Метрото
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
Re: Метрото
това ако го чуе някой от Перник, можеш да си сигурен, че си спечелил един як бой, да на казвам думичката дето форума я цензурира автоматичноDADO написа:Е, нали е квартал на София![]()
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- DADO
- Легендарен флуудър
Хахахахах, как можа да изръсиш подобна глупост?Мила написа:това ако го чуе някой от Перник, можеш да си сигурен, че си спечелил един як бой, да на казвам думичката дето форума я цензурира автоматичноDADO написа:Е, нали е квартал на София![]()
![]()
Ibiza DJ
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Честита нова 6 километрова отсечка.
В "Новините днес" казаха, че дневно на метрото ще се возят 50 хил. души. Композициите ще бъдат от 3 вагона, за разлика от другата част, където са 4. В 19-ката пишат, че двете части ще ги свържат през октомври и от Младост до Обеля ще се стига за 25 мин. Тогава дневно ще се возят 200 хил. души. Сега трафикът по Цариградското се очаква да спадне с 9%.

Ето я пълната схема на метрото. Леко оптимистична, но важен е плана. Още Червения метродиаметър не е направен, първи компки се правят по синия и триъгълника в центъра, отделно вижте разклоненията към Аерогарата и Сливница, а по зеленото трасе може да се возят едва внуците ни
п.п. Темата не е ли за "Мнения"
В "Новините днес" казаха, че дневно на метрото ще се возят 50 хил. души. Композициите ще бъдат от 3 вагона, за разлика от другата част, където са 4. В 19-ката пишат, че двете части ще ги свържат през октомври и от Младост до Обеля ще се стига за 25 мин. Тогава дневно ще се возят 200 хил. души. Сега трафикът по Цариградското се очаква да спадне с 9%.

Ето я пълната схема на метрото. Леко оптимистична, но важен е плана. Още Червения метродиаметър не е направен, първи компки се правят по синия и триъгълника в центъра, отделно вижте разклоненията към Аерогарата и Сливница, а по зеленото трасе може да се возят едва внуците ни
п.п. Темата не е ли за "Мнения"

- Catherine
- Летящите Пръсти
- Специалност: Нордистика
- Курс: втори
Браво, браво, напредваме. Сега ако омразните протестиращи престанат да се пречкат, да вземат да направят и спирка Вардар на влака и ще мога да стигам от нас до Ректората за 40 минути - нещо, което сега се случва за не по-малко от час и половина. 
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/

- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
Кои са тия омразни протестиращи ?Catherine написа:Браво, браво, напредваме. Сега ако омразните протестиращи престанат да се пречкат, да вземат да направят и спирка Вардар на влака и ще мога да стигам от нас до Ректората за 40 минути - нещо, което сега се случва за не по-малко от час и половина.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- Catherine
- Летящите Пръсти
- Специалност: Нордистика
- Курс: втори
Жителите на квартала, където ще правят (или поне щяха да правят) новата спирка на влака. Щяло да им е шумно, децата нямало да имат толкова много място да си играят, щели тълпи перничани (понеже ние сме по-опасни от стадо мечки стръвници) да им минават всеки ден през квартала...allshallperish написа: Кои са тия омразни протестиращи ?
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628

- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Мисля, че ще направят спирката, не се притеснявай 
Абе само аз ли се съмнявам, че синята отсечка ще е готова до 2012 г.? Като имам предвид червената колко време я строиха...
Абе само аз ли се съмнявам, че синята отсечка ще е готова до 2012 г.? Като имам предвид червената колко време я строиха...
- phoebe
- Легендарен флуудър
- Специалност: арабистика
- Курс: завършил
Аз вече направих няколко тегела по отсечката и мога да кажа само едно - добре е 
Има още малки недоразумения, като посоките на ескалаторите (примерно на стадиона има два за надолу и един за нагоре, което е безумие, щото влака пристига от младост за 8 мин и още г/д толкова чакаш, да излезеш на повърхността).
От нас до стадиона са ми 8 минутки вече, което е г/д добре. Скоростта на влаковете тепърва ще се увеличава, тъй като още са в началото на експлоатацията, за да стигне планираната скорост от 80 км/ч (за сравнение, другата отсечка Обеля-Сердика е с максимална скорост 90км/ч, но там метростанциите са на по-големи разстояния).
Има още малки недоразумения, като посоките на ескалаторите (примерно на стадиона има два за надолу и един за нагоре, което е безумие, щото влака пристига от младост за 8 мин и още г/д толкова чакаш, да излезеш на повърхността).
От нас до стадиона са ми 8 минутки вече, което е г/д добре. Скоростта на влаковете тепърва ще се увеличава, тъй като още са в началото на експлоатацията, за да стигне планираната скорост от 80 км/ч (за сравнение, другата отсечка Обеля-Сердика е с максимална скорост 90км/ч, но там метростанциите са на по-големи разстояния).
medicate, medicate
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
Ти се съмняваш, аз си знам. :Р Като ппочнаха да строят спирката до Орлов, обявената на табелата дата за завършване беше декември 2007, после бързичко я махнаха тая табела :Рpora_e_priqtel написа: Абе само аз ли се съмнявам, че синята отсечка ще е готова до 2012 г.? Като имам предвид червената колко време я строиха...
- fan4battle
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка:
Mного е добре, на мен обаче не ми върши кой знае каква работа, особено сутрин. Иска-ме отсечка-та до Pекто-ра-та!