мобилизирам да уча така както аз искам... досега.
Все си мисля че идва бал...море...някоя екскурзия с класа...все хубави емоции
Стискайте палци на изпита и успех на всички !
-
maxi
- fly4o
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
Знам, че звучи тъпо да го мисля...но, според мен, е невъзможно да напишеш 12 листа по темата...и да имаш 2.00! Това наистина е невъзможно..Тия проверяващи не са хора, които само искат да ти пишат 2...не знам..просто според мен наистина няма как да стане така, че да си знаеш темата, аргументите да са ти добри, да познаваш автора, да си вникнал в произведенията....и да имаш 2.00