Арабистика

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
Ziz4o
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Ziz4o »

Pu, доколкото знам, поне по една-две лекцийки на семестър ще се провеждат и в Ректората. Зарадвах ли те поне малко? :D

П.П. И аз съм една от 22-те :roll:
Последно промяна от Ziz4o на 02 Сеп 2006, 11:52, променено общо 1 път.
Децата, които си играят на живот, съзират неговите истински закони и отношения по-ясно, отколкото възрастните, които мислят, че са по-разумни поради опита си, тоест поради провалите си. Великият човек запазва ума на дете.
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

Pu, май май така ще стане! :) И тъй като уводния курс започва в 9:00, а ние имаме толкова път до ЦИЕК, то значи към 8 - 8:15 трябва да тръгнем от Студентски град, за да можем да стигнем навреме... т.е. трябва да стана поне в 7:15 - 7:30, за да имам време да се приведа в приличен вид и да закуся? :shock: Тия хора пак ни връщат в ученическите ни години :lol: А и тоя курс в колко часа свършва? Сигурно чак следобед или вечерта :roll: И дали е всеки ден? Уф, толкова много въпроси пак... :oops:
Изображение

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
Аватар
Pu
Пишете, о, братя
Местоположение: Heaven on Earth Back again Into Under Far in between Through it In it And above...

Мнение от Pu »

Ziz4o, не си и представяш колко много :laughing8:

black_lady, седем и нещо!? Какъв е този безбожен час :lol: Ех, ех... И пак ще се обгражаме с будилници. Иначе общо взето дамм. Нищо, че аз см подготвена само на теория, демек не знам точно колко време ще ми отнеме от Стуг град до СУ... Но тая надежда да се комплектовам с някой събрат ЦИЕК-ец.(незнам защо но ми е неописуем кеф да я пиша и казвам таз абревиатура... просто начина по който звучи :lol: )
А ако е цял ден курса вече са ни таковали родителницата. Може би е всеки делничен. Може би си нямам и идея и конкретен отговор на нито един от задаваните въпроси :lol:
Той. Стъпва тихо. Много тихо. Танцува тежко върху горещите парченца кожа. Облизва острието на ножа. Опиянява се и се усмихва. Подръпва завивките на леглото. Сяда на стола, отпуска ръце и гледа как кръвта засъхва по чаршафите. Пее.
Аватар
sibirskaya...
От дъжд на вятър

Мнение от sibirskaya... »

Аз предлагам наистина да се съберем една компанийка на 8-ми сутринта и да преодолеем заедно пътя от студентски до ЦИЕК!!! :D
и като вдигна телефона,ще ти кажа "Обичам те!!",дори и да не си ти,па к ще го кажа...
Аватар
Pu
Пишете, о, братя
Местоположение: Heaven on Earth Back again Into Under Far in between Through it In it And above...

Мнение от Pu »

С две ръце ЗА! Прочута см с тоталната си липса на ориентация. Хайде като ни се изясни кой къде ще съществува в Студ град да направим един обмен на данни, ако можем там да се намерим. И просто да изцепим място за среща... Там някъде. Знам ли, пред блока в който преобладаваме :lol:

П.П. Ентусиазмът пак ме подхвана :laughing8:
Той. Стъпва тихо. Много тихо. Танцува тежко върху горещите парченца кожа. Облизва острието на ножа. Опиянява се и се усмихва. Подръпва завивките на леглото. Сяда на стола, отпуска ръце и гледа как кръвта засъхва по чаршафите. Пее.
Аватар
sibirskaya...
От дъжд на вятър

На мен приятелите ми викат "шматка",защтото мога да се изгубя между две къщи...Нищо заедно ще се изгубим.Ето го и моя тел. 0877229539 и се казвам Алевтина
и като вдигна телефона,ще ти кажа "Обичам те!!",дори и да не си ти,па к ще го кажа...
Аватар
Pu
Пишете, о, братя

Мнение от Pu »

Самоназначавам ни за главни инициатори по арабската миграция към ЦИЕК :D

П.П.
Добре е отново да имаш нещо за вършене!

П.П.П. Бту, найс нейм!
Тамян
Пишете, о, братя

Мнение от Тамян »

Вие се уговаряте за среща в Студентски град с цел съвместно прехвърляне към центъра и към ЦИЕК, вярно ли разбирам? Ако желаете разрастване на групичката, мога да ви чакам на удобно за вас място в удобно за вас време - пред Ректората към осем и нещо, примерно.. :roll:
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

Аз съм съгласна ;) Макар че съм в специалност индология, а не арабистика, мисля че няма да има проблем да пътуваме заедно към ЦИЕК :P
Изображение

Аватар
sibirskaya...
От дъжд на вятър

Разбира се!!!Колкото повече,толкова повече!!! :lol: Само трябва да си кажем отличителните знаци,за да не замъкнем някой чужд с нас...
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

Еми да разменяме имена, снимки и телефони освен..? :P :lol:
Изображение

Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

Напишете си табелки и имената и специалността :lol: :lol: :lol:
Toto-I will remember
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

Ice_Spirit, ее, туй го правехме в 8 клас :P
Изображение

Аватар
sibirskaya...
От дъжд на вятър

Сега не се чувствам по-различно от 8-ми клас...Отново съм изплашен заек :tweety:
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

black_lady написа:Ice_Spirit, ее, туй го правехме в 8 клас :P

тъй ли :wink:
Toto-I will remember
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”