[КСК 2011] Журналистика и ВО vol.3
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: [КСК 2011] Журналистика и ВО vol.3
E, то малко като на търг - някой може да не иска чак толкова една вещ, колкото друг, обаче дава повече и я получава, а оня като не може да даде, гледа жално и страда
Щото критериите са - който даде повече, а не който иска повече.
Ти в случая даваш постижения, отразени в оценка
Дали са правилно отразени, е въпрос, който не влиза в класацията.
Освен ако на идентификацията не се установи грешка в оценката, ама то е друго
Ти в случая даваш постижения, отразени в оценка
Дали са правилно отразени, е въпрос, който не влиза в класацията.
Освен ако на идентификацията не се установи грешка в оценката, ама то е друго
дълбоко се съмнявам,че някой би признал грешка в оценката при идентификация на работите
надявам се поне кандидат-студентите да си държат на специалността, а не да влизат някъде, защото просто да "следват нещо" тъпо е...
- Never
- Драскач
- Специалност: Международни отношения
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Според градските легенди се е случвало. Някой имал еди-колко-си според сайта, а като отишъл, на самата му работа била написана по-висока оценка.gabardina написа:дълбоко се съмнявам,че някой би признал грешка в оценката при идентификация на работитенадявам се поне кандидат-студентите да си държат на специалността, а не да влизат някъде, защото просто да "следват нещо" тъпо е...
It's never too late
for a twist of fate.
for a twist of fate.
недей ,че ще ме накараш да отида до сф само за да си видя работата, защото доста си я харесвах.. 
- foreveryours
- В началото бе словото
- Специалност: още няма
На моят приятел преди години също са му объркали оценките... в сайта пишело 2.00, защото някой си не видял, че имало още 5 стр написани... в крайна сметка оценката му била 5
:D:D:D така, че по-добре си ги вижте като дойде време. А бтв за класирането също от приятеля ми знам, че нищо не ти отпада... няма значение кое подред ти е желанието, ако ти стига бала за първо класиране, първо желание, това не значи,че по-долните желания ти се прецакват
) за това е записването.. ако те устройва, отиваш и се записваш, ако не -потвърждаваш, че искаш да изчакаш второто класиране, за да видиш и другите специалности надолу как ще дойдат
) ти така или иначе оставаш с по-висок бал (все пак си приет на първо) от тези, които влизат на второ, така, че мястото ти няма да изстине... забележете към 2-3 класиране има много хора, приети с бал като за първо.. това е защото са чакали други специалности до последно ! 
More than yesterday, less than tomorrow... !! ♥
- Never
- Драскач
- Обратна връзка:
gabardina написа:недей ,че ще ме накараш да отида до сф само за да си видя работата, защото доста си я харесвах..
Хах, аз бих дошла на твое място, ако не си много далеч и не ти е проблем. Не че съм ходила на изпит по Журналистика (само той ми оставаше всъщност, но пети изпит вече щеше да ми е прекалено), но нещата ми изглеждат твърде субективни и особено, ако си харесваш работата, няма как да не те гложди защо имаш такава или онакава оценка.
(като се има предвид, че дори АЗ бих искала да видя рецензията на някои работи, които разказани тука във форума звучаха много добре, а се оказа, че не са получили високи оценки.)
Едит:
@foreveryours
МИСЛЯ (понеже не мога да съм сигурна, докато някой компетентен като Светльо примерно не се появи и не потвърди), че основна част от процеса за класирането е, че (поне от първо на второ съм 10 000% сигурна) не можеш да падаш надолу.
Чл. 36. Вторият етап на класиране се обявява на 9 август. В него участват потвърдилите от първия етап кандидати, за които е възможно прекласиране в по-предна желана специалност, посочена в състезателния картон и некласираните кандидат-студенти.
It's never too late
for a twist of fate.
for a twist of fate.
- foreveryours
- В началото бе словото
- Специалност: още няма
Аз не дадох правилен пример, съжалявам... трябваше да е в обратен ред от второ на първо
:D:D да, иначе нямаше да има полза от първото желание
More than yesterday, less than tomorrow... !! ♥
- Seniorita
- В началото бе словото
- Специалност: Връзки с обществеността
Ако си приет първо желание, вече не участваш в другите класирания. Peace : )
...лудата, която цял живот събира възглавници... и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...
Връзки с обществеността - I курс ; )
Never написа:gabardina написа:недей ,че ще ме накараш да отида до сф само за да си видя работата, защото доста си я харесвах..
Хах, аз бих дошла на твое място, ако не си много далеч и не ти е проблем. Не че съм ходила на изпит по Журналистика (само той ми оставаше всъщност, но пети изпит вече щеше да ми е прекалено), но нещата ми изглеждат твърде субективни и особено, ако си харесваш работата, няма как да не те гложди защо имаш такава или онакава оценка.
(като се има предвид, че дори АЗ бих искала да видя рецензията на някои работи, които разказани тука във форума звучаха много добре, а се оказа, че не са получили високи оценки.
аз със сигурност бих отишла ако съм в сф, но съм от Плевен и много много не ми се пътува 2 часа за да си видя защо "аджаба"
Хора,едва ли има по мудна и по статична спец.като БФ,в която времето е спряло и нищо интересно никога не се случва.
- Never
- Драскач
- Обратна връзка:
А не, аз съм убедена, че ще премахнат пълния член преди нашият набор да измре.sonito написа:Хора,едва ли има по мудна и по статична спец.като БФ,в която времето е спряло и нищо интересно никога не се случва.
It's never too late
for a twist of fate.
for a twist of fate.
- Mirea
- В началото бе словото
- Специалност: българска филология, френска
- Обратна връзка:
Хмммм...а от кога до кога може да отидеш да си провериш работата ? Някой знае ли е ? И каква е процедурата...аз също се съмнявам сриозно, че е възможно някой да признае, че е сгрешил, но...винаги би могло да има грешка при пренасяне на информацията в сайта ...
Welcome to Wonderland !
- Seniorita
- В началото бе словото
- Специалност: Връзки с обществеността
От 1 до 3 август.Mirea написа:Хмммм...а от кога до кога може да отидеш да си провериш работата ? Някой знае ли е ? И каква е процедурата...аз също се съмнявам сриозно, че е възможно някой да признае, че е сгрешил, но...винаги би могло да има грешка при пренасяне на информацията в сайта ...
...лудата, която цял живот събира възглавници... и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...
- Mirea
- В началото бе словото
- Специалност: българска филология, френска
- Обратна връзка:
Мерси !Seniorita написа:От 1 до 3 август.Mirea написа:Хмммм...а от кога до кога може да отидеш да си провериш работата ? Някой знае ли е ? И каква е процедурата...аз също се съмнявам сриозно, че е възможно някой да признае, че е сгрешил, но...винаги би могло да има грешка при пренасяне на информацията в сайта ...
ех...не мога да си обясня защо е необходимо да минава толкова много време за нещо толкова елементарно ...
Welcome to Wonderland !