И у форума се чувствам добре, и форума чувствам добре около себе сиSmoking Mirror написа: Как се чувстваш у форума? А как чувстваш форума около себе си?
Даже ей сега забелязах, че ми е минал на второ място в most visited- след Гугъл и преди Фейсбук. xD
Здравейй ^^clinical_dead написа:Ер малко, здравей и от мен на петия ден от твоите РиС:
Караш ли кънки на лед? Само два пъти съм се качвала на такова нещо и се убих да се пребивам, но ми беше много забавно и в най-скоро време ще пробвам пак ^^
Ставало ли ти е интересно да гледаш снукър или кърлинг по евроспорт или някоя подобна програма? Абсолютно не
Имаш ли любим спорт всъщност? Мързел различни стилове: лява кълка, дясна кълка, гръб...
Намери ми гиф-че, което те кефи страшно много Ахаха, нещо с котки ще да е
Иначе много ме радва и тази: 
Какви са постоянните неща с чантата ти? Портмоне, ключове, балсам за устни, безброй безполезности и обикновено някоя книжка.
Какво винаги забравяш? Портмонето, когато съм го вадила вкъщи, ключовете, когато помоля някой да заключи след мен, защото си мисля, че моите са някъде в чантата (после се оказва, че не са там, а после вкъщи няма никой), книгата, когато имам 2 часа дупка между лекциите или се возя в почти празен 280 (което е изключително рядко, но все пак...)
Носиш ли чадър след като навън е валяло или се сещаш да го вземеш навреме? Ако въпросът ти е буквален- не, ако е в преносния смисъл- да
Спомняш ли си, като се видяхме за малко в 280? (някакъво първо впечатление - предполагам съм ти изглеждала доста различно от аватара тук
Кажи ми какво щеше да правиш, ако не ти губех времето в момента? Щях да си го губя сама, защото иначе щеше да се наложи да започна с курсовата си, с която е крайно време да се заема
Ооо, толкова бързо?FloWersOfEviL написа:Темата остава отворена за отговори.