Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Аз се колебая между няколко души... най-вече ми се въртят трима в главата, ще видим какво ще реша накрая. Като избираме някого непременно пренебрегваме няколко други симпатични момчета Какво да се прави
lady_eve написа:Аз се колебая между няколко души... най-вече ми се въртят трима в главата, ще видим какво ще реша накрая. Като избираме някого непременно пренебрегваме няколко други симпатични момчета Какво да се прави
и теб май те е обхванал драматизма покрай 1-во класиране а?
иначе мечката напреде, аз си гласувам за мойте Ора, пък и те са си най-Убавите де...
Не оставяй днешната работа за утре, като можеш да я свършиш и в другиден!
[00:18:27] GaVrosH каза: ше трябва така да ти гледам учите Приложната не е за хора Respect is earned, not given
По правило гласовете на хора, които са е регистрирали м-ду 6 и 13 няма
да се зачитат (като горния вот).Аз обаче предлагам, тъй като някои са
гласували, но не са казали за кой, и тези гласове да се зачитат.Или
поне да се намали интервала, да кажем 7-13.
Поради технически причини в неделя няма да имам достъп до компютър затова победителят и подгласниците му ще будят обявени в понеделник сутринта.За да се спази срока на анкетата постове пуснати след 21 часа няма да се зачитат....