Образователни технологии

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
maxi

Мнение от maxi »

Временно се потапям,че май нещо ме надушиха даскалите там.
Аватар
fragile
Писаружяк
Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
Курс: друг

Мнение от fragile »

maxi написа:Сигурни ли сте,че говорите за едни и същи хора?
Така си мисля... :)
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
maxi

Мнение от maxi »

ОК,само искам да ти кажа,че има и други много готини хора там,макар и не с такава убийствена физическа красота като на твоя човек.Пък и ние търсим други неща там,нали?!Най-много ме кефи това,че се държат човешки и даже приятелски-може да си кажеш разни работи-дават смислени съвети,но не по даскалски,а просто човешки.А иначе ученето че е доста-едно на ръка.
Аватар
fragile
Писаружяк

Мнение от fragile »

maxi написа:Най-много ме кефи това,че се държат човешки и даже приятелски-може да си кажеш разни работи
Тук съм съгласна...важно е. Но когато някой от преподавателите там ти каже коя чалга песен е излязла и колко много й харесва...Извинявай, но аз не смятам, че има грамотни чалгаджии, нито грамотни фенове на чалгата! Ей от тук идват част от моите негативи към фирмата. :) :) :)Весела Коледа!!!!
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
maxi

Мнение от maxi »

Весела Коледа и на теб,а и на всички "колеги" по съдба!
Това за чалгата ми е доста гадничко като съчетание с учител.Не че отричам правото на хората да си имат вкусове,ама съм жесток и върл противник на всякакви халтури и още-повече като вземе някой да се втелясва и да се превъзнася.Така,че смятам ,че тая особа ще да е рядка плетка,но останалите стойностни хора не би трябвало да отнасят негативи заради нея.
Абе днес е празник,нека сме позитивни поне за малко,а?!
Хайде,желая ти късмет и любов,че то другото е мноооооооого относително - да пийнем по едно,а?Дано стане някое чудо - Коледа е все пак!
maxi

Мнение от maxi »

fragile,забравих да ти кажа,че ме кефиш - изказваш се доста интелигентно ,само дето когато си ядосана ти личи.Боя се,че така човек става уязвим,а това в 21 век е опасно.
Good luck!
Аватар
fragile
Писаружяк

Мнение от fragile »

Хаха, има толкова по-умни и интелигентни хора тук...
Колкото до особата - ами, тя е...част от управителния състав на фирмата...Мениджър ли му викат, какво ли? И тя, заедно с още 2-3 преподаватели, управлява Образователни Технологии. Кажи ми, как да не се ядосвам?
Сърдечни поздрави на всички кандидат-студенти! Ще се справите!
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

аз се издъних миналата година, но не ми бяха Технологиите виновни а мързела и замаената тиква...
you have to keep
breaking your heart
until it opens
maxi

Мнение от maxi »

E,то има много мениджъри,ама напиши поне първата буква,да не попадна на същата мина.
Адмирации за признанието на Мила - обикновено все другите са ни виновни и не си е лесно да си признаеш,че си се издънил.
maxi

Мнение от maxi »

Мерси за пожеланието,дано се сбъдне! Пък ше почерпим!
Аватар
fragile
Писаружяк

Мнение от fragile »

Първата буква е 11-та от нашата азбука. Не е редно да пиша така, защото съм убедена, че част от учителите там ги четат тия мнения. Но в крайна сметка защо да заблуждавам? Каква би ми била ползата да злепоставям част от фирмата, при положение, че аз самата съм била там? Имам много събрани негативи срещу тях, дори не съм 100% убедена в лиценза им от МОН (???), но аз НЕ давам оценки, а пиша истини. Май това е важно.
Ако някой от Edutech чете тези мои мнения, да, бях във фирмата, видях големите успехи, видях изсилването, видях уникалната система ( много интересно къде е оригиналът... ), видях нетолерирането на абстрактното мислене ( точно то ми помогна на КС изпити ), но видях и интелигентност ( донякъде ), разбиране, умение да се работи с неизградени характери... Плюсовете не са малко, но някак се размиват сред преобладаващата чалгаджийница на фирмата. Сменете част от служителите си, това ще помогне. На мен минусите на Edutech не са ми попречили ни най-малко, имам късмета да не се влияя от всеки/всичко, но от тези минуси пострадаха мои връстници ---> загубиха умението си да пишат самостоятелно, да не се опират единствено на крилати фрази и започнаха да представят цели изречения на друг за свои. Къде отива уникалното? И какво прави Edutech по въпроса?И не е ли всъщност приоритетно да се насърчава свежата идея, мисълта? Не е ли това пътят ( + литературната критика/историография + извори ----> това е примерно за БЕЛ и История , разбира се ) към едни по-свободни изпити, към по-обективно оценяване, към нормалните интерпретации на зададените проблеми?
Щом "Образователни технологии" е толкова голяма и всемогъща фирма ( кой ви даде да развявате наляво и надясно този статут???!!----> аз само ви цитирам ), тя би трябвало да може да променя. Нали вие самите не сте съгласни с правилата за писане, които СУ и другите поставят? Или само така говорите пред бъдещите студенти по цяла година?
Дано някой от фирмата се включи в тази дискусия, за да изясни малко от малко, защото мъглата, в която е обвита Edutech, изглежда доста гъста.
Отново успех на всички! Не забравяйте, че е много по-важно да вярвате в себе си, отколкото да не поставяте под съмнение своите преподаватели, където и които и да са те!

P.S.: Пиша всичко това не от злобеене, както някои със сигурност ще заключат, а защото ме боли от факта, че много малко гледат обективно на каквото и да било, включително и на въпросната фирма.............................
maxi

Мнение от maxi »

Съжалявам за огорченията ти,но позволи ми да ги приема като лично мнение,не ми изглежда чак такава ситуацията.Аз лично ходя само на английски и моята учителка си е супер,но не го казвам защото го четат,а защото наистина така го чувствам(пак лично мнение!).Обаче мои познати са учили и други предмети там и още споменават даскалите си с нескрит възторг и топло чувство.И едва ли в офисите на фирмата в над 20 градове в страната всички обучаващи се са с промити мозъци и без собствено мнение. Далеч съм от мисълта да споря с теб,смятам,че е демократично да се уважава чуждото мнение,но не е задължително да го споделяме,нали?!Пък и в крайна сметка, всеки сам си поема рисковете по пътя,който си избере! Аз мисля да продължа,дано пожеланието ти за успех ме застигне,благодаря за което!
Еееееееееей, ама голям ферман стана бе,пък и много сериозен,аз обичам да е по-весело и отивам малко да купонясвам.
Аватар
zaharinka
От дъжд на вятър

Мнение от zaharinka »

била съм на уроци по история там миналата година, мн съм доволна!! 90% от съучениците ми, които ходеха там ги приеха и сега си учат каквото искаха!
това с маркерите не е задължително, а е само препоръка!
изобщо който ходи там да има предвид, че не фирмата ще го вкара в униврситета, а трябва да плати известна цена за това, например да отделя повече от времето си на учене! :wink:
Nicht alles Wünschenswerte ist erreichbar, nicht alles Erkennenswertе erkennbar!
Аватар
fragile
Писаружяк

Мнение от fragile »

В моя клас : 100% успеваемост : СУ, УНСС, ТУ и един в НБУ. 90% без Edutech.
Аватар
zaharinka
От дъжд на вятър

Мнение от zaharinka »

и аз това исках да кажа - че е по-важно да учиш, а не дали ходиш точно там. Хората там ти предоставят всичко необходимо да успееш, но това зависи от теб! :)
Nicht alles Wünschenswerte ist erreichbar, nicht alles Erkennenswertе erkennbar!
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”