Археология
Модератор: sientelo
- БАН ЗА СПАМЕРИТЕ
- От дъжд на вятър
- Местоположение: СМОЛЯН-софия-ректората-18 блок-авеню-БАН-280-лападунди-и на още няколко местенца.понякога и в Рая :)
- БАН ЗА СПАМЕРИТЕ
- От дъжд на вятър
- Местоположение: СМОЛЯН-софия-ректората-18 блок-авеню-БАН-280-лападунди-и на още няколко местенца.понякога и в Рая :)
aз те гледам че ти си наи сериозна.ама то и ние сме едни свежи попълнения,хвани единия пречукаи другия.се едно сме бананова република.а за нетърпението направо откачам,ся една седмица няма да работя и взех да се побърквам,направо изтрещях 
Напомни ми, че когато денят е смотан и хората се опитват да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се намръщя, и само 4 за да изправя средния си пръст и да им кажа да си гледат работата.
- БАН ЗА СПАМЕРИТЕ
- От дъжд на вятър
- БАН ЗА СПАМЕРИТЕ
- От дъжд на вятър
щот мацка учим различни неща.иначе нямам против да доидете етнолозите с кирките да копаете вместо насdaisyto написа:Защо не са ни заедно практиките![]()
![]()
MeGzz дадада
Напомни ми, че когато денят е смотан и хората се опитват да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се намръщя, и само 4 за да изправя средния си пръст и да им кажа да си гледат работата.
- sientelo
- Легендарен флуудър
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
хахаха, това е доста добра идея да знаеш, другите ще махат с кирки и лопати пък ти само ще симулираш творческа дейностDEATH'SS_HEAD написа:щот мацка учим различни неща.иначе нямам против да доидете етнолозите с кирките да копаете вместо насdaisyto написа:Защо не са ни заедно практиките![]()
![]()
![]()
MeGzz дадада
Като птичка в небесата 
- БАН ЗА СПАМЕРИТЕ
- От дъжд на вятър
eми то неможе всички да копаем с кирки,едва ли има толкова броики.иначе аз мога да държа небето да не падне,или пък евентуално да бъда водоноска 
- sientelo
- Легендарен флуудър
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
абе то с кирки копаят само няколко здрави момчета,2-3 максимум, всички други са с лопатите и мотиките, а за момичетата са легените и четките и ножовете
Въпреки ,че има и мацки които изхвърлят даже количките с пръстта
Иначе няма такова животно като водоноска, всеки сам си мъкне шишето с вода на обекта и манджата да не забравяме
Като птичка в небесата 
- БАН ЗА СПАМЕРИТЕ
- От дъжд на вятър
То да беше само с кирките се търпи - тази година разбивахме бетони стени, останали на обекта след някаква консервация, с чукм и кирки.
Иначе не е чак толкова зле - няколко часа на ден да си общ работник целият прашен и потен. Режимът ти 20 дена да е ставане в 5 бачкане до към 13, обяд , следобеден сън, вечеря , някоя друга бира и след това пак сън
Иначе не е чак толкова зле - няколко часа на ден да си общ работник целият прашен и потен. Режимът ти 20 дена да е ставане в 5 бачкане до към 13, обяд , следобеден сън, вечеря , някоя друга бира и след това пак сън