ПЕДАГОГИКА!!!

Подфорум към Факултета по педагогика

Модератор: Pisobella

Публикувай отговор
Аватар
Jelena
В началото бе словото
Специалност: психология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Jelena »

Привет :)
Имам едно скромно въпросче - какво точно представлява изпита Проверка на говорни и комуникативни способности ?
Какво те питат? Колко гере долу време трае? Колко хора те разпитват?
Този изпит ми е пълна мистерия за мен? :roll:
И дори психически не знам как да се подготвя за него .......
Благодаря предварително на всички опити за обяснение! :)
"Поезията и Тананикането не са неща, които можеш да вземеш, те са неща, които те вземат. Единственото, което можеш да направиш, е да отидеш там, където те ще те намерят" (Мечо Пух)
Аватар
Nazi
В началото бе словото

Мнение от Nazi »

Jelena написа:Привет :)
Имам едно скромно въпросче - какво точно представлява изпита Проверка на говорни и комуникативни способности ?
Какво те питат? Колко гере долу време трае? Колко хора те разпитват?
Този изпит ми е пълна мистерия за мен? :roll:
И дори психически не знам как да се подготвя за него .......
Благодаря предварително на всички опити за обяснение! :)
Не ти трябва абослютно никаква психическа нагласа за този изпит :) За да те скъсат трябва да имаш някакви явно изразени говорни дефекти или да не можеш да говориш въобще :wink: Концентрирай се върху другите си изпити, този е.... дори не влиза в графата изпити.
И все пак какво питат... мен лично ме помолиха да се представя, та се стигна чак до оценката ми от предварителния по история и причините за нея... и така, приятна работа.. с изключение на чакането :wink:
Аватар
RealSugar
Постоянно присъствие
Специалност: Педагогика
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от RealSugar »

И мен ме караха да се представя и като разбраха,че съм от морето, почнаха да ме разпитват едва ли не за рибките и рачетата :lol:
Аватар
Jelena
В началото бе словото
Специалност: психология
Обратна връзка:

Мнение от Jelena »

Благодаря момичета, упокоих се :) не че се бях притеснила кой знае колко, ама поне да имам някаква представа :) Жалко, че и другите изпити не са такива :)
Nazi написа:този дори не влиза в графата изпити
абе важното е че искат да си платиш таксата за него :roll:

Примрно за художественат им искат бележка от психо-диспансера, че са с всичкия си...а дори не те и поглеждат като отидеш - може да пратиш баба си да ти я вземе със същия успех...стига само да плати необходимата такса за бележка...та какво да си говорим повече :roll:

Късмет и на вас с вашите оставащи изпити :D

Аз не занам защо чувам, че повечето влизат педагогика, ако не са успяли това, което са искали и после се местят.....
Дано вие сте си доволни :)
Последно промяна от Jelena на 16 Авг 2007, 14:51, променено общо 1 път.
"Поезията и Тананикането не са неща, които можеш да вземеш, те са неща, които те вземат. Единственото, което можеш да направиш, е да отидеш там, където те ще те намерят" (Мечо Пух)
Аватар
RealSugar
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от RealSugar »

Ами правилно си чула, само че после на много от колегите им харесва и остават :)
sambata
В началото бе словото

Мнение от sambata »

Taka e. Много ни е интересна дисциплината, а професията благородна и за хора с големи сърца и моного, много акъл! Не предполагах колко качества са необходими преди да се топна в голямото море, наречено педагогика. :)
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика

Мнение от Бeтон »

sambata написа:Много ни е интересна дисциплината, а професията благородна и за хора с големи сърца и моного, много акъл! Не предполагах колко качества са необходими преди да се топна в голямото море, наречено педагогика. :)
За специалността май говориш. И доста интересна дефиниция даде :P Не съм от Факултета по Педагогика, от ФМИ съм, но със 100% сигурност мога да кажа, че преподаването не е за всеки и въобще не е елементарна работа :?: Иска се талант.

Тъкмо в тази връзка ще споделя впечатлението си от една дисциплина и да ви попитам във Факултета по Педагогика как ви минават нещата? Кои са ви супер яките лекции и упражнения, които са адския кеф? При мен свърши може би най-атрактивната дисциплина за цялото ми следване. Аудио-визуални информационни технологии в обучението. Та цъкахме се с фотоапарати, та снимахме се с камери, презентирахме пред аудитория, работихме индивидуално, сформирахме групи, спорихме разгорещено, веселихме се, една секунда не ни е било скучно - ае с една дума щур купон. Сега възхвалявам доц. Николова и екипа, ама си е така. Вкара фантастични методи на преподаване. 8)
Изображение
Аватар
Nazi
В началото бе словото

Мнение от Nazi »

sambata написа:Taka e. Много ни е интересна дисциплината, а професията благородна и за хора с големи сърца и моного, много акъл! Не предполагах колко качества са необходими преди да се топна в голямото море, наречено педагогика. :)
Даммм... така е! И аз не предполагах :wink: :wink: :wink:
Аватар
RealSugar
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от RealSugar »

С риск да ме набиете - все си мисля,че освен педагогика е хубаво човек да си запише още нещо :roll:
Аватар
Nazi
В началото бе словото

Мнение от Nazi »

Въпрос към задочниците:
Мина ли ви вече изпита по Възрастова психология, ако не - кога е?
sambata
В началото бе словото

Мнение от sambata »

Nazi, изпита мина и вече даже има резултати. Беше на 29. Какво е станало? Ти яви ли се? :sad1: Ако не си мога да ти дам записки.
Аватар
Nazi
В началото бе словото

Мнение от Nazi »

sambata написа:Nazi, изпита мина и вече даже има резултати. Беше на 29. Какво е станало? Ти яви ли се? :sad1: Ако не си мога да ти дам записки.
Да, Мони... знам и аз бях там, не ме ли видя :D
Резултата обаче никак не ме удовлетворява и затова се обръщам към задочниците да разбера тяхната дата. Уж проф. Калчев каза, че може да се явим на повишение , но днес от канцеларията ме отрязаха.. преди септември нямало начин... Все тая.. Все още съм леко афектирана :wink:
Благодаря все пак за предложената помощ...
sambata
В началото бе словото

Мнение от sambata »

E, моля ти се няма нищо! Не се ядосвай за оценката. Важното е, че си го взела. :compress:
Аватар
RealSugar
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от RealSugar »

не се нервирайте - възрастовата си яко кофти изпит :(
Аз да се похваля - взех си предучилищната :D
Аватар
animal
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от animal »

Здравейте и от мен!
Има голяма вероятност тази година да съм ви колежка (задочно) и ме интересува каква е програмата на задочниците - кога са лекциите и упр. и кога е сесията?! Мерси!
До скоро!
"Ако искаш да разсмееш Бог - разкажи му за плановете си! "
"Усмихвай се повече - за една хубава усмивка са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 47!"
Публикувай отговор

Обратно към “ФП”