Как се обръщате към гаджето си?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- RuseF
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Всяка жена се е наслушала на какви ли не мили обръщения. Повечето мъже обикновено имат цял репертоар с подобни гальовни названия, които използват постоянно. Всяко обръщение обаче не е просто изстреляна във въздуха фраза, а красноречиво говори за отношението на мъжа към партньорката му.
“Съкровище”, “скъпа”, “любима”... – Тези обръщения са характерни за мъжете, които високо ценят своята половинка и я издигат на пиедестал. Така че връзката с такъв мъж не е за изпускане.
“Малката”, “мишленце”, “врабченце”... – Тези фрази определено свидетелстват, че мачото обича да се прави на закрилник и да доказва надмощието си над жената. Такива кавалери обикновено се обвързват с жени, които се чувстват по-несигурни и имат нужда мъжът да ги ръководи.
“Бебче,”, “захарче”, “кукличке”...– Тези названия се леят от устата на мъжагите, които възприемат жените като секс-играчки и едва ли н част от мебелировката. Те не си падат по-обвързването и проявите на емоции в една връзка.
“Котенце”, “меченце”, “зайченце”... – Тези мили слова са характерни за господата, които обичат нежностите, гушкането и пр. С две думи тези типове са любвеобилни и са чудесни креватни партньори.
“Мамче”, “госпожата”, “шефката”... – Ако мъжът използва такива обръщения, положението не е никак розово. Тези думи показват, че той възприема половинката си като клонинг на майка си и очаква благоверната му да полага грижи за него , сякаш той е “любимото синче”.
“Съкровище”, “скъпа”, “любима”... – Тези обръщения са характерни за мъжете, които високо ценят своята половинка и я издигат на пиедестал. Така че връзката с такъв мъж не е за изпускане.
“Малката”, “мишленце”, “врабченце”... – Тези фрази определено свидетелстват, че мачото обича да се прави на закрилник и да доказва надмощието си над жената. Такива кавалери обикновено се обвързват с жени, които се чувстват по-несигурни и имат нужда мъжът да ги ръководи.
“Бебче,”, “захарче”, “кукличке”...– Тези названия се леят от устата на мъжагите, които възприемат жените като секс-играчки и едва ли н част от мебелировката. Те не си падат по-обвързването и проявите на емоции в една връзка.
“Котенце”, “меченце”, “зайченце”... – Тези мили слова са характерни за господата, които обичат нежностите, гушкането и пр. С две думи тези типове са любвеобилни и са чудесни креватни партньори.
“Мамче”, “госпожата”, “шефката”... – Ако мъжът използва такива обръщения, положението не е никак розово. Тези думи показват, че той възприема половинката си като клонинг на майка си и очаква благоверната му да полага грижи за него , сякаш той е “любимото синче”.
Напред! Народността не пада,там гдето знаньето живей!
Има,имаRysef написа:няма такива варианти..nightwish написа:А ако я нарича "строгата ми господарка"?
А на мен най-странно ми беше като един от бившите ми викаше "тигре"
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
- RuseF
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
"тигре"... Това обръщение показва,че човекът изпитва слабост и преклонност пред волята и думата на своята половинка.Друг е въпроса дали тя се оприличава физически с четириногото..nightwish написа:
А на мен най-странно ми беше като един от бившите ми викаше "тигре".Хората около нас се заливаха от смях като го чуеха
.
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
е, точно тая статия имах предвид като споменах преди време, че съм я чела и ако я намеря, ще я пусна. ама там имаше и за "принцесо", "кукло", "Бейби", че отразяват отношение на мъжа тип "искам да се изфукам с теб", затова съм го запомнила, общо взето, защото ми се стори вярно...Rysef написа:Всяка жена се е наслушала на какви ли не мили обръщения. Повечето мъже обикновено имат цял репертоар с подобни гальовни названия, които използват постоянно. Всяко обръщение обаче не е просто изстреляна във въздуха фраза, а красноречиво говори за отношението на мъжа към партньорката му.
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- RuseF
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
;)
http://nameri.bg/index.php?cat=245&article=4840everyday_ написа:people, я дайте линк за тази статия, че ми стана интересно да видя дали мога да си намеря новото прозвище
Енджой ит
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
ами точно там е работата - че аз съм го чела на статия от списание, затова не можах да я дам, но ако се разтърся, ще я намеря и ще я постна, промисeveryday_ написа:П.С. nrggirl този линк същият ли, който ти имаше предвид?
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!