Приятел ли сте?

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Публикувай отговор
bloody_devil_f
В началото бе словото

Мнение от bloody_devil_f »

Вие събрахте: 220 точки

Вие сте най-добрият от възможните приятели - внимателен, великодушен, верен, изпълнен със съчувствие, но не робски предан. Приятелите ви знаят, че винаги могат да разчитат на вас, вие сте готов да отделите време, за да се опитате да ги разберете. идеята за взаимопомощ, която позволява да се установяват проверени от времето приятелски отношения, ви е по сърце.
Помислете: винаги ли сте на същата висота в семейството и ако не, що за "икономия" на душевни сили е това. Може би враговете на дома ви за вас са кулиси, зад които трябва да се подготвяте, преди да излезете на сцената на приятелското общуване?
Аватар
elitsa.dimitrova
В началото бе словото

Мнение от elitsa.dimitrova »

Вие събрахте: 185 точки

Вие сте най-добрият от възможните приятели - внимателен, великодушен, верен, изпълнен със съчувствие, но не робски предан...

хаха, до някъде е вярно... (не, че се хваля... :roll: :wink: :lol: )
Изображение
Не се смей на този който прави крачка назад, защото може да се засилва!!!
Казват, че вървя по грешен път, а защо е толкова утъпкан?!
Аватар
Amellie
Постоянно присъствие

Мнение от Amellie »

Вие събрахте: 200 точки

Вие сте най-добрият от възможните приятели - внимателен, великодушен, верен, изпълнен със съчувствие, но не робски предан. Приятелите ви знаят, че винаги могат да разчитат на вас, вие сте готов да отделите време, за да се опитате да ги разберете. идеята за взаимопомощ, която позволява да се установяват проверени от времето приятелски отношения, ви е по сърце.
Помислете: винаги ли сте на същата висота в семейството и ако не, що за "икономия" на душевни сили е това. Може би враговете на дома ви за вас са кулиси, зад които трябва да се подготвяте, преди да излезете на сцената на приятелското общуване?
Не вийте, псета, аз не съм видение,
кръвта във жилите ми дреме
като в затоплени легла,
ала от сън ме дигна месеца
и рече ми: „Ела”.
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”