Кореистика

Подфорум към Факултета по класически и нови филологии

Модератор: Don Horhe

Заключено
Александър
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Александър »

Не съм казвал, че е лош.
Ти обаче не знаеш начина, по който ходеше да агитира всички в ЦИЕК. Беше нахално, досадно и това е причината, поради която никой не му се записа на занятията. Вероятно по някое време са го изгонили, тъй като на третата година вече не се мяркаше и обявите му не бяха залепени по стените.
mrent
От дъжд на вятър

Мнение от mrent »

Хех, да мога да си го представя. Знам как дойде и в нашия час по биология да зарибява. Аз преди като го бях виждал по коридорите с оранжевото му дънково яке и панталони го мислех за някое куку, но после доста си промених мнението и все пак си е ексцентричен и на някои хора е нормално да не им допада.
да управляваш означава да служиш
Аватар
fan4battle
Форумозавър Рекс
Обратна връзка:

Мнение от fan4battle »

Да, просто беше... обезпокоителен. Което създава предразсъдъци, независимо какъв е иначе.
Изображение
Naki
В началото бе словото

Мнение от Naki »

Колеги първи курс, имам желание да се чуя с някой от вас. Скайп nick-а ми е Crazy_Hamster (моля не се смейте, ползвам го от 6ти клас :) ) Та, ако има желаещи нека ми пишат. :)
Изображение
FeelingSad
Пишете, о, братя

Мнение от FeelingSad »

Naki написа:Колеги първи курс, имам желание да се чуя с някой от вас. Скайп nick-а ми е Crazy_Hamster (моля не се смейте, ползвам го от 6ти клас :) ) Та, ако има желаещи нека ми пишат. :)
Ха-ха-ха! Ей хора, ще изпопадате като джанки от дърво, ако се изправите пред такъв меломан (съжалявам за грозния израз, но звучи най-описателно). Мен ме разори на тема музика, чак ме засрами! ;) Обявявам го за музикалното гуру на групата. ;) Поне откъм групи и стил на музика се припокриваме и ако сте ценители на Бритпопа и Ретрото, това е човекът! :P Е, твърде разнообразна музика слуша, че да го поставям в рамки! Събра ми очите!

Аз издигам кандидатура за най-сръчна в кухнята кореистка! :) След като мине 1-ви и се поопознаем, предлагам да се съберем на мусака парти, ха-ха-ха, или пък каквото решим, може от всеки по нещо! :P

Все повече се радвам на колегите си! Все повечееееее!

На Пу пък й свалям шапка за усета към цветовете! :P Може би съм пристрастна към лилавата гама, както и тя.. :) С тази разлика, че не се обличам в нея! :)

Поздрави на всички колеги! :)
Naki
В началото бе словото

Мнение от Naki »

Ооо това беше светлата ми музикална страна :) Тъмната е хммм как да кажа тъмна :D И все пак музика - connecting people. Но музикално гуру определено не съм :oops:
Изображение
Аватар
Circle Line
Постоянно присъствие
Специалност: Korean Language, Hanguk University of Foreign Studies, Seoul
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от Circle Line »

събирайте се, деца, ха така.. само ако знаете какво ви чакаа :lol: :lol: :lol:
FeelingSad
Пишете, о, братя

Мнение от FeelingSad »

Circle Line написа:събирайте се, деца, ха така.. само ако знаете какво ви чакаа :lol: :lol: :lol:
... Много грижи, обич и съчувствие от ваша страна, нали?! Не съм ли права?! Смей да кажеш, че не съм и ще се разплача! Предупреждавам те, където и да си, социалните ще те намерят, а на мен ще ми удвоят детските надбавки! :lol:

П.П.:Бабо, а на теб кооолко са ти големи зъбките? :lol:

П.П.2: Наки, ей на това му се казва полезен подпис! ;)
Аватар
Circle Line
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от Circle Line »

Не няма да има обич и съчувствие от наша страна, с колегите ми ще ви дебнем на всяка крачка и ще ви плашим при всеки удобен случай :lol:
Naki
В началото бе словото

Мнение от Naki »

Ние няма да се плашим толкова лесно! Ще трябва да се постараете. А моркови ще ни давате ли? :wink:
Изображение
Аватар
Circle Line
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от Circle Line »

ще се плашите, няма къде да идете... к'ви моркови, к'ви 5 лева, ние имаме класа все пак, не се занимаваме с такива глупави гимназиални номерца :lol: :lol: :lol:
FeelingSad
Пишете, о, братя

Мнение от FeelingSad »

Ще се постарая да бъда възможно най-ясна! :lol:

Изображение
FeelingSad
Пишете, о, братя

Мнение от FeelingSad »

Добре де, сега сериозно!

Днес обикалях Ориндж център и се чудя какви тетрадки да си взема? Май каре няма да е удобно - редове или квадратчета ще препоръчате? :lol:
Аватар
Circle Line
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от Circle Line »

карирани или на първо време онези малките с големи квадратчета за 1-ви клас (съвсем сериозно, не се шегувам сега), защото с тях най-лесно ще се научите да изписвате корейските букви с еднаква големина и в квадратна форма
Naki
В началото бе словото

Мнение от Naki »

Има ли значение дали по принцип пишеш красиво, защото бих казал, че краснописа не ми се отдава особено :D
Изображение
Заключено

Обратно към “ФКНФ”