Всеки за себе си
Модератор: Плазмодий
- GaVrosH
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
ми един пич направил див купон у тях и на сутринта като огледал щетите казал:
- Добре, ще ви простя, че сте разсипали всякакви боклуци по килима, че сте ми потрошили столовете и масите, че сте ми разпорили дивана, че сте ми изхвърлили през джама талавизора, че сте ми издраскали стените, че сте ми изпили фреона от хладилника...
И в този момент показал канарчето си, завинтено на тирбушон:
- Ама как, мама ви, как може да ми кажете, че това така си е било???!!!
Трип, да не го знаеш по друг начин, а?
- Добре, ще ви простя, че сте разсипали всякакви боклуци по килима, че сте ми потрошили столовете и масите, че сте ми разпорили дивана, че сте ми изхвърлили през джама талавизора, че сте ми издраскали стените, че сте ми изпили фреона от хладилника...
И в този момент показал канарчето си, завинтено на тирбушон:
- Ама как, мама ви, как може да ми кажете, че това така си е било???!!!
Трип, да не го знаеш по друг начин, а?
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
абе, Павката го разказваше не с тирбушон, ами с крушка завинтена в задника на канарчето.. или папагал ли беше, няма значение, не помня
едит: и да, лафа накрая беше "ама защо по дяволите е тая крушка тука?" - и ония викат "аа, то така си беше!"
едит: и да, лафа накрая беше "ама защо по дяволите е тая крушка тука?" - и ония викат "аа, то така си беше!"
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
мъка ми е, ще знаешpora_e_priqtel написа:Такива като вас нямат никакъв шанс със менnrggirl написа:хареса ми това, и моята философия е подобна, макар и изказана по малко по-различен начинJosefinne написа:Относно личния ми живот - в момента нямам приятел, но не съм се и засилила да имам отново. Имам навика да установявам правилото " Други опияти освен мене да нямаш" така че малко момчета отговарят на изискванията ми. евала, мацка, само така
!
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!