Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
THE_PARASITE написа:Еми щото аз точно тва се питах,дали ще мога да мина само с един,щото няма да ни никак леко сега първи курс!Ти какви оценки изкара на изпитите си?
Ами ДА.Реших,че историята е силната ми страна и след провалът на предварителния изпит - 2.00,успях да се реабилитирам с 5.25 на този през Юли !Ти как се готви за изпита по история?
Леле,добре си се мобилизирал Ами аз учих теми,които ми даде един мой приятел,който кандидатства миналата година и изкара мн високи резултати.Освен това ходих на интензивните курсове по история в СУ през априлската ваканция.
Ами аз ходих на същите курсове,само че моите не бяха интензивни и бяха от края на Октомври до началото на Февруари.Иначе долколкото си спомням тези курсове,които бяха през Априлската ваканция бяха главно за кандидат - студентите извън София.Една моя приятелка ходи на тях за да й проверят темите и оттам знам за тях !
Ами аз ходих само,за да видя дали темите,които учих са съобразени с техните изисквания-после на някои места си допълвах.А и лекторите казваха и разни допънкителни неща
Е,да щом си имала темите е логично само да сверяваш критериите.Това може би е по-добрият вариант.Аз не бих ги препоръчал на някой ако евентуално мисли само с този курс да кандидатства!
Е,само така не става и според мен.Все пак ще ти стане каша в главата и няма да можеш да си подредиш както трябва мислите,да изложиш наученото и като цяло да си стуктурираш темата.